amy winehouse

Hater Georgina Verbaan reageert woest op Geert Wilders tweet over Amy Winehouse: "Afblijven!"

Geen categoriejul 24 2021, 14:30
Geert Wilders is een man van vele hobby's. Hij gaat graag naar de Efteling... en luistert ook graag naar muziek. Eén van zijn oude favorieten is Amy Winehouse. En dat vindt actrice Georgina Verbaan volstrekt onacceptabel. Want volgens de tolerante progressieven die zo wierig telen in onze mainstream media en popcultuur mogen politici waar ze het niet mee eens zijn niet genieten van kunst. Die moeten hun bek houden, geïsoleerd worden, en de hele dag strak voor zich uitkijken. Ofzo.
Gisteren was het precies tien jaar geleden dat de Britse zangeres (muzikant, eigenlijk, want als je haar alleen "zangeres" noemt gaan mensen al snel denken dat ze een soort van Demi Lovato was of iets dergelijks) Amy Winehouse op veel te jonge leeftijd overleed. Ze was slechts 27 (!) jaar oud. Triest, en een gemis voor de wereld, want deze vrouw kon écht mooie, diepe muziek maken.
PVV-leider Geert Wilders besteedde daar gisteren even aandacht aan op Twitter door een GIFje te plaatsen van Winehouse, een hartje, en natuurlijk haar geboorte- en sterftedatum.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1418425935959842816
Het is een lieve tweet. En ook eentje die natuurlijk inhoudelijk totaal niet politiek is. Nee, dit is puur menselijk. Liefdevol. Respectvol. Of je nou voor de PVV of tegen de partij bent, dit moet je kunnen waarderen, zeker als je Winehouse ook geweldig vond.
Zo denk ik er tenminste over. Maar wat schetst de verbazing? Georgina Verbaan denkt daar héél anders over. Deze radicaal-linkse actrice vindt namelijk dat Wilders niets positiefs over Winehouse mag tweeten. Blijkbaar mogen alleen extreemlinkse activisten als zij dat doen.
https://twitter.com/GVerbaan/status/1418721850448875525
Gelukkig is Wilders niet op zijn mondje gevallen. Vandaag sloeg hij dan ook terug naar Verbaan, die ongetwijfeld heel trots op zichzelf was omdat ze zo heerlijk aan het Deugen was.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1418813233151029250
Ja, dat zegt eigenlijk alles. "Dom links." Meer hoeft daar ook niet aan toegevoegd te worden...
Behalve dit: wat Verbaan doet is tekenend voor de intolerantie en ronduit fascistische houding van modern links.Als je andere denkbeelden hebt dan zij willen ze dat je helemaal wordt uitgesloten van de maatschappij. Laat dat eens goed op je inwerken. Ze willen je niet alleen politiek verslaan. Oh nee. Ze gaan veel verder. Ze willen je ook sociaal en maatschappelijk isoleren.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dit is de mentaliteit waardoor Stalin zijn Goelaggen op enorme schaal kon gebruiken en daar miljoenen onschuldige burgers kon laten creperen; een mentaliteit die nog steeds leeft onder de huidige linksen. We kunnen er om lachen, maar eigenlijk is het levensgevaarlijk. Letterlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten