Israëlische premier Bennett over ongevaccineerden: ‘Ze doen ons allemaal pijn! Geen bioscoop, synagoge of café voor ze!’

In een toespraak voor het Israëlische volk is de nieuwe premier Naftali Bennett vol op het gas gegaan tegen mensen die zich weigeren te laten vaccineren tegen het coronavaccin. Hij noemde deze mensen een bedreiging voor de vrijheid van iedere andere Israëliër, en ging zelfs zo ver dat ongevaccineerden “ons allemaal pijn doen.”

“Er zijn nog steeds 600.000 jongeren tot de leeftijd 30 jaar die nog niet gevaccineerd zijn,” aldus Bennett. “Ik respecteer verschillende meningen,” ging hij verder waarna hij duidelijk maakte dat hij verschillende meningen juist helemaal niet respecteert. “Maar er is een tijd een plaats waarop deze discussie moet stoppen – en dat is ons leven.”

“De wetenschap laat er geen twijfel over bestaan,” zei hij daarna. “De vaccins werken. Ze zijn effectief en veilig, bijna totaal voor jongere mensen. Voor ouderen zijn ze effectief, maar niet genoeg. In de hele wereld zijn één miljard mensen al gevaccineerd.”

En toen begon zijn aanval op ongevaccineerden. “Beste burgers, zij die het weigeren om gevaccineerd te worden brengen hun eigen gezondheid in gevaar, dat van de mensen om hen heen, én de vrijheid van alle Israëlische burgers. Ze brengen onze vrijheid om te werken in gevaar, de vrijheid van onze kinderen om te studeren, en de vrijheid om samen met familieleden feesten te vieren.”

“Zij die vaccins weigeren doen ons allemaal pijn, omdat als we allemaal gevaccineerd waren, we ook allemaal op een normale manier konden leven. Maar als één miljoen Israëliërs het vaccin blijven weigeren, dan dwingt dit de overige 8 miljoen Israëliërs om zichzelf op te sluiten in hun huizen.”

Dit zijn ongekend zorgwekkende uitspraken. Ik ben niet tegen de vaccins. Net als veel anderen ben ik zelf “geprikt.” Maar wat Bennett hier doet is ronduit walgelijk, fascistisch, en precies waar de zogenaamde wappies al anderhalf jaar voor waarschuwen. Hij zet gevaccineerden en ongevaccineerden bewust tegen elkaar op. Die laatsten worden het pispaaltje; zij krijgen de schuld als de Israëlische overheid straks weer belachelijke, overdreven, onmenselijke, fascistische maatregelen neemt.

“Het Corona Kabinet heeft vandaag besloten,” aldus Bennett vervolgens, “dat vanaf 8 augustus, vaccinweigeraars niet meer naar de bioscoop mogen, het theater, de synagoge, het amusementenpark, de voetbalwedstrijd, of enige activiteit met meer dan 100 mensen, binnen of buiten, tenzij een negatief testresultaat van een coronatest kunnen laten zien – een test die ze zelf moeten betalen.”

“Ja, ze moeten de kosten van die tests volledig zelf dragen. Er is geen enkele reden waarom belastingbetalers en mensen die hun burgerlijke plichten wel serieus nemen moeten betalen voor vaccinweigeraars,” ging hij op ongekend harde wijze verder… en ook nog eens op dómme wijze, want de mafketel doet net alsof ongevaccineerden geen belasting betalen.

“Wat betreft vliegtuigvluchten, gevaccineerden mogen naar ‘schone’ landen vliegen en terug; nadat ze een negatief testresultaat produceren bij terugkomst in Israël hoeven ze niet in quarantaine. Maar aan de andere kant, zij die het vaccin weigeren moeten een week in quarantaine, onafhankelijk van het land waaruit ze terugkomen.” Met andere woorden, of het nou een schoon land is of niet, of ze nou een negatief testresultaat kunnen overleggen of niet, ongevaccineerden moeten in quarantaine.

Wat hier gebeurt – dit uitsluiten van niet-gevaccineerden in Israël is natuurlijk totaal en volstrekt onacceptabel. Mensen worden uitgesloten op basis van hun vaccinatiestatus. Ze hoeven nog net geen sticker op hun jas te plakken waaruit hun vaccinatiestatus blijkt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het is ongelooflijk dat het juist Israëliërs zijn die hun overheid weg laten komen met dit soort dictatoriaal – nee, fascistisch – beleid. De toon waarop Bennett spreekt, de woordkeuze, de maatregelen zelf… dit is onderdrukking puur en simpel. En Israëliërs accepteren het. Ongelooflijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

108 reacties

 1. Beukman

  Kritiek uitoefenen op de staat van Israel wordt hier op DDS doorgaans (ten onrechte) geframed als “antisemitisme”.
  Ik ben benieuwd tot welke spagaat deze rake uitspraken van Bennett zullen leiden.

  1. usb3.0

   Fascistische vaccinatieprogramma’s hoor je beukho*r niet over!

   1. Beukman

    Daar horen we jou ook niet over, Busje. Dus wat is je probleem?

    1. september

     Busje heeft dit hier wel meer geroepen,dit is echt niet de eerste keer.Hele grote onzin is het

   2. LifeBuddy

    De beukho*r en de sLinkse VVD/CDA/D66/GL/enz hoor je ook niets vertellen over de chinezen, die zich de broek uitlachen, omdat bij de aartsvijand japan de olympische spelen grotendeels in de sLinkse SOEP lopen. China doet er alles aan, om over heel de wereld de economie te veranderen in Soepzooi.

    1. Beukman

     Voor het probleem dat jij met vrouwen hebt moet je niet bij mij zijn, Buddy.

     Verder raad ik je aan om iets aan je spelling te doen. Zo is het “Chinezen” en niet “chinezen”, en maakt het gebruik van sterretjes in je tekst een wat kinderachtige indruk.

     1. Mistgabel

      Onderzoek bewijst: taalnazi’s hebben een moeilijk karakter.

      Dt-fetisjist, grammar nazi of hoe je jezelf ook wilt noemen: je bent een onaangenaam persoon en je hebt een moeilijk karakter. Dat staat althans in dit onderzoek van de Universiteit van Michigan.

      h*tps://www.esquire.com/nl/stijl-carriere/news/a3391/taal-moeilijk-mens/

     2. Beukman

      Dat stuk gaat niet over mij, Vorkje.

      De proefpersonen die een stuk minder vriendelijk waren, ergerden zich een stuk meer aan de spelfouten in de mails en benoemden dat dan ook.

      Me ergeren is wel het laatste dat ik doe bij het lezen van Buddy’s teksten.
      Daarnaast, waar valt verder nog op te reageren in zijn van inhoud gespeende tekst? Vertel het me maar, betweter.

  2. Tommy76

   Kritiek op de staat Israël is geen enkel probleem hoor. Wat wel een probleem is zijn leugens verpakt als kritiek op de staat Israël.

   Ik kan de houding van de regering van Israël deels begrijpen. Het land mag niet verzwakken want dan zullen de Arabische landen hun kans waarnemen en overgaan tot de aanval.

   De manier waarop het wordt gebracht vind ik wel schokkend. Bennett is onnodig hard in zijn bewoordingen en ik vraag mij af of de instabiele Israelische regering dit besluit gaat overleven.

   1. Beukman

    De manier waarop het wordt gebracht vind ik wel schokkend. Bennett is onnodig hard in zijn bewoordingen en ik vraag mij af of de instabiele Israelische regering dit besluit gaat overleven.

    Israel is geen land voor pussies. De taal is doorgaans hard; van zachte heelmeesters houden ze daargaans niet. Beluister nog maar eens een paar oude toespraken van Netanyahu of een van zijn voorgangers.
    De boodschap is duidelijk. Helaas kunnen Rutte en De jonge zich dergelijke taal niet permitteren.

  3. Nostradamus

   Je mag hier niet eens zeggen dat je je steeds meer als een Jood in INazi Duitsland voelt. Want dan smelt sneeuwvlokje Mindy.

   1. Monty

    Maar dat zeg je ook niet arrogante kwast.
    Je noemt specifiek Nederland.

    Je zou dit nu wel kunnen zeggen als jij in Israël zou wonen.

    Maar in ons land hoef je niet bang te zijn om opgepakt of dood geslagen te worden om dat je niet gevaccineerd bent (zelfs niet in Israël).

    Of heeft Nostradamus andere berichten of ervaringen om dit te ontkrachten?

  4. hetfietsmenneke

   Nou Beukman, als je het artikel gelezen hebt weet je toch hoe DDS hier over denkt. Schandalig dus.

   1. Beukman

    En hoe denk jij erover, menneke?

  5. vlekkenoplosser

   wat is er raak aan de stupide uitspraken bukhol ?

   Van een jood zou je meer verstand verwachten. Immers de jood weet wat er gebeurt als je groepen gaat beschuldigen van zaken waar ze geen invloed op hebben.

   De premier is daarom een domme man met een bijzonder kort geheugen !

 2. Monty

  Maar, maar. In ons land is het ook niet makkelijk als je ongevaccineerd bent.

  Je wordt hier zo van straat geplukt of dood geslagen omdat je niet gevaccineerd bent.
  Volgens sommigen.

  1. usb3.0

   monty vindt medische discriminatie helemaal van deze tijd..

   1. Monty

    Waarom legt usb3.00000 mij woorden in de mond? Waar ben jij vandaag gediscrimineerd dan mannetje?

    Kijk eens om je heen als je buiten bent, zo’n 70% is gevaccineerd ik ben echt de enige niet hoor.

    1. september

     Die usb.3 die veranderd toch nooit,we moeten er maar mee leren leven

    2. usb3.0

     Als men niet is gevaccineerd wordt men ernstig medisch gediscrimineerd, dit geldt voor een groot deel van de bevolking dus ruim 30% als we monty moeten geloven…

     1. Nostradamus

      Mindy houdt van discriminatie en waarschijnlijk ook van positief racisme. Je weet wel, waar witte mannen onderdrukt mogen worden door PoC. Mindy is een beetje sadomasochistisch.
      Gelukkig ben ik blank. Deels dan… 😂😂

     2. Monty

      ”ernstig medisch gediscrimineerd, ‘

      Wat is er vandaag met je gebeurt?
      Ben jij vandaag in ons land ‘ernstig medisch gediscrimineerd?

      Laat me horen, ik ben benieuwd.

     3. Flengan

      “Laat me horen…”

      Dat lijkt mij niet proefkonijntje, want jouw wappieoortjes zitten dicht met propagandamest.

     4. Monty

      @Flengan
      Dat lijkt mij niet”

      Dat denk ik ook niet, in Nederland wordt ook niet ‘ernstig medisch gediscrimineerd’ daarom zullen ze ook niet met voorbeelden komen.

     5. Flengan

      Aldus het stokdove domme proefkonijntje.

    3. RvdBe

     Kijk eens om je heen buiten, zo,n 70% is gevaccineerd.
     Hoe herken je die dan?
     Aan een angstig grauw gelaat deels verscholen achter een mondkapje?

 3. halo1

  Òfschoon zelf vaccin-weigeraar .. snap ik deze houding van de non-weigeraars wel.. en vind er niets “fascistisch”( kappen met dat misbruikte woord s.v.p.) aan..het is meer gewoonweg aanvaarden van de consequenties..

  1. usb3.0

   “het is meer gewoonweg aanvaarden van de consequenties..”

   Rot jij even lekker op dan, wie ben jij om voor anderen te bepalen wat zij wel of niet moeten mogen doen…

   1. Mieke Helgersma

    Ik heb een bijzondere vaccinatie voor een prik. Het kan mij niet schelen waarvoor. Elk jaar een griep prik. Een vaccinatie tegen straatvuil, hondsdolheid heb ik ook gehad. Op perron 0 in Rotterdam struikelde je over de injectiespuiten, dus die gebruikers waren niet bang.

    1. Harry Haller2

     Waarschijnlijk bedoelt Mieke ‘fascinatie’, hoewel dat bij gleufdieren nooit echt duidelijk is.

     1. Emile Takma

      Niveautje weer, Haller.

      🤮

     2. vlekkenoplosser

      mieke is geen gleufdier maar de vertrouwde strónt vlé®k

    2. usb3.0

     Fascistische vaccinatiedrammers accepteren de mensen die vrijwillig kiezen om geen gentherapie in te laten spuiten, niet…

    3. vlekkenoplosser

     de strónt vlé®k met alter ego mieke in de bocht

     een vaccinatie tetanus neem ik ook bij een verwonding een vaccinatie met een mRNA vaccin weiger ik resoluut. Ik zie namelijk iets meer verschillen tussen het eten van een frikandel en een spuit met een experimenteel vaccin gebaseerd op gentherapie.

 4. Meriadoc Brandebok

  Gaan de wappies ons nu zeggen dat de Israëlische regering vanwege dit beleid uit nazi’s bestaat? Dat is namelijk exact hetgeen zij doen als het om Westerse bestuurders gaat.

  1. Flengan

   “Gaan de wappies…”

   Weet je wel dat je het tegen jezelf hebt, dom proefkonijn?

   1. Mr.blauw.sky

    Daar hebben we de eerste al die zich aangesproken voelt ..

    1. Flengan

     Wat zeg je wappie, dom proefkonijntje?

 5. Michael M

  Vaccineren of niet vaccineren. Nee Corona oplopen en daarbij anderen besmetten komen we mee vooruit. Gewoonweg uit deze virussen weg te komen ons massaal laten vaccineren. Uiteindelijk ben ik en velen met mij uiteindelijk over de streep gegaan met het welles nietes game en uiteindelijk voor vaccineren gekozen. Vaccinatie bestaat al sinds de eerste vaccinaties werden uitgevonden. De pokken bestaat ook nog steeds en daar zijn we ook vroeger massaal voor gevaccineerd. Als men naar Azië afreist wordt je ook voor alles gevaccineerd om geen malaria en noem maar op op te lopen. Of gevaccineerd worden tegen hepatitis ABC. Foute nieuws heeft de goede bedoelingen van vaccinaties belachelijk gemaakt. Als we niets doen worden de virussen steeds sterker. Eens gehoord over het uitsterven van de Dino? Dus ik begrijp de premier van Israël in zekere zin.

  1. september

   En die hier roepen over ,,fascistische,,vaccinaties programma,s die misbruiken dat woord.Het zijn een stelletje domme idioten maar die zullen wel nooit veranderen

   1. usb3.0

    Nee hoor sebebtempert het ís fascistisch wat er gebeurt, het is terecht dat ik zeg fascistisch vaccinatieprogramma

    1. september

     Nee hoor usbempert dat worden Ik en sommigen nooit met je eens.Wij veranderen nooit

   2. Emile Takma

    Het zijn niet alleen erg domme mensen maar ook asociaal en gevaarlijk. Ze veroorzaken de coronamaatregelen en ze bevorderen het ontstaan van nieuwe corona-varianten.

    1. usb3.0

     Gevaccineerden types als tamil dienen voortaan binnen te blijven vanwege het feit dat gasten als tamil zich laten inspuiten met een experimenteel gentherapie, zich bewust laten besmetten en dan vervolgens de wereld in te gaan, zij doen hier bewust aan mee, gevaccineerden zijn dé verspreiders, zij zijn de veroorzakers van de disproportionele cojonamaatregelen..

     1. Flengan

      Een dom proefkonijn die bovendien doof is.

    2. Xyz1234

     U weet totaal niet waar u over praat. Voordat het hele injectiecircus gestart was, waren er al 4 miljoen mensen met het pathogeen in aanraking gekomen die dat in 99% van de gevallen met het eigen immuunsysteem hebben overwonnen. Die mensen hebben een veel betere en bredere immuniteit inmiddels dan mensen die geïnjecteerd worden met een middel dat aanzet tot het aanmaken van het schadelijke spike eiwit, want dit eiwit is slechts 1 van de vele aspecten van het pathogeen. Maar goed. Kennelijk wilt u het niet weten.

     1. Emile Takma

      “mensen die geïnjecteerd worden met een middel dat aanzet tot het aanmaken van het schadelijke spike eiwit,”

      Soms geloof je hier je ogen niet.

     2. usb3.0

      experimentele gen-therapie die aan de man worden gebracht onder misleidende en eufemistische aanduiding vaccinatie of prik waarbij de bijwerkingen op langer termmijn dat word erkent totaal niet bekend zijn.

      Er zijn mensen die nog steeds denken dat het om een vaccinatie gaat

     3. Beukman

      Het gaat inderdaad om een vaccinatie, tante Bus.

     4. usb3.0

      nee beukho*r ook jij bent bewust onwetend, het is een experimenteel gentherapie die aan de man worden gebracht onder misleidende en eufemistische aanduiding vaccinatie of prik

     5. Emile Takma

      “ experimentele gen-therapie die aan de man worden gebracht onder misleidende en eufemistische aanduiding vaccinatie”

      Gerrit is hier al tientallen malen, ondersteund met wetenschappelijke links, uitgelegd dat dit bizarre onzin is maar hij blijft dit met de vingers stijf in de orden stug volhouden.

      Hoe overtuig je een zwakzinnige gelovige?

     6. Beukman

      Ik kan je geruststellen USB: het is géén gentherapie, en zo experimenteel is het allemaal ook niet, alle benodigde testfases zijn in een versneld traject, vaak parallel, doorlopen.

      Voor je probleem met vrouwen en prostitutie raad ik je verder aan om je niet meer tot mij te wenden maar tot een gediplomeerde seksuoloog. Ik kan je er niet mee helpen.

     7. Flengan

      @USB: Bukman en zijn holstopper liegen nog een beetje in het rond, kunnen ze lekker zuigen. Zij hangen hier alleen maar om bekende redenen rond. Ik gun ze de volgende vijftien prikken dan ook van harte want het prikken zal niet stoppen.

      Het gaat om genetische modificatie op celniveau waarbij een nieuwe techniek wordt gebruikt.

      “Het feit dat gebruik gemaakt wordt van een technologie waarmee nog geen geregistreerde vaccines gemaakt zijn is een risico”
      Bron: Kamerbrief aankoop Covid-19 vaccins 19-11-2020

     8. Flengan

      @USB: Let even op de datum:

      “Regeling van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat van 28 maart 2020, nr. IENW/BSK-2020/57427, houdende spoedmaatregelen met betrekking tot gentherapie ter bestrijding van COVID-19 (Tijdelijke regeling afwijkende behandeling vergunningaanvragen gentherapie in verband met bestrijding COVID-19)”

      Bron: zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html

     9. Emile Takma

      De bron van Flengan geeft niet aan dat het een experimentele gentherapie betreft. Dit slaat dus nergens op.

     10. Flengan

      Aldus het domme woordblinde proefkonijntje.

     11. usb3.0

      Testfase is experimenteren beukho*r, dommer als proefkonijnen beukho*r en tamil zie je ze echt niet hier, een gentherapie in de vorm van een experiment die het Nederlandse volk ondergaat ontkennen, terwijl zelfs de regering schrijft dat het een gentherapie betreft.
      tamil heeft een grote bek maar liegt zich kapot om de gentherapie te ontkennen en weg te zetten als onzin….

    3. Haagse invalshoek

     Nee, de maatregelen worden veroorzaakt door de Jonge en co, niet door de niet-gevaccineerden. Zij kunnen namelijk allang stoppen met de (meeste) maatregelen, veel kwetsbaren personen zijn namelijk al gevaccineerd en de ic- en ziekenhuisopnames zijn al lange tijd erg stabiel. Maar neehoor, de spelregels worden alsmaar veranderd en nu gaat het weer om besmettingen, wat tevens ook niet heel veel zegt, zolang er geen overbelasting in de zorg is. En ook gevaccineerden mensen zorgen voor nieuwe varianten, zij kunnen namelijk ook besmet raken, het virus dus bij zich dragen en ook weer andere mensen besmetten. Wanneer ga jij eens inzien dat je in de maling genomen bent?

    4. Echtepleb

     Ah, je hebt het natuurlijk over de gevaccineerden

    5. vlekkenoplosser

     QUOTE ” Het zijn niet alleen erg domme mensen maar ook asociaal en gevaarlijk. Ze veroorzaken de coronamaatregelen en ze bevorderen het ontstaan van nieuwe corona-varianten. “END

     klopt strónt vlé®k , vaccineren levert altijd mutaties op. Dat is ook een reden waarom je niet moet vaccineren met een vaccin dat niet voor bijna 100% werkt domme jongen

  2. Xyz1234

   U zou zich toch eerst eens moeten verdiepen in de werking van het middel waarmee u geïnjecteerd bent voordat u het vaccin noemt, want dat is het namelijk niet. Ook werkt het niet zoals beloofd, getuige de vele infecties onder gevaccineerden. Dus wat blijft er dan nog over van het hele verhaal?

   1. Emile Takma

    “Ook werkt het niet zoals beloofd, getuige de vele infecties onder gevaccineerden. Dus wat blijft er dan nog over van het hele verhaal?”

    Heeft Xyz een serieuze bron voor deze opmerkelijke bewering of heeft hij dit geheel op eigen kracht verzonnen?

    1. usb3.0

     Heeft vaccinatiedrammer een bron die dit ontkracht.
     Gevaccineerden types als tamil dienen voortaan binnen te blijven vanwege het feit dat gasten als tamil zich laten inspuiten met een experimenteel gentherapie, zich bewust laten besmetten infecties oplopen en dan vervolgens de wereld in te gaan, zij doen hier bewust aan mee, de gevaccineerden zijn dé verspreiders, zij zijn de veroorzakers van de disproportionele cojonamaatregelen..

     1. Ben van Zwol

      De volgende vaccinatieronde komt er al aan, Emile is vast van de prikpartij. Dat geldt natuurlijk ook voor prik nummer 4, 5, 6 en verder.

  3. Mistgabel

   Nou, u weet dus niet wat deze vaccins zijn en dan met vroeger te vergelijken is infantiel.

   Dit virus komt uit India en iedereen kunt het krijgen.
   Al zou heel Nederland gevaccineerd zijn, dan nog kunnen mensen die hier komen of wij door de hele wereld vliegen Delta krijgen.
   Dus wat schiet het op?

   Ook vertellen ze dat het hele Griekse alfabet qua virussen eraan komt.

   Hoeveel vaccins wilt u in totaal krijgen? De booster krijgt u ook.
   Wanneer bereikt het bij u een grens?

  4. Mistgabel

   Bent u nou zo stom?

   U kunt ook delta krijgen en doorgeven.
   Hallo, slapen we dan?

 6. RvdBe

  De paniek slaat toe nu steeds duidelijker wordt dat het veelvuldig vaccineren bij lange na niet het gewenste resultaat geeft, uiteraard wordt de effectiviteit van de vaccins niet ter discussie gesteld maar worden de ongevacineerden welke veelal op natuurlijke wijze de veel betere immuniteit hebben verkregen als schuldige aangewezen.
  Gij zult gehoorzamen!

 7. StemPzeweg

  Prima! Zouden ze hier ook moeten doen.

  1. Flengan

   Het linksfascisme is springlevend! Jezelf in laten spuiten met een experimentele vloeistof waarvan de werking op de lange termijn onbekend is? Tja.. dan gun ik jou nog wel tien prikken gewoon omdat je dan een dom proefkonijn bent.

 8. Emile Takma

  Ongevaccineerden doen ons evenzeer pijn maar we zullen deze criminele onnozelheid tandenknarsend moeten accepteren.

  1. Flengan

   Aldus zuiger en fantast de leugenclown.

  2. usb3.0

   types als tamil dienen voortaan binnen te blijven vanwege het feit dat gasten als tamil zich laten inspuiten met gentherapie, zich bewust laten besmetten en dan vervolgens de wereld in te gaan, gevaccineerden zijn dé verspreiders

  3. september

   Ik ben nog geen ongevaccineerde tegengekomen,maar er blijven altijd ongevaccineerde dat zal nooit veranderen

   1. usb3.0

    Dat komt omdat jij niet verder komt dat je rukbunkert

 9. Emile Takma

  “Er is geen enkele reden waarom belastingbetalers en mensen die hun burgerlijke plichten wel serieus nemen moeten betalen voor vaccinweigeraars”

  Moreel niet maar juridisch wel, vaccinweigeraars worden gedekt door de Grondwet.

  1. usb3.0

   “vaccinweigeraars worden gedekt door de Grondwet.”

   vaccinatiefascisten als tamil vinden een eigen keuze of eigen wil niet kunnen anno 2021, ze bestaan echt…

  2. Nostradamus

   Die vaccins worden anders ook betaald door mijn belastinggeld. Die vaccins waar de Big Pharma nog rijker dan rijk door wordt. Waarvan weer alles en iedereen omgekocht kan worden. Wellicht ook de negatieve sukkels die alle artikelen op DDS af lopen te kraken en waarvan het lijkt dat hun hele leven op DDS afspeelt.

   1. Mr.blauw.sky

    Ach, d’r lopen er hier ook altijd een paar rond die aan de financiële leiband van Poetin hangen. Corruptie zit links en rechts ..

  3. Mistgabel

   Ben al 20 jaar noet in een ziekenhuis geweest en kom nooit bij een dokter.
   Betaal me elke maand de pleuris en zou niet geholpen worden.

   Koekoek.

   1. Mieke Helgersma

    Je hoeft je niet te verzekeren. In het dorp waar ik geboren ben waren veel bewoners niet verzekerd. Daar nam de Kerkelijke Gemeente de kosten van een ziekenhuis bijv.operatie voor jou.
    Je betaalde natuurlijk wel kerkbelasting. Zo werd er ook niet geprikt tegen polio.

    1. Mistgabel

     Ja maar, ben niet gelovig en woon in de grote stad.

    2. usb3.0

     “Je hoeft je niet te verzekeren”

     In Nederland moet je verplicht verzekerd zijn…

  4. Mistgabel

   U heeft verdomme van mijn belasting geld gif in uw deltaspier laten spuiten.
   Betaal ik die onzin voor uw gen spuitje?

 10. Flengan

  Maar euh…

  – experiment
  – nieuwe techniek
  – nog steeds besmet
  – nog steeds besmettelijk
  – vaccinpromotie
  – angstpropaganda

  Je zou wel gek zijn als je zulks in je lijf laat spuiten terwijl wetenschappelijke cijfers aantonen dat het gevaar nihil is.

 11. usb3.0

  10 procent van in ziekenhuis opgenomen Covid-19 patiënten is volledig gevaccineerd van de 370 mensen waarvan SLECHTS 14 op de ic liggen, er is nagenoeg niets aan de hand…

  1. Nostradamus

   Ja, maar… Het kabinet heeft nu eenmaal miljoenen vaccins besteld. Die moeten gespoten worden. Mark en Hugo spuiten graag iedereen vol met hun vaccin. #vacciNazi

   1. Flengan

    Ja zo’n verhaal moet er wel achter zitten, al is dat natuurlijk een complottheorie door wappies. 😉

 12. A-BBa

  Ok @Mike van Gallen: “Maar als één miljoen Israëliërs het vaccin blijven weigeren, dan dwingt dit de overige 8 miljoen Israëliërs om zichzelf op te sluiten in hun huizen.” Je vindt deze handelswijze walgelijk. Maar óf je gelooft niet in de werking van de vaccins, wat misschien klopt. Daarover kan ik niet oordelen. Dan zou ik je gelijk geven. Maar als de vaccins wél werken dan moet je wél een oplossing hebben voor het probleem zodat je geen 8 miljoen mensen op gaat sluiten omdat 1 miljoen mensen niet gevaccineerd willen worden. Dus Mike: wat is jouw oplossing? En nou niet met een politiek getint antwoord komen maar een oplossing die echt hout snijdt.

  1. Mistgabel

   Waarom zou je gevaccineerde opsluiten als dat wondermiddel zo goed blijkt te zijn?

   Zou me als gevaccineerde juist in de maling genomen gevoeld.

   1. Mr.blauw.sky

    Je hebt de strekking van het betoog niet helemaal goed begrepen.

    1. Flengan

     Aldus dom proefkonijntje.

 13. Mistgabel

  De Nederlanders die besmet zijn geraakt in het Olympisch dorp zijn vooraf getest en dubbel gevaccineerd.
  En toch corona, ze merken er niets van, worden toch naar huis gestuurd.

  M.a.w. die shit helpt geen moer.

  1. Mr.blauw.sky

   Je zegt het zelf, ze merken er niets van …

   1. Mistgabel

    Dochter met 3 vriendinnen uit Mallorca.
    3 positief, 1 niet.

    Eentje 1x gevacinneerd, de andere 2 niet.
    Alle 3 merkten/voelden helemaal niets en verveelde zich de kolere in qaurantaine tijd.

    1. Mistgabel

     Zus van mijn oma, 92 jaar woonde nog op zichzelf, kwam thuis ten val, gebroken bekken.
     In de scan geweest, onderzoeken in ziekenhuis gehad, verder geen problemen of iets te zien.
     In ziekenhuis liggend, vaccin gehad, dezelfde nacht doodziek, opeens corona, door nachtzuster werd ons verteld.
     2 dagen later overleden

     Roept u maar…

    2. Mieke Helgersma

     Zijn dus niks gewend. Je kunt ook Wordfeud spelen op je telefoon.

   2. Mistgabel

    Waarom laat u zich straks dan ophokken?

 14. Mistgabel

  Op Overheid.nl staat duidelijk dat het een gentherapie is.

  h*tps://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html

  1. Mistgabel

   Regeling van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat van 28 maart 2020, nr. IENW/BSK-2020/57427, houdende spoedmaatregelen met betrekking tot gentherapie ter bestrijding van COVID-19 (Tijdelijke regeling afwijkende behandeling vergunningaanvragen gentherapie in verband met bestrijding COVID-19)

 15. kattekop

  @ a-BBa

  Waarom zouden 8 miljoen gevaccineerden zich in hun huizen moeten opsluiten omdat er 1 miljoen nog niet geprikt zijn?
  Ze zijn door het “vaccin” toch beschermt
  En als het “vaccin niet beschermt dan hou er gauw mee op.

  1. Mistgabel

   Niet gevaccineerd en geen corona.
   Vertel maar hoe je dan iemand besmet.

   1. Mistgabel

    Zelfs gevaccineerde kunnen besmet raken en doorgeven.
    Wordt gezegd dat men minder ziek raakt, ook dat moet nog maar blijken, ze roepen zoveel.
    Dus wat moet je ermee?

 16. rasecht wappie

  Er komt maar 1 gedachte / vraag bij mij op…
  Hebben de Joden c.q Israel nou niets geleerd van 1940-1945 c.q van de Holocaust en hoe ze nu anno 2021 wereldwijd behandeld worden?
  Ik mag toch aannemen dat enig uitleg niet nodig is voor de aanwezigen hier.

  1. Beukman

   Hebben de Joden c.q Israel nou niets geleerd van 1940-1945 c.q van de Holocaust..?

   Verreweg de meeste joden hebben de holocaust niet overleefd, wappie. Wat zouden de overigen ervan geleerd kunnen hebben?

 17. Adriaen van Bergen

  Precies openbaringen uit de bijbel.

 18. Mistgabel

  Zweden is de laatste tijd weinig in het nieuws. Dit is de reden

  h*tps://www.hetnieuwsmaardananders.nl/hnmda/zweden-is-de-laatste-tijd-weinig-in-het-nieuws-dit-is-de-reden/

  1. leukeditter

   tja het is duidelijk dat zij het bij het rechte eind hebben.. maar takkewijf gelooft dit natuurlijk niet

 19. H.Vaes

  Ach ja,,,,Iedereen heeft tot nu toe het recht om een ongelooflijke oen te zijn .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.