Vermoedelijke schutter Peter R. de Vries was rapper bij 101Barz: Delano “Demper” Geerman

Er is meer bekend geworden over de twee opgepakte verdachten die vrijwel zeker betrokken waren bij de brute moordaanslag op Peter R. de Vries. De vermoedelijke schutter heet Delano G. Hij luistert ook naar de bijnaam “Demper” en is, jawel, rapper. In die hoedanigheid was hij zelfs een bekende van NPO. 

Geerman is geïdentificeerd door de speurneuzen van GeenStijl. Hij vergaarde, schrijft het roze weblog, “in 2018 enige faam via het NPO halfway house voor halvegaren 101Barz.” BNN is zich daar blijkbaar van bewust, want volgens het roze weblog zijn die beelden opeens verdwenen van de website. Zo gek. “Maar op Internet krijg je – ghe – nooit alle beelden weg.”

Dit is een nummer van Dempertje, “Bouw Op Mezelf.” Het is zogenaamde gangsterrap; hij rapt over dat je mensen niet kunt vertrouwen, dat je moet doen wat nodig is om voor jezelf te zorgen, etc. Kortom, meneer ziet zichzelf als een echte gangster.

Delano is een Antiliaan. Hij zou ook een laag IQ hebben. Volgens De Telegraaf is hij een bekende (schokkend, ik weet het) van de politie. Hier is zijn belachelijke Instagram-account, waar hij een paar volgers heeft, maar wel net doet alsof hij Tupac Shakur zelf is. Zit overigens achter een slotje.

De politie weet nu al min of meer wat er gebeurd is. De Pool Kamil Egiert bestuurde de vluchtauto. Geerman was degene die minstens vijf schoten afvuurde op De Vries. Dat is tenminste de theorie. En het zou toch wat gek zijn als die theorie niet klopt, want er is heel veel materiaal voor de politie om mee te werken, inclusief verklaringen van ooggetuigen en natuurlijk videobeelden.

Geerman is, niet schrikken, niet alleen Antiliaan, maar zou ook niet bepaald de slimste gozer ter wereld zijn. Dat zijn precies het type randdebielen die door de MocroMaffia worden gebruikt om mensen te vermoorden. In 2018 was het bijvoorbeeld de Antilliaanse Shurandy S. die ingehuurd werd om de broer van kroongetuige Nabil B. uit de weg te ruimen.

Deze Shurandy zat a) diep in de schulden en b) snoof elke dag zijn neus vol met cocaïne. Die liet later weten over de opdrachtgeven, die hij weigert te identificeren: “Ik zag geen uitweg, ik wist met wie en wat ik te maken had.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Kortom, de MocroMaffia gebruikt Antilliaanse losers om tegenstanders uit de weg te ruimen. Als dat geen racisme in actie is weet ik het ook niet meer. Ze hebben daar echt wat behoefte aan Woke en BLM…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Monty

  ”Delano is een Antiliaan”

  Misschien is hij wel geradicaliseerd, wordt het toch een islamitische aanslag.

  1. AS210854

   Dan moeten we SS aanpakken.

 2. Gebande K0K

  Kortom, de MocroMaffia gebruikt Antilliaanse losers om tegenstanders uit de weg te ruimen.
  Als dat geen racisme in actie is weet ik het ook niet meer.
  Ze hebben daar echt wat behoefte aan Woke en BLM…

  Las laatst een artikel dat diverse media de aanslag op de Vries misbruiken om hun eigen standpunten onder de aandacht te brengen.
  Ik snap die beschuldigingen wel.

  1. Emile Takma

   “Kortom, de MocroMaffia gebruikt Antilliaanse losers om tegenstanders uit de weg te ruimen.”

   😂

   1. leukeditter

    takkewijf hoe je het wend of draait het is ook zo.n kansloos imortgeval zoals 9 van de 10 keer

   2. Wally

    Jij denkt natuurlijk weer dat al die mensen o zo leuk zijn. Toch? Ga eens naar buiten en kijk goed om je heen zou ik zeggen. En oja…. kijk niet teveel naar de npo, volksverlakkerij van de hoogste orde, met dat verdraaien en vooral niet benoemen waar de problemen zitten.

 3. vlekkenoplosser

  ach , dit soort figuren leeft van lucht , krijgt uitkeringen en toeslagen en frustreert de maatschappij met hun gedrag !

  opbergen en sleutel weggooien

  1. ElGuapo

   Armen en benen eraf, tong eruit en levenslang.

   1. Emile Takma

    Vergis je niet, zieke barbaren als ElGuapo kunnen zo maar bij je in de buurt wonen.

    🤮

    1. Wally

     Er is iemand vermoord, maar jij vind een reageerder nu een zieke barbaar? Hij zegt iets…. maar……
     Besef je eigenlijk wel dat die fijne volgers van die vredereligie uit t midden oosten onschuldige mensen levend hebben verbrand, onthoofd en meer van dat soort leuke dingen?
     DAAR echter zeg je niets op, nee. Hoofdje weer diep in het zand steken maar weer….

     1. Harry Haller2

      Wally: Emile Takma is een psychopaat met een zware
      hersenbeschadiging waardoor hij in een progressieve, woke droomwereld leeft en het contact met de realiteit al lang geleden is kwijtgeraakt.

      Zie hem maar als een vervelende mug.

    2. ElGuapo

     Zou zomaar kunnen.

 4. Loes

  Daaaaaaar gaaaaan we weeeer,laag iq,verwarde man,aaah gossië zal mij benieuwen wat voor taakstraf hij krijgt

  1. NO8DO

   Daar gaan we weer,laag iq,verwarde man,ah gossië zal mij benieuwen wat voor taakstraf hij krijgt

   Ik verwacht: 3 maanden lang 20 maal per dag reageren op DDS onder 2 inlogs.
   Plus een cursus schriftelijke rapportage in foutloos Nederlands.

   1. september

    Als het poging tot moord of doodslag is ,krijg je echt geen taakstraf.En ook niet als hij het in opdracht deed.

    1. Emile Takma

     Nee, dit wordt een zeer lange celstraf. Loes en NO8DO zwetsen maar wat.

     1. Wally

      Hoe lang denk jij, Emile?
      Als hij schuldig is dan, maar dat merken we snel genoeg.

 5. Meriadoc Brandebok

  Opdat we de rotkoppen van Elgiert en Geerman niet zullen vergeten.

  1. Freba

   In de 80-tiger jaren werden de “grenzen” van de Antillen opengezet. (Shell moest zonodig onder Amerikaanse druk zijn raffinaderijen sluiten, geen werk dus voor de mannen) Een toevloed van Antillianen, met een onwettige bevolking van rond de 90%. De Surinaamse gemeenschap in de Bijlmer betitelden hen als personen met “Chicken Brains”. Anders gezegd in goed Nederlands. Mafkezen. Volkomen onberekenbaar, inderdaad laag IQ. Was geen goed garen mee te spinnen. De meesten jongemannen wisten niet eens wie hun verwekker was. Kritiek werd destijds weggewuifd door een vrouwelijke Antilliaanse minister van Justitie (wat een status voor een dorpsgemeenschap, uiteraard wel betaald in een NL loonschaal) Dat kwam door de NL slavendrijvers dat de zwarte mannen zoveel mogelijk kinderen moesten verwekken. Terzijde dat dit gedrag al duizenden jaren voorkwam in Afrika, mocht de pret niet drukken. We zijn allemaal gelijkwaardig; edoch niet gelijk van Aard……………………….

 6. september

  De straf die hij krijgt hangt er er vanaf of hij met voorbedachte rade deed

  1. Monty

   Relevanter is het toch wie zijn opdrachtgever is.
   Deze schutter is een echte ‘loser’ ongeacht zijn afkomst.

   Maar op de één of andere manier is de afkomst van de dader belangrijker voor velen.

 7. Branzino

  Wat is het nut van dit artikel? Het is namelijk één lange lijst met verzachtende omstandigheden die door een advocaat zeker worden aangevoerd om de toerekeningsvatbaarheid te verminderen. Het klinkt misschien leuk om zo iemand te kleineren, maar het doet de zaak voor de rechter geen goed. De vertoonde foto’s hebben hetzelfde effect.
  In Nederland wordt zwaar gestraft, zo is inmiddels in de vergelijking met andere landen wel duidelijk. Maar er wordt ook eerlijk gestraft en dan kunnen alle bijkomende negatieve effecten van de vervolging als deel van de straf worden gezien en dus in mindering komen op de uiteindelijke gevangenisstraf. Ik zou de beide mannen gewoon negeren en het helemaal overlaten aan justitie, zodat slimme advocaten geen argumenten voor strafvermindering op een presenteerblaadje krijgen aangereikt.

  1. Emile Takma

   Ik denk dat verzachtende omstandigheden niet zullen voorkomen dat Delano tenminste 20 jaar achter de tralies verdwijnt.

   1. Branzino

    @Emile Takma
    Ik hoop, dat hij krijgt wat hij verdient. Maar artikelen met voor sommigen ontlastende informatie helpen niet. Ik zou dat gewoon aan advocaten en OM willen overlaten.

    1. vlekkenoplosser

     blabla bladieblabla , ochtendboertje van malle pietje

   2. vlekkenoplosser

    de strónt vlé®k heeft kennelijk geen herinnering aan de moordenaar van Fortuyn.

    de strónt vlé®k brabbelt weer wat

 8. marcel_2011

  Ik ben voor de doodstraf, dat ruimt dat tuig aardig op.

 9. AS210854

  Begin nu eens éérst om van de naam kansloze jongeren NIET meer te gebruiken. In Nederland heeft iedereen het recht op scholing. Als iedereen daar gebruik van maakt zijn we al een heel eind op de goede weg. Niet iedereen kan dokter, uitvinder enz enz worden. Maar iedereen kan een beroep leren waarmee hij of zij haar geld mee kan verdienen. Veder gelijk deze raddraaiers aanpakken als het mis gaat, met hun ouders .

 10. Wally

  Ok, hij is voorlopig nog verdacht.
  En al is de kans groot dat hij de dader is, voorlopig is hij slechts verdachte en dus nog niet schuldig. (Nu klink ik wel een beetje als een groen d666 figuur). En ach, die mocromaffia, die lieve fijne gelovigen….. die doen ze niets hoor, die lachen weer iedereen uit. Dus…..
  Laten we maar eens kijken wat er gebeurt, en vooral ook hoe het weer kan dat de duurste advocaten weer aan de kant van de verdachte staan. Dat valt me altijd zo op.

 11. Aborifa

  De rechtsstaat is niet opgewassen tegen de georganiseerde misdaad.

 12. HD

  Als deze slimme zwarte kneus het gedaan blijkt hebben, moet hij er toch wel rekening met houden dat hij de komen maanden een flinke taakstraf zal moeten ondergaan.

 13. Nederland is naar de kloten

  Tja Peter R De Vries is niet bij iedereen populair. In de jaren 80 en 90 zat ik voor de buis gekluisterd voor zijn misdaad verslaggever uitzendingen. Vanaf 2010 kwam hij steeds meer in talk shows en in het nieuws.

  Hij is zeker niet populair in de onderwereld omdat hij de gemaakte afspraken niet na kwam en hen in gevaar bracht.

  Tja ik dacht wel eens man o man vroeg of laat nemen ze wraak.

 14. Rieks

  Knap werk van de nieuwsspeurders van Telegraaf en Geenstijl om dit zo snel aan de weet te komen. Wie de opdrachtgevers zijn lijkt me een moeilijker klus om te achterhalen, zal wel gissen blijven. De rapper werd direct gepakt dus hij zal zijn beloning nog wel niet hebben kunnen innen, want vooraf betalen doet men denk ik niet. Hoeveel zou het opleveren zo’n aanslag, 10.000, 5000? Of de helft daarvan want de Vries leeft nog.

  1. Emma Louise

   Het schijnt dat sommigen al zeer tevreden zijn met een beloning van duizend à tweeduizend euro.

   1. Rood

    Aldus Van Velenamen

 15. rafi

  Hoe komen al die Antillianen hier? Door het beleid van decennia van opeenvolgende kabinetten. Al die huilers vanwege die gruwelijke aanslag van nu komen uit diezelfde kartel-hoek als al die oud-ministers en oud-staatssecretarissen die de Antillen zo nodig als kolonie wilden behouden om er gemakkelijk onder het mom van ‘dienstreizen’ op vakantie te kunnen gaan op kosten van de NL belastingbetaler. Door de zeer linkse provincie N-Holland onder destijds die GL-commissaris van de koningin behoren de Antillen nu zelfs tot die provincie. Zo dol zijn ze erop. Antillianen mogen naar hartelust in en uit reizen. Terwijl het mij toch bijzonder WOKE en anti-slavernij lijkt om die eilanden COMPLEET los te laten. Anders is het immers maar neo-kolonialisme. Dus: deze aanslag door Antillianen i.o.v. Marokkanen is mede de grote schuld van de linkse kerk.

 16. Somebody

  Hij is geen Antilliaan dus verspreid geen onzin

 17. Vrijedenkert

  Wat mij betreft krijgen daders levenslang na levering bewijs, ik denk dat je deze ernstige vorm van crimineel en misdadig gedrag in georganiseerde vorm en staatsondermijndende activiteiten gelijk kunt stellen met terrorisme!
  Een vorm van terrorisme met als doel vernietiging van de samenleving en zelfverrrijking.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.