Toch nog kans op gerechtigheid! Jezidi’s verzamelen bewijs tegen terugkerende ‘zielige’ ISIS-vrouwen

Vanuit de Nederlandse staat hoeven we niet te verwachten dat de terugkerende ISIS-vrouwen een zware straf te verduren krijgen, want in de meeste gevallen is er nauwelijks bewijs. De slachtoffers van deze extremistische landverraders laten het er echter niet bij zitten! De jezidi’s zijn een internationale stichting Free Yezidi begonnen en verzamelen bewijs tegen deze kalifaat-vrouwen.

Het Nederlandse rechtssysteem kan maar weinig met de terugkerende ISIS-vrouwen. Bewijs is moeilijk te verkrijgen en er kan ze vaak hooguit ten laste worden gelegd dat ze deel hebben genomen aan een terroristische organisatie. Dat levert ze een keer een gevangenisstraf op van grofweg drie tot zes jaar en daarna moeten we met z’n allen doen alsof deze jihadisten weer volledig gerehabiliteerde Nederlanders zijn.

En als we de Nederlandse media zouden geloven, dan zijn het bijna allemaal zielige vrouwtjes die door grenzeloze naïviteit om de tuin zijn geleid. Alsof ze zomaar een sprong in het diepe waagden voor een kans op een leuk islamitisch kalifaatje waar Allah ervoor zou zorgen dat ze niets tekort zouden komen. Poeh, kwamen die meiden even bedrogen uit! Maar ja, zoiets kan natuurlijk iedereen overkomen…

De slachtoffers van die sadistische collaborateurs weten echter wel beter. Die hebben de luxe niet meer om zo naïef in het leven te staan, omdat hun volk en levenswijze grenzeloos onrecht is aangedaan. Ze zien met lede ogen aan hoe de verantwoordelijken voor hun leed er met een fop strafje vanaf dreigen te komen.

‘Niks ervan!’ moeten ze hebben gedacht, toen ze de stichting Free Yezidi hebben opgericht. Namen, feiten, verhalen van slachtoffers en regelrecht bewijs is waar ze naar opzoek zijn. Alles wat maar bij kan dragen om die ISIS-vrouwen zo lang mogelijk achter slot en grendel te zien verdwijnen, zeggen ze tegen De Telegraaf.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

“De ideologie van de Islamitische Staat is echt niet uit deze vrouwen. Ze geloven nog steeds dat korte rokjes niet normaal zijn, dat Anne en Sanne niet naar de disco mogen en dat overtreders onthoofd moeten worden. Deze vrouwen zijn echt niet zonder reden naar IS gegaan”, aldus de oprichtster van Free Yezidi.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. EmiIe Takma

  Deze Isis-vrouwen dienen in de Noordzee verzopen te worden.

 2. Heras

  Natuurlijk zal de msm nooit iets vermelden van de onderdrukking van christenen door moslims. Want dat loont niet he.

 3. EmiIe Takma

  Nog even en ik haal mijn afgezaagde, uitgekauwde tegenargument weer aan, hoor. Dat die achterlijke moslims in Myanmar door christenen worden gepest.
  Ik moet bijna overgeven van mijzelf.
  🤮

  1. leukeditter

   das te begrijpen

   1. Emile Takma

    Ja, ik snap heel goed dat je kotsmisselijk van jezelf wordt, trieste loser.

    1. ElGuapo

     Ik ruik frustratie….

    2. Flengan

     “ik snap”

     🙂

    3. usb3.0

     tamil doet nogal een uitspraak over het in de Noordzee verzuipen van ISIS vrouwen

  2. Freba

   Ach, het Judaisme is nou eenmaal bedacht door en voor ongeletterden. Jezus en DE Profeet waren laag opgeleid. Voer dus voor de eenvoudige niet opgeleide man/vrouw/etc.etc.etc.. Vandaar dat domme mensen elkaar al eeuwenlang in de haren vliegen betreffende De Beste Leer. Gezien de reacties op dit forum is er weinig veranderd. Overigens zegt domheid/intellect niets over de “goedheid/slechtheid” van mensen.

  3. toetssteen

   ET
   89% is boeddhist…….. Christenen zei u?

 4. RvdBe

  Laat ze vooral hun gang gaan op dat duivelsgebroed, niks verloren aan.

 5. allid

  Niet zo’n pretje voor die meiden.
  Beter dat ze in een moslimland blijven.
  Dat ze Syrie meehelpen met de wederopbouw.

  5 jaar, 10 jaar, 15 jaar productief werk, om hun kinderen niet hun moeder af te nemen.
  Geconcentreerd in een kamp.

  Het rodekruis krijgt een bureau, een infirmerie, en kijkt indien alles volgens de rechten van de mens
  verloopt. Eten, drinken, onderdak, warmte, hygiene, régulière educatie voor hun kinderen.

  Ze bouwen hun eigen kamp, koken hun eten, wassen de was, vegen de vloer.

  Krijgen ze misschien de Syrische nationaliteit.

  Ze zijn inweze staatsloos. Actief de kant gekozen van terroristen waar Nederland mee in oorlog is.
  Mocht een rechter toch anders bepalen, bestaat deze wet nog:
  Een Nederlander die 10 jaar buiten de Europeese Unie verblijft, zonder één jaar continue in Nedrland
  te hebben verbleven,
  verliest automatisch de Nederlandse nationaliteit.

  Nederlanders mogen altijd sympathie tonen en gul geven voor luxe,
  een rodekruis paketje met met drop en gevulde koeken, chocolademelk en halal friekandellen.

 6. HD

  Laat de Jezidi’s die wijven maar opruimen, kunnen ze van QaQ Kaag misschien een subsidie krijgen.

  1. usb3.0

   Die kans is heel groot

 7. 56RdK

  Alle steun vanuit de hele westerse wereld voor deze slachtoffers, hé Kaag?!
  (Want de islamitische kijkt bewust, al dan niet gesubsidieerd, weg of steunt IS, u weet wel, o o k de ‘gematigde’ aanhangers van de idiologie van de ‘vrede’ ..)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.