Filmpje! Thierry Baudet legt uit waarom de ‘globalistische elites’ ons een vreselijke ‘dystopie’ in duwen

Aan deze video heb ik verder niets toe te voegen. Kijk ernaar, en luister ernaar.

Oh, toch wel één punt: Baudet heeft het erover dat ze dit “vanaf” de jaren 90 deden. Dat is natuurlijk onzin. Het gebeurt al veel langer. In de jaren 80 had Margaret Thatcher hier al een botsing over met de overige regeringsleiders. David Rockefeller heeft er ook al lang over geschreven in zijn memoires. En, tenslotte, de Club van Rome werd juist voor dit Grote Doel ingezet. Dat was dus al in 1968.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Ritter

  Immigratie is nog steeds de olifant in de kamer

  Politiek blijft wegkijken van massale instroom

  Het doodgezwegen rapport van de demograaf Jan van de Beek c.s. over de kosten van migratie laat zien dat migratie de Nederlandse schatkist alleen maar geld kost.

  Bij ongewijzigd beleid lopen deze kosten verder op, terwijl velen de omvang van de migratie en de matige integratie al jaren de grootste problemen van ons land vinden. De politiek moet eindelijk eens gaan handelen in overeenstemming met de wensen van de meerderheid van de bevolking.

  De studie van Van de Beek c.s. laat zien, dat verreweg de meeste migranten die hier naartoe komen economisch niets toevoegen. Sterker nog, ze kosten de schatkist alleen maar geld. De groep die het meeste kost zijn de asielmigranten. Daarvan lopen de kosten op tot 625.000 euro per persoon voor mensen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

  ht*ps://opiniez.com/2021/05/29/immigratie-is-nog-steeds-de-olifant-in-de-kamer/wouter-roorda/

 2. vlekkenoplosser

  al die migranten zijn toch tandartsen , dokters en chirurgen !

  kans pareltjes voor onze maatschappij ! of heeft rutte weer gelogen

  cynisme off

  1. RvdBe

   Dat is het probleem, er is “geen geld” voor de zorg, dus al deze doktoren en chirurgen komen niet aan de bak, voor ander werk zijn ze overgeclassificeerd, rest dus niets anders dan een uitkering met uiteraard ruime woning.
   Gaaf land he Rutte.

  2. Brenda Welsh

   Wij zullen ze hard nodig hebben. De wappies zorgen er voor dat Corona een doorlopende voorstelling is en blijft. All hands on deck. Vanochtend nog gezien in ons Regio Hospitaal in de lichtkrant. Osterhaus vindt het moeilijk in te schatten wat er zal gebeuren als de samenleving verder opengaat. Maar wat hij wel weet, is dat we er nog niet zijn. “Dat komt door het grote aantal ongevaccineerden.” Het is volgens de hoogleraar dan ook verstandig om niet alle maatregelen te laten varen. Zeker niet met het griepseizoen in aantocht.

   1. Jaegelmeister

    Brenda, noem mij eens wappie in mijn gezicht. Vaccinazi dat je der rond loopt

    1. Antihedo

     Is ook niet aardig van haar om je wappie te noemen. Ik heb het daarom ook meer over vaccinatietrutjes.

   2. vlekkenoplosser

    trut , leugenaar , fake news verspreider

    h**ps://joop.bnnvara.nl/nieuws/gevaccineerden-kunnen-net-zo-besmettelijk-zijn-als-ongevaccineerden

    h**ps://www.nrc.nl/nieuws/2021/08/30/ongevaccineerd-is-niet-per-se-onveiliger-dan-gevaccineerd-a4056517

    h**ps://www.irishpost.com/news/over-half-of-all-patients-hospitalised-with-covid-19-in-ireland-are-fully-vaccinated-219747

    h**ps://www.metronieuws.nl/lifestyle/health-mind/2021/07/gevaccineerden-corona-symptoom-niet-gevaccineerden/

    1. Vanduinen

     Dan kan gevoeglijk worden vastgesteld dat Covid niet te bestrijden valt. Beter is dan de boel maar te laten wapperen. Hoestend en proestend naar het theater.

   3. ElGuapo

    De sok/trekpop in actie om de domme praat van kwakma kracht bij te zetten.

 3. Albert Egberts

  Baudet werd met zijn vaccinatieonzin in de Kamer heel effectief onderuit gehaald.

  Ook interessant voor al die dwazen hier die zeker menen te weten dat vaccinatie een experimentele gentherapie is.

  youtube.com/watch?v=eXpDGA4149E

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.