Geert Wilders ergert zich aan “zinloze onderhandelingen”: ‘Problemen in Nederland zijn groot, snel nieuwe verkiezingen!’

‘De oplossing om uit deze politieke impasse te komen was niet te vinden in de Troonrede’, aldus PVV-leider Geert Wilders. De PVV-politicus weet namelijk wél wat de oplossing zou zijn: nieuwe verkiezingen. Wilders is niet de enige met deze mening. Uit meerdere peilingen blijkt namelijk dat steeds meer Nederlanders smachten naar nieuwe verkiezingen. Gaat het demissionaire kabinet eindelijk eens luisteren? 

PVV-leider Geert Wilders is van mening dat we sneller een nieuw kabinet krijgen als we tussentijds nieuwe verkiezingen hebben. De partijen die de huidige formatie doen wantrouwen elkaar waardoor het voor geen meter opschiet.

Gisteren tijdens de Troonrede hoorde Wilders helaas niet de oplossing om de grote problemen in Nederland aan te pakken. Volgens de PVV’er zijn nieuwe verkiezingen de beste manier om problemen van asiel tot zorg en woningbouw grondig aan te pakken.

Het is op dit moment “een grote puinhoop”, aldus Wilders. Negen maanden geleden trad het kabinet af, zes maanden terug hadden we de verkiezingen en er is in feite nog steeds niks veranderd. We kregen alleen maar steeds méér leugens vanuit de Haagse elite. Er zou verandering komen, maar deze bestuurlijke verandering bleek een grote farce te zijn. Het waren beloftes voor de bühne.

Ondertussen heeft het demissionaire kabinet een flinke flater geslagen in Afghanistan. Terwijl veel Europese landen ruimschoots van te voren al evacuatie- en noodplannen hadden klaarliggen lag men in Den Haag te slapen. Wat als gevolg had dat de escalatie in het land ons kabinet verraste.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Volgens Wilders kan men dus maar beter stoppen met de onderhandelingen. Om de haverklap treden demissionaire bestuurders af, vanwege leugens of incompetentie, en tegelijkertijd is het onderlinge vertrouwen ver te zoeken. Het uitschrijven van nieuwe verkiezingen zou, met het oog op de peilingen, nieuwe verhoudingen geven in de Tweede Kamer. Verhoudingen die mogelijk wel snel leiden tot de vorming van een missionair kabinet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. por favor no borres

  Nieuwe verkiezingen de oplossing?
  maurice.nl/peilingen/2021/09/12/de-stemming-12-9-2021-grote-aanhang-voor-pieter-omtzigt/

  Wederom geen enkele realiteitszin bij Wilders.

  1. ElGuapo

   Wat maakt jou dat dan uit in Spanje balzak?

 2. halo1

  Niet nieuwe verkiezingen zijn de oplossing.. maar een acute immigratie-stop: immigratie blijft de moeder van alle problemen… nog veel meer op entameren!

 3. LifeBuddy

  Met de arische sLinkse is [nedere]land tot het afvoerputtje afgegleden. De oplossing daarvan is een Rechts kabinet. We hebben al genoeg Indoctrinatie van sLinks over ons heen gekregen.

  1. por favor no borres

   De oplossing daarvan is een Rechts kabinet.

   Doe eens een voorstel, welke overeen kan komen met de verkiezingsuitslag/wil van het volk.

   1. LifeBuddy

    Na de winter komt het vanzelf aanwaaien.
    ”vakbonden-drie-miljoen-werknemers-in-europa-in-de-kou-door-dure-energie~afdbe55a/”

  2. Monty

   ”De oplossing daarvan is een Rechts kabinet.”

   Dan zullen de ‘rechtse partijen’ tijdens de campagne periode eens hun best moeten doen om een meerderheid van de stemgerechtigden achter zich te krijgen en ze te motiveren en te stimuleren om op hen te stemmen.

   Zo niet, moeten ze hun verlies nemen.

 4. usb3.0

  Volledig mee eens en een nexit

 5. Monty

  ”De PVV-politicus weet namelijk wél wat de oplossing zou zijn: nieuwe verkiezingen”

  En dan het de-islamiseren van Nederland. Hiermee lost Wilders alle problemen in ons land op.

  Ben benieuwd hoeveel zetels hij gaat behalen bij de verkiezingen, wat trouwens wel een goed plan is.
  Als we de peilingen mogen geloven ziet het er voor Wilders niet goed uit.

  1. usb3.0

   Inderdaad, dat weet Wilders wel, monty daarentegen kijkt niet verder dan Mindy’s neus lang is en beperkt zich ook alleen naar tot hetgeen aan de voorkant gezegd wordt en bij de rest zit monty minty met z’n vingers in de oortjes

   1. Monty

    ”kijkt niet verder dan Mindy’s neus lang is en beperkt zich ook alleen naar tot hetgeen aan de voorkant gezegd wordt”

    De rest is voor Wilders ook niet belangrijk.
    Wilders dient maar 1 doel voor zijn Amerikaanse weldoeners usbtje.

    Wilders zal zichzelf en zijn stemmers zelf buitenspel door te eisen dat het de-islamiseren van Nederland in het regeerakkoord zal moeten worden opgenomen.

    Denkt usbtje dat er één partij is die dit zal accepteren?
    Zo zal er dus nooit een rechts kabinet komen usbtje.

    1. usb3.0

     Je schrijft onzin

     1. usb3.0

      Nog maar eens goed de algemene beschouwingen bekijken en dan goed luisteren wat Wilders echt zegt

     2. Monty

      ”goed luisteren wat Wilders echt zegt”

      Usbtje, zeggen en doen zijn twee verschillende dingen.

      Ook Wilders is een doorgewinterde politicus.
      Wilders had ook een keer iets gezegd over een breekpunt.
      Is usbtje dit alweer vergeten.

      Wilders is net als andere politici.
      Niet te vertrouwen.
      Zeker niet als zij buitenlandse gelden ontvangen om in ons land politiek te bedrijven.

      Noem het maar onzin usbtje.
      We zullen zien hoeveel mensen Wilders weet te overtuigen.

     3. ElGuapo

      Kwakma men wil niks weten over je smerige hobbies.

    2. ElGuapo

     Bakken met spettertjes uit Konty.

     1. Albert Egberts

      ht.ps://nl.wikipedia.org/wiki/Coprolagnie

     2. vlekkenoplosser

      heeft de strónt vlé®k nog wat inhoudelijks te melden !

      zal wel niet , meer dan verbale diarree laat de hufter niet achter.

     3. Albert Egberts

      ht.ps://stringfixer.com/nl/Coprophilia

     4. ElGuapo

      h**ps://www.psychologiemagazine.nl/artikel/gevoelloze-machines/

      Ga er wat aan doen kwakma!

     5. Albert Egberts

      Ga er wat aan doen, Guppo.

      ht.ps://stringfixer.com/nl/Coprophilia

     6. ElGuapo

      Net zo origineel als de frikandelswaffelaar ben je dus.
      Begin met je fragiele x syndroom schlemieltje.

     7. vlekkenoplosser

      strónt vlé®k heeft inhoudelijks 0,000 bijdrage anders dan zijn verbale diarree , de uitgesmeerde t@rrél zijn bijdragen moet je doortrekken

 6. Piet Klein

  Dit totaal verdwaalde kabinet, dat niet veel anders meer kan dan bakken geld uitgeven, meer schulden maken waarvan het maar de vraag is of men er goede plannen voor heeft laat ook nog eens kansen liggen die voor het oprapen liggen. Nu de vraag naar zorgmedewerkers, onderwijsmedewerkers, politiemensen groeit kun je eenvoudig het veel te logge ambtenaren apparaat inperken, de kosten voor die apparaat reduceren en de mensen die hun baan bij de overheid verliezen omscholen naar zorgmedewerkers, onderwijsmedewerkers etc. Het geld verschuift van overheid naar zorg, onderwijs, politie zonder dat er 1 cent extra nodig is. En voor deze mensen ontstaan mooi werk en mogen vertrekken uit banen waarin tot aan hun bazen de politici men het spoor bijster is Rutte heeft veel problemen gemaakt, heeft de integriteit en de authenticiteit van politiek grote schade berokkend en weet niet anders te doen dan veel schulden maken en met de buidel te zwaaien.

  Nederland verdient beter.

 7. Fortiori

  Geert zou het bij zichzelf moeten zoeken om het ergeren te verhelpen. Laat hij zichzelf niet buiten een samenwerking met de partijen praten. We weten waar het om gaat als hij aan het woord is.
  Kappen daarmee en dan kunnen nuttige onderhandelingen plaatsvinden. En Geert kan meeregeren.

  1. ElGuapo

   Nee potverdorie…. Wilders hoeft helemaal niet bij zichzelf te zoeken. De waarheid mag gezegd worden.

 8. Bes Tolen

  Piet Klein.
  Het ambtenarenapparaat kan wat aantal personeelsleden betreft wel te log zijn maar of dit logger is dan het onderwijs en de zorg is de vraag. Daar zit ook een grote bureaucratie en die is niet bij elke ambtelijke instelling aanwezig. Daarenboven worden heel veel organisaties uit de rijksschatkist dan wel andere algemene middelen betaald. Veelal liggen de salarissen daar ook nog eens hoger, soms veel hoger, dan gerekend de werkzaamheden echt is te rechtvaardigen. Wat de potentiële regeringspartijen doen en die zijn inclusief de VVD autistisch niet toerekeningsvatbaar, is de schreeuwers belonen. Dat is hun oplossing want die verouderde narcistische partijen zoeken alleen nog naar kiezers. Van echte oplossingen willen ze inclusief dus de VVD, niet weten. Deze generatie politici deugt onvoldoende. Ze kunnen de materie niet aan. Hun kiezers zijn in casu degenen, die de wind mee hebben. Die steeds grotere aantallen vreemdelingen moeten bedienen. Dat geldt voor het basisonderwijs en er wordt doodleuk gesteld dat maar mensen van elders uit hun banen moeten worden getrokken om basisschoolleraar te worden. Dan moeten dus, zo stellen de schreeuwers, de salarissen omhoog. Dat betekent blijkbaar totdat elk bedrijf in Nederland geen hoognodig administratief of technisch personeel meer kan vinden. In het domme Duitsland, dat zestien jaar onder Merkel niets anders dan kortzichtigheid heeft getoond, zie je dat ook gebeuren. Wat die maffe regeringen doen, is dat iedereen op de duur nergens meer aardigheid in het werk kan vinden. Wat lijkt op de toestand, die boeren al dreigen te ondergaan en vaak al ondergaan. En niemand zich nog thuis voelt. Buitenlanders krijgen naar verhouding veel meer leraren toegewezen dan autochtone Nederlandse kinderen. Dat is een doodlopende weg. Dat is wat de stomme regeringen als beleid zullen repeteren.
  Trouwens in de zorg wordt heel veel verborgen gehouden. Zeker wat buitenlanders betreft. Veel is onbetrouwbaar, moet worden uitgeroeid.
  O ja, criminelen veroorzaken de massa immigratie.

  1. Albert Egberts

   Bes Tolen voelt zich bestolen.

   Dat gevoel klopt wel.

   1. vlekkenoplosser

    strónt vlé®k heeft inhoudelijk niets te melden
    strónt vl®k voldoet aan de verwachtingen
    nog meer verbale diarree over het forum

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.