Medische Apartheid een feit in Nederland: meerderheid Tweede Kamer wil wél QR-code maatschappij

Het is een bijzonder zwarte dag in de geschiedenis van ons land. De Medische Apartheid is namelijk een feit. Een meerderheid in de Tweede Kamer heeft vanavond tégen een motie gestemd van Geert Wilders c.s. die invoering van de QR-code-maatschappij zou tegenhouden. Daarmee heeft het kabinet dus zijn zin. Ze kunnen de Apartheidspas invoeren. Er komt een samenleving met twee stromingen.

PVV-leider Geert Wilders is woedend dat een meerderheid in de Tweede Kamer zijn motie heeft verworpen. Dit betekent dat het de regering vrijstaat om het plan voor de creatie van een QR-code-maatschappij door te voeren.

“Schandalig,” schrijft Wilders terecht op Twitter.

Het is heel erg, maar door voor deze QR-code gekte te stemmen heeft de Tweede Kamer dus officieel ingestemd met Medische Apartheid. De gelijkheid voor de wet, het discriminatieverbod, het medisch geheim… het zijn blijkbaar allemaal ouderwetse begrippen die niets meer te maken hebben met de werkelijkheid.

De reden dat het kabinet dit kon doen? De ChristenUnie keerde zich ook op dit punt – net als bij de positie van Sigrid Kaag – tegen het kabinet. De coalitie kon daardoor dus niet op een meerderheid rekenen. Maar zie hier! Opeens kwam de PvdA om Mark Rutte en Hugo de Jonge te redden. Jawel: Liliannetje Ploumen had haar mede salonsocialisten opdracht gegeven tégen de motie van Wilders c.s. te stemmen, en dus vóór Medische Apartheid.

De PvdA heeft er dus, samen met D66, VVD én het CDA, voor gezorgd dat de Medische Apartheid een feit wordt in ons land.

Het is een schande. Maar wat hadden we anders verwacht van het partijkartel? Dat kartel zorgt er écht wel voor dat Het Plan wordt uitgevoerd. Bepaalde partijen mogen even quasi-kritisch zijn af en toe, maar Het Plan gaat hoe dan ook dóór.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

We zijn het haasje. Hoewel er natuurlijk nog altijd één oplossing voor handen is: burgerlijke ongehoorzaamheid. Niemand kan ons dwíngen elkaar als melaatsen te behandelen. Nee, ook Dictatortje Staat niet. Ze zijn totaal afhankelijk van onze bereidwilligheid mee te werken. Als die er niet is staan Rutte, De Jonge, Kaag én Ploumen machteloos.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

88 reacties

 1. Mistgabel

  Terwijl de aanhang van de PvdA het minst gevaccineerd is.

  1. Forlan

   Als je doelt op de aanhang onder mensen met een niet-westerse achtergrond, die tijd is wel geweest. Als ze die steun gehad hadden waren ze met afstand de grootste linkse partij geweest.

 2. usb3.0

  Een dikke meerderheid!!!!!!! en het wordt verworpen..
  tamil komt er maar in hoor wat is je excuus om dit te verwerpen, meerderheid heeft gesproken.

  1. Antihedo

   Nee, de meerderheid is tegen het niet invoeren van de coronapas. Goed lezen schatje! De aanhangers van het Forum voor Democratie kunnen dan ook niet anders dan dit besluit volledig omarmen. Of is men niet zo voor democratie als de naam doet vermoeden?

 3. vlekkenoplosser

  Herinvoering van de davidster is een feit !!

  Dank je wel politiek, vooral selectief verontwaardigd zijn over deze vastelling hypocriete wezens.

  verboden voor zwarten
  verboden voor joden
  verboden voor ongevaccineerde anno 2021

  Je zou je ogen uit je kop moeten schamen politiek !

  1. Mr.blauw.sky

   Stalin en HiÍtler zouden zich de ogen uit hun kop schamen als ze in Nederland zouden gewoond hebben

 4. Albert Egberts

  De meerderheid van de Nederlanders zijn ook voor de coronapas. Een democratisch besluit dus.

  De dwazen die zich niet lieten vaccineren zijn uiteraard tegen, die ondervinden de consequenties van hun waanzin.

  1. vlekkenoplosser

   je laten vaccineren tegen een verkoudheidvirus met een mortaliteit van 0,05% is zeker een dwaas besluit strónt vlé®k !!

   veel plezier met prikje 3 en 4 straks idioot

   de druk op de zorg zal zeker stijgen door al die gevaccineerde

   gelukkig heeft de ongevaccineerde de keuze een deurtje verder te gaan bij weigering !
   de gevaccineerde heeft geen keuze , die draagt de bom welke zijn immuunsysteem zal beschadigen!

   1. Mr.blauw.sky

    de gevaccineerde heeft geen keuze , die draagt de bom welke zijn immuunsysteem zal beschadigen!

    Ja daar heeft Bill Gats goed over nagedacht.

   2. Antihedo

    Op dit moment zijn er 18107 coronadoden geregistreerd. Bij een mortaliteit van 0,05% betekent dat er in Nederland ruim 36 miljoen mensen corona hebben gehad.

    1. usb3.0

     Slechts 18.000 “coronadoden” dat is een schril contrast tegen de 75.000 abortusmoorden, daar hoor ik jullie niet over

  2. vlekkenoplosser

   even voor de strónt vlé®k en zijn domme inhoudsloze gewauwel

   QUOTE
   Onderzoeken eerder dit jaar wezen erop dat gevaccineerden de overdracht van het virus aanmerkelijk verminderden. Maar dat was nog vóórdat de deltavariant zo ontzettend rondging. Onderzoeken uit verschillende landen van de afgelopen maanden laten namelijk zien: de deltavariant heeft meer kans zich via gevaccineerden te verspreiden dan de andere varianten.

   Net zoveel virus in de neus
   Ook blijkt inmiddels dat gevaccineerden net zoveel virus in hun neus kunnen hebben als niet-gevaccineerde mensen. “Mensen met het deltavirus kunnen zeer hoge virusniveaus bij zich dragen en kunnen het virus ongewild naar anderen verspreiden”, zegt David O’Connor, een viroloog aan de Universiteit van Wisconsin-Madison, op de nieuwspagina van het wetenschappelijke tijdschrift Nature.

   END

   h**ps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5254440/gevaccineerd-ook-besmettelijk-anderen-besmetten-vaccin

   Symboolpolitiek die minimaal 2 miljoen mensen discrimineert !

   verboden voor zwarten
   verboden voor Aboriginals
   verboden voor joden
   verboden voor ongevaccineerde anno 2021

  3. Mistgabel

   Zoals u weet gaat men straks 3e prikkie krijgen, omdat gebleken is dat de werking afneemt. Degene die dat gaan weigeren, vervalt hun coronapas.

   In Israël hebben ze het al over prikkie 4.
   Terwijl daar juist de gevaccineerde in het ziekenhuis belanden, net als Ierland.

   Nou, ik maak me totaal niet druk, maar succes ermee.

   1. Gerda2

    Als pressiemiddel om je aan de prik te krijgen, maak ik me ook niet al te druk. Ze bekijken het maar.
    Voor mij is het gelukkig niet zo moeilijk te weigeren. Ik kan me voorstellen, dat het voor anderen een groot probleem kan zijn.
    We wachten maar eens af hoe de toestand zich gaat ontwikkelen, ik ben benieuwd.

    1. Heinzs

     @Gerda2…Ik ben wèl gevaccineerd en maak me ook niet druk. Trouwens nergens om. Dat is het beste. Voorzien van een geprinte versie van de QR code en een regenjas, niemand doet mij wat.

     1. vlekkenoplosser

      de aanval komt van binnenuit de regenjas ten spijt !

     2. Xyz1234

      Niet om vervelend te doen, maar juist door vaccinatie en de coronapas graaft u uw eigen graf. U had beter kunnen vertrouwen op uw eigen immuunsysteem zoals de miljoenen mensen die al voor het hele vaccinatiecircus besmet waren geraakt en geen tot nauwelijks problemen ondervonden. Maar u heeft zich bang laten maken. Niet slim en het cliché geldt weer: angst is een zeer slechte raadgever.

     3. Albert Egberts

      “U had beter kunnen vertrouwen op uw eigen immuunsysteem”

      Dat deden de mensen die nu naar adem liggen te happen op de IC’s ook.

     4. Fortiori

      Albert, een flink aantal hapt niet meer hoorde ik van een nicht van mij. Verpleegkundige bij het Amphia ziekenhuis in Breda. Ze namen de gok.
      En zullen dat ook niet meer doen, mocht er een misverstand zijn.

     5. Albert Egberts

      “ Ze namen de gok.”

      Op zichzelf vind ik het geen probleem dat mensen die zich niet laten vaccineren die gok om voortijdig te overlijden voor zichzelf nemen maar het probleem is dat ze blij klachten wel een (langdurig) beroep op de zorg doen en daarmee ook lijden en sterven bij hart- en kankerpatiënten veroorzaken.

      Als mensen zo stoer zijn om zich niet te laten vaccineren zouden ze ook zo stoer moeten zijn om medische zorg te weigeren bij Corona-klachten. Dat doet dit asociale volk echter niet en omdat ze bij Corona-klachten dreigen te stikken claimen en krijgen ze altijd voorrang bij ziekenhuis- en IC-bedden.

     6. Abdul is Lam

      Ben oktober 2019 al besmet, november het besmet, januari 2020 besmet, ben vanaf juni 2020 niet meer ziek geweest, zelfs geen griepje,ben niet gevaccineerd, ha het ook niet doen.

     7. usb3.0

      Wat jij moet doen tamil met je grote bek is opkomen voor de vrijheid van mensen die medisch gediscrimineerd worden, types als jij zijn een grote ziekte in onze maatschappij, ik kan mij echt voorstellen dat er mensen zijn die jou al je tanden uit die vieze smerige achterlijke pedöfiele rotsmoel zouden willen trappen.
      Je bent asociaal varken die zich niet aan artikel 1 wil conformeren…

     8. Albert Egberts

      @Abdul,

      Je hebt kennelijk een natuurlijke immuniteit opgebouwd. Proficiat. Je kunt een herstelbewijs aanvragen en dan heb je ook een QR-code. Kun je overal naartoe.

     9. usb3.0

      Nee tamil daar gaat het niet om het gaat erom dat, met name gasten als jij, medisch willen discrimineren.

     10. Albert Egberts

      Usb is een beetje pissig omdat ik de vinger op zijn zere plek leg. Hij is zo stupide om zich niet te laten vaccineren maar vindt wel dat als hij straks klachten krijgt we voor hem een ziekenhuis- en IC-bed moeten reserveren, ten koste van hart- en kankerpatiënten die dan weken moeten wachten voordat hij naar het moratorium of het revalidatiecentrum kan worden overgebracht.

      Ik word een beetje misselijk van dit soort volk.

     11. Albert Egberts

      moratorium = mortuarium

     12. ElGuapo

      “Je kunt een herstelbewijs aanvragen en dan heb je ook een QR-code. Kun je overal naartoe.”

      Schlemieltje vergeet even te melden dat je daar maar tijdelijk wat aan hebt en nog steeds niet hetzelfde mag als een gevaccineerde.
      Als je toch besmet raakt vervallen je privileges die de gevaccineerde niet kwijtraakt bij besmetting.

      Je mag daarentegen wel samen met een gevaccineerde boodschappen doen, samen werken, eten, sporten, bij elkaar op bezoek enz…. maar niet samen naar een restaurant, festival of bioscoop….

     13. Xyz1234

      Engbert, bij uw redenering gaat het slechts om een heel klein percentage van de populatie. Iedereen is vrij zich te laten vaccineren. Maar kijk naar de cijfers, ook voor de vaccinatiecampagne van start ging, en u zult zien wie in de risicogroep zitten. Hoort u daar bij overigens? U bent zo bang. Dus nogmaals de vraag: wat is uw kans om in het ziekenhuis te belanden door dit virus? Graag onderbouwen met goede argumenten.

     14. usb3.0

      Nee hoor tamil, mij krijg je niet gek hoor, wel is duidelijk dat jij een medische discrimineerder bent..
      En tamil vindt ook, ondanks dat er dikke premies worden betaald, mensen geen recht mogen hebben op zorg.. allemaal medische discriminatie.
      De angst die tamil in zijn fragile lichaampje voelt is megagroot en tamil probeert dit op anderen te projecteren, wat natuurlijk geen effect heeft aangezien ik van mening ben dat mensen enorm sterk zijn, 99,8% van de mensen heeft een goed immuunsysteem en wordt niet ziek, geen onderscheid tussen wel of niet gevaccineerd natuurlijk..

      Verder zijn typetjes als tamil een gevaar in onze maatschappij, geen respect voor de vrije wil van de mens, tamil is een klein hÏtlertje

     15. Mart

      Leef happy verder…..ook na de derde,vierde,en alle volgende prikken,hoop ik voor je.

  4. Xyz1234

   En weet u intussen al wat de kans is dat u in het ziekenhuis terecht komt door corona? Of blijft het stil op die vraag omdat het percentage te klein is om serieus genomen te worden met uw grenzeloze angst?

  5. ikweetwatikwil

   De twee prikken gehad en daarna begon de ellende . Vocht vasthouden , dikke benen. Daar hadden we NOOIT last van. Het gaat gelukkig nu wat beter en de derde prik kan wat mij betreft gestolen worden want die nemen we NIET.

  6. usb3.0

   Nee hoor tamil, je bent een smerige leugenaar, Nederlanders zijn helemaal geen voorstander

 5. Augustus

  Mee eens of niet, hulde aan Kuzu dat hij hier aan mee tekent. De afgelopen jaren een stuk meer respect gekregen voor integere moslims dan al die links marxistische quasi-dictatortjes die we hebben.

  1. J. Punt

   Inderdaad.

 6. StemPzeweg

  Helemaal terecht. Goede zaak

  1. vlekkenoplosser

   heb liever dat ze die criminele top 1500 marokkanen een verplichte app opleggen domme jongen

 7. J. Punt

  Om een morsige kroeg in te komen……..

  Veel plezier met je pilsje, 250cl @ EU 5.75.

 8. Monty

  ”PVV-leider Geert Wilders is woedend dat een meerderheid in de Tweede Kamer zijn motie heeft verworpen.”

  Het is Wilders dus niet gelukt om een meerderheid van zij colega’s in de kamer er van te overtuigen om voor te zijn motie te stemmen.

  Nu is hij woedend, op anderen.

  1. por favor no borres

   Hij had beter zijn eigen falen ter discussie kunnen stellen en daar de juiste consequenties uit moeten trekken.

  2. Harry Haller2

   Monty heeft inmiddels de geestelijke leeftijd bereikt van 3 jaar en 7 maanden.

   1. Nostradamus

    Mindy leeft in 1933.

    1. Monty

     Als je bang bent dat geschiedenis zich herhaalt kan je nog vluchten Nostradamus.

     Er zijn nog vele landen waar jij niet ‘vervolgd’ zal worden.
     Ga bijvoorbeeld naar Duitsland of Frankrijk

   2. Albert Egberts

    Harry Haller stemt op Geert Wilders en meent dat dit zijn geestelijke volwassenheid bewijst.

    1. sonny

     Ernst,
     Correctie!
     Stemmen op Wilders is een ultiem bewijs van intelligentie en wijsheid!

    2. Harry Haller2

     Deze opmerking van de heer Egberts is geheel juist: Wilders is de man die de olifant in de kamer durft te benoemen hetgeen duidt op een vergevorderde realiteitszin en ferme volwassenheid.

     Dit in tegenstelling tot de idolate aanhangers van de luchtfietsende heks Kaag die uitsluitend illusoire woke-fabeltjes en gebakken lucht produceert. Zij verkeren nog in grote duisternis.

    3. vlekkenoplosser

     strónt vlé®k zijn inhoudelijke reactie is weer verbluffend. Tegen zo een keiharde argumentatie kan niemand op strónt vlé®k !

     De strónt vlé®k wou het over geestelijke volwassenheid hebben ? HOE DAN ?

     1. Albert Egberts

      Vlekkenoplosser komt weer binnen struikelen met een verse lading strónt.

     2. vlekkenoplosser

      geen idee of het vers is strónt vlé®k , heb je je net laten verschonen strónt vlé®k ?

     3. Albert Egberts

      Mensen die hier alleen maar komen om over strónt te praten zijn te licht voor de inhoudelijke discussie.

     4. vlekkenoplosser

      herhaling van zetten strónt vlé®k , inhoudelijke discussie is onmogelijk met jou strónt vlé®k , jouw strónt spuiten is geen discussie op inhoud domme jongen

 9. por favor no borres

  Voor: 58
  Tegen: 70

  Waarom krijgen de 22 niet-stemmers niet de schuld?

 10. J. Punt

  Er komt een experimentele auto zonder typegoedkeuring. De prestaties en gegevens zijn staatsgeheim. U wordt gedwongen erin te rijden met uw familie achterin richting het zuiden. U weet niet of de auto technisch in orde is, verzekerd, enz. U moet erin rijden, VERPLICHT-zogenaamd- Normaal weigert u dat.
  Maar voor een biertje en een bitterballetje in de kroeg een onbekende substantie laten inspuiten, dat wel?

  1. por favor no borres

   Maar voor een biertje en een bitterballetje in de kroeg

   U heeft de samenstelling van zowel het biertje als van de bitterballen laten onderzoeken of vertrouwt u de leverancier van de alcoholisten?

   1. Albert Egberts

    Geruchten in wappiekringen vertellen dat ook bitterballen binnenkort worden ingespoten met micro-chips waarmee Hillary Clinton, Bill Gates en George Soros ons straks via het 5G-netwerk op afstand kunnen besturen.

   2. J. Punt

    Ik drink geen alcohol en nuttig geen frituurvoer.

    Aan mij verdienen ze NIETS

    1. september

     Ik drink wel alcohol maar alleen in een restaurant en er moet nog blijken of het allemaal gehandhaafd zal worden.Of ook bij mensen thuis

 11. Albert Egberts

  De term ‘medische apartheid’ is bizarre demagogie van gestoorde wappies, dezelfde idioten die in dit verband met droge ogen spreken over Jodensterren, Holocaust, dictatuur en ingespoten micro-chips.

  Een deel van ons volk is knettergek geworden.

  1. Nostradamus

   Ja, maar jij niet. Jij was altijd al een gestoorde.

  2. Harry Haller2

   De term ‘medische apartheid’ is in dit geval geheel juist en wordt ook in andere media en in het parlement als zodanig en in dezelfde context gebruikt.

   Wie denk jij wel dat je bent Egberts, om dat correcte woordgebruik af te serveren?

  3. J. Punt

   helaas moeten we de overschotten van de gevaccineerden gebruiken om de dijken op te hogen.
   @ linse wensen opgelost in een move..

   Mooi toch. Dragen jullie toch bij aan de klimaat transitie

  4. sonny

   Ernst,
   ‘Medische apartheid’ is een begrip van/voor zelfdenkenden, uiteraard onbegrijpelijk en ‘latijn’ voor de grote geïndoctrineerde kudde!

  5. sonny

   Wappies zijn ‘übermenschen’, in vergelijk met de onnadenkende ‘slappies’!
   Laat dat duidelijk zijn!

  6. vlekkenoplosser

   inderdaad strónt vlé®k , angst is een slechte raadgever strónt vlé®k

   je laten vaccineren voor een risico van 0,05% mortaliteit is inderdaad erg dom strónt vlé®k

  7. usb3.0

   Nee tamil, het ís medische apartheid, sterker nog, het medische discriminatie, het is een ernstige aanslag op artikel 1 van de grondwet, vindt tamil dat de gronwet er ineens niet meer toedoet?..

 12. Heinzs

  Bij een volksraadpleging zou het aantal VOORstemmers nog groter zijn geweest.

  1. ElGuapo

   Dat is geen zekerheid maar had wel een betere manier geweest om dit wel of niet in te voeren.

 13. J. Punt

  Zomaar een berichtje.

  Local Detroit TV Asks for Stories of Unvaxxed Dying from COVID – Gets over 180K Responses of Vaccine Injured and Dead Instead

  Allemaal gelogen. Gebeurt niet in holland. onbestaanbaar, komt hier niet voor volgens Het Ministerie tussen neus en lippen door.

  1. september

   Op terrassen gaat die code niet gelden ,dan kan je nog buiten gaan zitten zolang het niet te koud wordt

 14. rafi

  Al die begrippen die genoemd worden, zoals gelijkheid voor de wet etc., doen er niet toe wanneer macht = recht. Dit is het kenmerk van despotisme. Je kunt alles op papier nog zo mooi regelen, maar wanneer bewindslieden die er op enig moment toevallig zijn, zich hieraan niet zedelijk, ‘in hun conscientie’, zoals Abraham Kuyper het zo mooi zei, gebonden achten, zoals Hugo de Jonge (gereformeerde domineeszoon!) en de rest van het kartel, dan houdt het op. Wetten laten ze alleen gelden als het hun zo uitkomt. Dus als de CU voor zou zijn geweest, zou Ploumen gezien hebben dat ze niet nodig ijn en zouden ze moreel mooi weer hebben kunnen spelen. Nu moesten ze echter te hulp schieten. De grondwet heeft voor het kartel de waarde van een hedendaags huwelijkscontract.

 15. Branzino

  “… meerderheid Tweede Kamer wil wél QR-code maatschappij.”

  Zo zie je maar, dat onze vertegenwoordigende democratie nog niet zo slecht functioneert. Een meerderheid van de Nederlandse bevolking is vóór die corona-pas en het parlement volgt die mening. Prima toch?

  1. ElGuapo

   Dus een meerderheid van de kamer is automatisch een meerderheid van de bevolking?

   1. Albert Egberts

    “Dus een meerderheid van de kamer is automatisch een meerderheid van de bevolking?”

    In dit geval wel, de meerderheid in de bevolking zelfs nog groter.

   2. Branzino

    @ElGuapo
    Dat schrijf ik toch helemaal niet. Je draait mijn tbewering om. Ik constateerde, dat de meerderheid van de bevolking voor de corona-pas is. En in constateerde ook, dat dit in de Tweede Kamer precies zo blijkt te zijn. En zo hoort het ook. Onze vertegenwoordigers horen onze mening te vertegenwoordigen. Onze vertegenwoordigende democratie functioneerde gisteren prima.

    1. rafi

     Belangrijker is het zich houden aan de grondwet, het borgen van de burgerlijke vrijheden, de medische privacy. Dat staat boven een eventuele Kamermeerderheid, ter voorkoming van een tirannie tegen een minderheid der bevolking. Dat laatste kenmerkt een fascistenstaat. De bevolking snapt dat misschien niet, door foute voorlichting door de MSM, maar de Kamer zou toch beter moeten weten.

    2. ElGuapo

     Over de invoering had het volk moeten stemmen maar dat is al de kop ingedrukt en het verschil tussen meerderheid en minderheid is niet groot.
     Er komt er nu waarschijnlijk weer een I&O onderzoek naar boven waaruit niet met zekerheid blijkt dat de gehele bevolking dit ziet zitten.
     Stemmen die in het begin aanduiden dat het een kant op gaat kunnen na verloop alsnog een onverwachte uitslag geven.
     Onze vertegenwoordigers horen een goed geïnformeerde beslissingen te maken en dat is nu niet het geval.

     1. Branzino

      @ElGuapo
      “Over de invoering had het volk moeten stemmen maar dat is al de kop ingedrukt en het verschil tussen meerderheid en minderheid is niet groot.”

      Maar zo werkt het bij ons nu eenmaal: het volk kiest haarf vertegenwoordigers en die beslissen namens het volk. Als het volk ontevreden is kan ze om de maximaal vier jaar andere vertegenwoordigers kiezen. Het kan ook anders, maar niet zo maar van de ene op de andere dag. Dan moeten we eerst de Grondwet aanpassen en daarover beslissen diezelfde vertegenwoordigers en later nog eens onze nieuw gekozen vertegenwoordigers.

     2. ElGuapo

      “Als het volk ontevreden is kan ze om de maximaal vier jaar andere vertegenwoordigers kiezen.”

      Daarom was een referendum dus ook erg handig maar ipv er een bindend referendum van te maken werd het afgeschaft terwijl het nu erg nuttig was geweest en zo kan er ook naar die gulden middenweg gezocht worden wat nu niet het geval is en voor verdeling zorgt tussen de bevolking zelf en tussen de regering en bevolking.

      Je kan zelf ook wel concluderen dat de meeste stemmers geen idee hebben waar ze op stemmen omdat ze slecht geïnformeerd zijn. Als je mensen zou vragen waar de partij voor staat kunnen ze zelden een goed antwoord geven.

      “Dan moeten we eerst de Grondwet aanpassen en daarover beslissen diezelfde vertegenwoordigers”

      Het is intussen aardig duidelijk dat de huidige vertegenwoordigers het niet zo nauw nemen met de grondwet en/of deze gebruiken zoals het uitkomt .

    3. usb3.0

     De meerderheid van de bevolking is helemaal niet voor een coronapas, jullie klootzakken moeten eens jullie smerige fascistische smoelen dichthouden.
     De bevolking wordt een richting op gedrukt die vele NIET willen maar ja zonder bewijs geen vakantie, kroeg, bioskoop dus het gros doet het niet voor “corona” domoren maar om op vakantie te kunnen.
     Het gaat volledig tegen artikel 1 in daarnaast een demissionair kabinet die zeer ingrijpende maatregelen neemt is niet toegestaan, het illegale praktijken die je onder corruptie moet scharen, deze bewindslieden moeten worden aangeklaagd…

     1. Albert Egberts

      “ De meerderheid van de bevolking is helemaal niet voor een coronapas, jullie klootzakken moeten eens jullie smerige fascistische smoelen dichthouden.”

      Kan usb verwijzen naar peilingen waaruit kan blijken dat een meerderheid van ons volk tegen de coronapas is?

      Ik weet zeker van niet.

     2. vlekkenoplosser

      1 ding voorop gesteld strónt vlé®k , jij weet helemaal niets onwetende strónt vlé®k

     3. usb3.0

      Tuurlijk kan ik dat, ga gewoon eens naar buiten en vraag de mensen, eerst even goed uitleggen wat de pas letterlijk inhoudt en wat het kan doen met mensen die de pas niet hebben, dat is een peiling die haaks staat op peilingen die liegen dat de meerderheid van de bevolking voor is…oh wacht tamil komt nooit buiten natuurlijk..

 16. toetssteen

  Puik stuk Michael, helemaal raak!

 17. usb3.0

  De Joden werden op 15 september het volgende medegedeeld.

  “Op 15 septemer 1941 wordt een nieuwe maatregel van kracht waarmee Duitsers Joden in een groter isolement, vanaf deze dag zijn parken, café’s, restaurants, bibliotheken, schouwburgen, musea en andere openbare gelegenheden voor Joden verboden”

  Vervang het woord Joden door ongevaccineerden!

  1. Monty

   Ongevaccineerd zijn is een keuze usbtje.

   1. usb3.0

    Nee monty dat is het niet domoor, de vraag stellen en dwingerij of men zich wil vaccineren is fout, niemand moet iets, gevaccineerden of geen gevaccinedeerden tenzij die iemand zelf aangeeft dat…….. jij leeft in een omgekeerde wereld, net als donor, tegenwoordig moet je iets ondernemen om geen donor of wel donor te zijn dus ben je, als je niets doet, eigendom van de staat, die heeft namelijk bepaald, als je niets doet, je lichaam, onder het mom “geen bezwaar” in beslag wordt genomen door diezelfde staat…
    Dat is met vaccineren dus ook zo, men wordt bewust voor het blok gezet, “keuze mogelijkheid” en als iemand wel of geen vaccinatie neemt wordt het gezien als keuze…
    Hoogstwaarschijnlijk begrijp jij dit voor geen meter natuurlijk…

    1. Albert Egberts

     “Iemand schreef op twitter : ze steken dat corona vaccin maar in hun reet ik ga zelf wel mijn eigen feestjes vieren.”

     Ja, dit soort asociale debielen bestaan echt!

 18. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Het is wel te merken dat bij sommige gevaccineerden de bijwerkingen al zijn begonnen. Tsjonge jonge!!!!wat een onzin kramen zij uit, anyway : Gaat zo’n coronapas/apartheidspas/QR-code uiteindelijk ook werken???? NEE!!!!!! natuurlijk niet!!!!
  Iemand schreef op twitter : ze steken dat corona vaccin maar in hun reet ik ga zelf wel mijn eigen feestjes vieren.
  Laat aan duidelijkheid niets te wensen over dus. De feestjes worden gewoon verplaatst van de kroeg naar de huiskamer dus lopen de besmettingen gewoon weer op gevaccineerd of niet.En dan kan je op de klompen aanvoelen dat de overheid straks ook weer beperkingen gaan opleggen aan het maximum aantal personen in huis. Maar het zal mij allemaal een rot zorg zijn mij interesseerd het geen reet. Ze gaan hun gang maar. The evil that men do lives on and on,but we are stronger than evil.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.