Fleur Agema woedend om besmette man die met QR-code overal naartoe gaat: “Deze farce heeft Hugo de Jonge gecreëerd”

PVV-politica Fleur Agema is niet te spreken over het nieuws dat een met corona besmette man toch nog overal naartoe kan. De man in kwestie kan nog overal naar binnen met zijn QR-code. Agema is woedend op dit feit en noemt het “totaal ziek beleid”. 

Wanneer je gevaccineerd bent en de CoronaCheck-app op je telefoon hebt staan geniet je een zeker privilege. Zelfs als je besmet bent geraakt met het coronavirus dan kom je overal nog binnen. Aan Hart van Nederland deelt een besmette man zijn ervaringen; de man vertelde dat ondanks dat hij besmet was zijn QR-code nog geldig bleef. Hij kon dus overal gewoon naar binnen. Ondanks een positieve test is hij gewoon naar het Amsterdam Dance Event gegaan:

“Omdat wij niet ziek genoeg waren van corona om binnen te hoeven blijven en onze QR-code’s gewoon geldig bleven zijn wij naar al onze geplande uitstapjes gegaan. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die na een vaccinatie toch besmet wordt en zijn QR-code behoudt om overal toegang te blijven houden.”

De overheid weet dat dit probleem bestaat, maar kan het technisch niet oplossen. Ondertussen kunnen mensen die om bepaalde redenen niet mee willen doen aan de QR-regelgeving niet naar binnen. Terwijl iemand die positief getest is ongestoord zijn gang kan gaan. Terecht dan ook dat PVV-politica Fleur Agema van een “farce” spreekt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Coronaminister Hugo de Jonge heeft hoog van de toren geblazen dat de QR-codesysteem noodzakelijk was om besmettingen tegen te gaan. Maar intussen heeft hij ons opgezadeld met een gedrocht van een systeem wat besmette mensen met een ‘veilige QR-code’ gewoon binnenlaat. Het is inderdaad niks meer dan een farce. Schijnveiligheid, want als besmette mensen alsnog binnen kunnen komen, waarom dan al die moeite voor dat systeem?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

76 reacties

 1. Nikita

  Kom er maar in Wím kun je je gewauwel er weer op los laten hahahahaaha

 2. ikweetwatikwil

  En weer heeft Fleur Agema gelijk. Hugo heeft er een grote warboel van gemaakt.

  1. plakband

   “Waarom dan al die moeite voor dat systeem?” vraagt Fleur Agema zich af

   Antwoord: Omdat er grof geld aan verdiend is. Dat hoort nu eenmaal bij de normen zonder waarde van het CDA.

   1. hans-e-pans

    Wat verwacht je anders van een onderwijzer van een 3e klas lagere school, als hij echt meer verstandelijke vermogens had gehad dan was hij op zijn minst leraar op een middelbare school of nog hoger geweest.

    Eerlijk gezegd heb ik medelijden met al de kinderen, en natuurlijk hun ouders, die in de afgelopen jaren les van hem hebben gehad

 3. Albert Egberts

  We hadden natuurlijk ook de QR-code niet kunnen invoeren en de lockdown kunnen blijven handhaven.

  1. Nostradamus

   “We hadden natuurlijk ook de QR-code niet kunnen invoeren”

   De rest kan je weg laten.

   1. Albert Egberts

    We hadden inderdaad ook alles kunnen opengooien. We zien deze dagen wat een slechts beperkte versoepeling al veroorzaakt:

    ht*ps://www.nrc.nl/nieuws/2021/10/18/ziekenhuizen-dreigen-weer-vast-te-lopen-door-toename-covid-19-a4062267

    1. rasecht wappie

     Het NRC LOL…..

     De desinformatie in de reguliere media….. De kranten en de televisie. Die bezitten meer geloofwaardigheid en daarom dringt hun informatie dieper door. Nederlandse kranten als Trouw, Volkskrant en NRC hebben hun dagelijkse zetfouten in de tekst maar kennen ook bewuste misleiding. Denk aan het geval journalist Perdiep Ramesar van Trouw in 2014 die reportages verzon in de Haagse Schilderswijk, Volkskrant correspondente Els de Temmerman die van de Brussels rechtbank moest accepteren dat ze niet zorgvuldig heeft gewerkt in Rwanda in 1994. NRC China correspondent Oscar Garschagen die enkele jaren geleden gesprekken verzon.

     Ook de televisie is niet altijd zuiver op de graad. Denk aan het zwartboek van het NOS Journaal dat is bijgehouden van oktober 2017 tot vorig najaar waarin tal van voorbeelden staan van journalistieke vooringenomenheid en gerommel met de feiten.

     1. Mistgabel

      .Laatst nog met Kaag en Verhofstadt met dat huppelende Afghaanse meisje.

      Kaag zei: zie hoe blij ze zijn
      Later bleek dat meisje met haar familie op vakantie te zijn geweest in Afghanistan en al 7 jaar in Belgie te wonen.

      Nog een voorbeeld met Poetin die de verslaggevers niet te woord zou staan.
      Bleek Poetin geqoon hele interviews te geven op beeld.

      De MSM is een leugenachtig theatershow.
      Niet verwonderlijk dat er steeds meer mensen geen vertrouwrn meer hebben in de reguliere media.

      En de NOS maar janken dat ze geen NOS stickers op hun busjes meer plakken. Ze hebben het aan zichzelf te danken met hun nepnieuws

      Trap niet in die shit.
      U wordt bedonderd waar u bijstaat

    2. leukeditter

     ga snel om je prik zakkewasser , dat deze proftennisser ook plus een aantal fitte wielrenners

     Former world No. 25 Jeremy Chardy says he has a “series of problems” after taking the COVID-19 vaccine and his 2021 season is over. This summer, 34-year-old Chardy decided to get vaccinated and it didn’t work out well for him.

     Chardy, now ranked at No. 73 in the world, claims he is unable to train and play. “Since I got my vaccine [between the Olympics and the US Open], I have a problem, I have a series of problems. As a result, I can’t train, I can’t play.

     […] I prefer to take more time to heal myself and be sure that, in the future, I won’t have any problems,” Chardy told L’Equipe.

     Chardy regrets taking the vaccine
     “At the moment, my season is stopped and I don’t know when I’ll start again

   2. Antihedo

    Dat kan dus niet. Waarom denk je dat dat wel kan?

    1. Nostradamus

     Dat kan dus wel want al die mislukte ICT projecten dragen niets dan verdeelheid bij in de samanleving. Erger nog zo blijkt uit dit artikel. Dat geld had beter naar de zorg kunnen gaan.
     Alle idioterie die door clowntje Hugo en trawanten verzonnen is, dat is weggegooid geld. Ziekenhuizen hadden van die miljarden weer opgestart kunnen worden en oud personeel met een flinke salarisverhoging weer aan de slag gekund.

     Waarom denk jij dat het niet kan?

     1. Antihedo

      En jij denkt dat het ziekenhuispersoneel alleen voor geld aan de slag gaan? Er zal echt meer moeten gebeuren om voldoende personeel te krijgen. Dat gaat niet alleen om geld. Een rekensommetje leert dat als de gevaccineerden in dezelfde verhouding op de ic belanden als de ongevaccineerden we nu 5000 ic-bedden hadden moeten hebben. En dan laat ik nog buiten beschouwing dat het virus nog veel meer besmettingen had veroorzaakt waardoor het aantal van 5000 ic-bedden zwaar onderschat is. Als er geen vaccinatie had plaatsgevonden hadden we nu in de lockdown aller lockdowns gezeten. Vergeet niet dat de deltavariant veel besmettelijker is dan de eerste variant van het virus.

  2. rasecht wappie

   Of een Asiel Lockdown kunnen invoeren.

  3. Mistgabel

   En dan te bedenken dat velen met een QR code zich niet meer laten testen en ook besmet kunnen zijn.
   Die steken de rest aan en zijn een gevaat voor zowel de gevaccineerde als ongevaccineerde.

   Degene zonder QR code komen sowieso zonder te testen nergrns binnen.
   Alleen met test, dus die zijn juist de enige zonder gevaar voor anderen.

   M.a.w. de besmettingen komen van de gevaccineerde met QR code!

   Het is inderdaad een farce en die QR code dient voor wat anders.

  4. Cootje

   Voor jou maakt het niet uit , je komt namelijk nooit buiten , je zit vast geplakt achter je laptopje . Dagtaak onder genot van een uitkering . Zwaar invalide en niets beter te doen

   1. Albert Egberts

    Vertel ons nog eens over die luiers, Cootje, daar weet je veel van en je kunt er heel grappig over vertellen.

    1. albertliegt

     die luiers zijn allen verbruikt SV
     Gevuld met je verbale diarree tról

    2. Ben van Zwol

     Je kunt beter weigeren met hem te spreken, niet erkennen wat hij zegt, doen alsof je hem niet hoort, afstand nemen of zijn gezelschap ontwijken alsof hij besmettelijk is, zijn vragen negeren. Eigenlijk hebben we het over elk gedrag waarmee je probeert om hem het gevoel te geven dat hij onzichtbaar of onbekwaam is.

  5. albertliegt

   beide zijn onzin SV zoals Australie en Nieuw Zeeland ook erkent hebben !

  6. RvdBe

   Je had natuurlijk ook een “goed” werkend systeem voor de pestpas kunnen bedenken.

  7. Xyz1234

   We? U bent net zo goed lijdend voorwerp. Alleen doet u alsof u bij de kliek hoort die deze ellende over ons uitstort. Dat u in alle leugens blijft geloven laat wel zien hoever u geestelijk bent afgegleden.

 4. rasecht wappie

  Beste Nikita,
  Mag ik effe wauwelen?

  Die QR code gaat heel ergens anders voor dienen.

  Namelijk…die QR code is allang voorbereid en zal daarom nooit meer weg gaan. Vanaf 2022 moet een alomvattende digitale ID voor iedere burger een feit worden. Alles zal aan de QR code worden gekoppeld, inclusief bankrekening, zorgpas, medische (vax)status en rijbewijs. Het betaal-en geldsysteem wordt 100% digitaal, en de overheid gaat besluiten waar we ons eigen geld aan zullen mogen uitgeven, en zelfs wanneer. Als we in hun ogen iets fout zeggen of doen (bijvoorbeeld als we weigeren ons te laten injecteren), dan kan en zal onze bankrekening met één druk op de knop worden geblokkeerd. Kortom: volgend jaar worden de EU en Nederland definitief in een soort China 2.0 veranderd.

  1. Albert Egberts

   Het is wel leuk om hier ook eens een totaal doorgedraaide complottheorie verwoord te zien.

   😂

   1. Piepertje

    Oh ja joh? Wat nu speklapje? Of kan ik ervan uitgaan, dat jij dat allemaal even regeldt. Een “betere” wereld vanuit het perspectief van speklapje. Zijn wei even blei! Maar ik bedoel dan ook ‘even’!

   2. Mistgabel

    U leest al uw hele leven complot theorieen van de MSM.

    1. Nikita

     jongens als we nu gewoon die zaadstengel Wím negeren lost ie vanzelf op .

     1. Albert Egberts

      Is Wim die man die in de Vogelenbuurt in Den Haag woont?

      😂

     2. Albert Egberts

      Is Wím die leuke man die in de Vogelenbuurt in Den Haag woont?

      😂

     3. Nikita

      Onze Wím ten voeten uit 17 uur geleden. Dit zegt alles over onze kindervriend.

      Ja, ik heb hier helaas een nuttige functie. We zijn toch allemaal tegen fascisme?

   3. september

    Daar voor is het toch een rasechte wappie,die weten niet beter

   4. Branzino

    @Albert Zweistra
    Het volgende schrijf ik niet om vervelend in herhaling te vallen, wel om nogmaals op een heel boeiend boek te wijzen, tenminste boeiend voor sommigen hier die de behoefte hebben om wat breder dan de eigen overtuiging geïnformeerd te worden.

    Cees Zweistra beschrijft in De Waarheidszoekers precies dit doorschieten in het waarnemen van complotten. Sommigen hebben zich zo opgesloten in hun eigen, meestal on-line, wereld, dat die een heel eigen leven, met eigen waarheden en wetten, is gaan leiden. Feiten uit een andere, fysieke wereld worden ontkend of simpelweg genegeerd, er wordt alleen bevestigende info gezocht of bedacht. Zweistra noemt dat “sprokkelen”.

    Dat doorschieten in complotten, doordraaien zoals jij dat noemt, is daarom niet tegen te gaan met verwijzing naar feiten, want de “alternatieve” feiten kunnen in complot-ogen niet weerlegd worden, weerleggingen zijn zelfs onderdeel van het complot. We kunnen het dagelijks hier op DDS lezen. Men zit vast in een net van een zelfontwikkelde wereld, waaruit ontsnappen slechts met de grootste moeite mogelijk is.

    Die positie in een zelfgeschapen wereld ontstaat, als de werkelijke wereld buiten beeld is geraakt, omdat die alle betekenis voor iemand heeft verloren. Geen werk, een slecht sociaal leven, psychisch in de kreukels, heel eenzijdige interesses, grote invloed van anderen met invloed en gezag, het kunnen allemaal oorzaken zijn van zo’n geïsoleerde positie. De aldus gepercipieerde wereld wordt door sommige filosofen een “absurde” wereld genoemd, een wereld zonder betekenis, zonder nut. Hier op DDS doen m.i. relatief veel mensen mee vanuit die perceptie. Ze willen vervolgens er wel weer iets van maken en enkelen creëren daartoe een helemaal eigen wereld, los van hun fysieke omgeving, msm, collega’s, buren, etc.

    Het bovenstaande spitst zich hier toe op complottheorieën in het kader van corona, immigranten, de doelen van de EU, islam, en nog enkele thema’s.
    Wat deelnemers als albertliegt, rasecht wappie, cootje en enkele anderen hier laten zien, is precies wat Zweistra bedoelt. Maar gelukkig zijn er ook serieuzer rechtse deelnemers waar het soms plezierig mee discussiëren is. De anderen leveren vooral leerstof op, ook heel nuttig.

    1. rasecht wappie

     We gaan het zien Branzino.

    2. albertliegt

     weer een lap onzin en fake nieuws van malle pietje 51
     blabla bladieblablabla

     1. Antihedo

      Als wat de heer Zweistra schrijft fake news is, heeft deze site geen bestaansrecht meer. Dit de heer Zweistra omschrijft is precies wat er volgens deze site gebeurd maar dan vanuit hun eigen perspectief.

   5. albertliegt

    het is minder leuk om al die besmette gevaccineerde egoïsten door de maatschappij zien te bewegen SV

  2. Nikita

   Hear hear zo is het maar net.

  3. dumbfarmer

   en daarom worden dus cryptomunten interessanter.. of we gaan gewoon terug naar betaling in natura. Hoe dan ook, als dat door gaat krijgen we gewoon de papieren maatschappij en een veel grotere onderwereld met zwarte markten enz waar niemand meer zicht op gaat hebben, in de laatste plaats die muppets in den haag.

 5. Tommy76

  Gevaccineerde aso’s roeien op deze wijze de doelgroep uit die we juist zouden beschermen: de ouderen en zwakkeren.

  In Nederland stromen nu ook de ziekenhuizen vol met gevaccineerde ouderen (ruim 9 op de 10 zijn gevaccineerd).

  h*tps://www.ed.nl/gezond/ziekenhuizen-schrikken-van-stijging-coronapatienten-het-is-echt-nog-niet-voorbij~a8052fe7/

  Bij de ouderen is het vaccin intussen uitgewerkt. En dan gooit Hugo de boel open voor gevaccineerden…In de herfst!

  Ik hoop maar dat het dommigheid is van de kant van Hugo.

  1. Albert Egberts

   “In Nederland stromen nu ook de ziekenhuizen vol met gevaccineerde ouderen (ruim 9 op de 10 zijn gevaccineerd).”

   Dit is een herhaalde leugen, gebaseerd op anekdotisch bewijs in een enkel ziekenhuis.

   De feiten zijn glashelder:
   htt*s://www.rivm.nl/nieuws/4-op-de-5-COVID-19-patiënten-op-de-IC-is-niet-gevaccineerd

   1. Nostradamus

    Van iedere 100.000 75+’ers die niet gevaccineerd zijn, zijn er 3,8 opgenomen geweest in het ziekenhuis.
    Ja, echt scrikbarend… Niet!
    Wacht, als je dat dooortrekt: Van iedere 100.000.000 75+’ers die niet gevaccineerd zijn, zijn er 3800 opgenomen geweest in het ziekenhuis.
    Zo klinkt het veel ernstiger maar, het overgrote deel leeft nog steeds.

    Het gaat hier om 2,2/100.000 50+ ers en 3,8/100.000 75+ ers. Die 75+ ers zijn een risicogroep.
    Wanneer vorig jaar al werd begonnen met opschalen van de IC’s e.d. dan was de reguliere zorg ook alweer op orde geweest. Maar goed, dit kabinet…
    Hugo de clown gaf liever miljoenen aan zijn partijgenoten en stopte liever > miljard in een mislukte testsamenleving. Zucht…

   2. albertliegt

    140 man op de I.C , dat is 8 % van de capaciteit. Dat zijn de feiten S.V !

    Waarom stikt de SV niet in zijn leugens en nepnieuws ?

    gevaccineerde voeren de boventoon op de corona afdelingen. Linken heb je al gehad SV , ze bestempelen als anekditisch bewijs in enkel ziekenhuis is het zelfde als beweren dat de aarde plat is domme jongen

   3. Ben van Zwol

    Je kunt beter weigeren met hem te spreken, niet erkennen wat hij zegt, doen alsof je hem niet hoort, afstand nemen of zijn gezelschap ontwijken alsof hij besmettelijk is, zijn vragen negeren. Hij gaat vanzelf smeken om reacties, en dan heb je ‘m bij zijn testis!

  2. Nostradamus

   Alles van Hugo -license to kill- de Jonge is dommigheid. Het zou de broer van Albert M. kunnen zijn.

   1. september

    Zou die Albert Mol Egberts een broer hebben,is niet te hopen

    1. Mistgabel

     Hugo

    2. Albert Egberts

     Waarom niet, september?

     1. september

      1 Egberts op deze side is al meer dan genoeg

 6. Tommy76

  Gevaccineerd:
  In Maastricht voelen ze dezelfde spanning. Zeker omdat het ziekenhuis deze week opeens weer veel opnames ziet. De afdeling waar chirurgische patiënten zijn opgenomen, is nu weer voor de helft ingericht als corona-afdeling. Tien mensen, bijna allemaal boven de 80 jaar, zijn hier opgenomen. Of ze zijn gevaccineerd? Twee vrouwen knikken ‘ja’. Van de tien coronapatiënten op de afdeling, hebben ten minste negen een vaccin gehad.

 7. Mistgabel

  De vaccins zouden er voor zorgen dat je niet besmet werd. Dat bleek onwaar.
  De vaccins zouden er voor zorgen dat je niet meer besmettelijk was. Dat bleek onwaar.
  De vaccins zouden er voor zorgen dat je minder kans had in het ziekenhuis te belanden. Dat bleek onwaar.
  De vaccins zouden er voor zorgen dat je minder kans had op ernstige covid. Dat bleek onwaar.
  De vaccins zouden er voor zorgen dat je minder kans had op overlijden aan covid. Dat bleek onwaar.

 8. Mar

  De eigenwijsheid van Nederlanders is niet op te lossen voor geen enkele politicus, die er zelf ook mee behept zijn.

  De persoon die toch naar dat Amsterdam Dance Event is gegaan, is de eikel. Daar moet Fleur Agema haar gal op spuwen.

  Het blijft toch een aparte partij, die PVV. Wel mensen oproepen regels te negeren en als een burger dat doet, is het de schuld van de minister/kabinet.

  Wat wil je nou, Fleur?

  1. Albert Egberts

   Raak!

   1. Mistgabel

    Van die vaccins?
    Inderdaad raak!

  2. Mistgabel

   Fleur wilt dat die onzin ophoudt.

  3. albertliegt

   nou nou mar wat een dom gekakel weer !

   Er wordt aangetoond dat de QR-code een farce is en de huistrut schiet dan de boodschapper in zijn rug. Denkt de huistrut nu echt dat dit verhaal uniek is ?

   Dan ben je nog stommer dan ik dacht en sta je vanaf nu op gelijk niveau met de onwetende decadente hypocriete SV

   De QR-code is zo lek als een mandje daar moet je je gal op spugen in plaats van het fascisme aanmoedigen !

   Fleur heeft dus volmondig gelijk om dit demissionair kabinet te attenderen op hun stommiteiten.

 9. dumbfarmer

  Het was toch al bekend dat die QR code niet wordt geupdate als je positief getest bent?? Zelfs die clown heeft er een opmerking over gemaakt dat het niet ging veranderen..

 10. Tommy76

  Telegraaf meldt het volgende:

  “Virologen schrikken: geprikt en toch besmet, maar QR-code werkt gewoon”.

  Kun je nagaan hoe dom (en naïef) deze bepaalde groep virologen is. Ieder normaal denkend mens wist dit allang… Coronapas werkt averechts!

  Misschien schrikken de virologen zich straks ook een hoedje wanneer ze de rapporten uit Israël, Quatar en het UK gaan lezen waarin staat dat de prikjes na een paar maanden hun kracht verliezen.

  Of heel misschien breekt het zweet ze uit wanneer ze er achter komen dat de meerjarige bijwerkingen van de vaccins binnen 6 maanden zijn vastgesteld…

  1. albertliegt

   nee hoor , ze stappen overal overheen in hun grenzeloze arrogantie. Luisteren naar niets of niemand want de onwetende specialist heeft de wijsheid in pacht.

   Kijk naar Israel, Ijsland, UK en de vele onderzoeken die de aanbevelingen van het onzinnig management team naar fabeltjesland verwijzen.

   Een golf van besmettingen zegt men. 8% van de I.C capaciteit is gebruikt en ongeteste besmette gevaccineerde mogen vrij door het land bewegen.

   K N E T T E R G E K !!

 11. Mistgabel

  h*tps://www.hartvannederland.nl/coronavirus/meldingen-menstruatieklachten-vaccinatie-blijven-binnenstromen

  1. Albert Egberts

   Over hoax gesproken.

   😄

   1. albertliegt

    leg is uit SV !!

    1. Albert Egberts

     is = eens

    2. Albert Egberts

     Lareb trok nog niet de conclusie dat de menstruatieklachten een bijwerking van het vaccin zijn. Men kan het ook niet uitsluiten maar doet nog onderzoek.

     ht.ps://www.lareb.nl/nl/news/veel-meldingen-menstruatiestoornissen-na-coronavaccins

     1. Mistgabel

      Nee hoor, de NOS ook niet, terwijl er in Engeland ook 30000 meldingen zijn.

      Niets ligt aan de vaccins…
      Ze werken niet en de ene na de andere bijwerkingen komen tevoorschijn.

   2. Word lid

    De nutteloze en zielige albert kan niet omgaan met de realiteit door feiten bevestigt…

    1. Albert Egberts

     Op welke feiten doelt onze foetusknuffelaar?

     1. Albert Egberts

      Tja, met die vaccinatieschade wil het maar niets worden, foetus.

     2. Ben van Zwol

      Niet reageren werkt dan weer wel!

     3. Word lid

      albert geeft duidelijk te kennen dat ik gelijk heb…

 12. Mistgabel

  Moet u eens zien hoe ziek de NPO is.

  In het NTR-programma De Sociëteit werd vrijdag een item getoond waarin ongevaccineerden worden neergeschoten. Het item is gemaakt door influencer Izzle, die een wel heel opmerkelijke draai geeft aan het spel ‘rood licht, groen licht’ uit de Netflix-serie Squid Game.

  “Wie is allemaal gevaccineerd?” vraagt de pop uit het spel in onderstaand filmpje. Vervolgens wordt iemand die niet is gevaccineerd neergeschoten. Een gevaccineerde zegt tegen hem: “Ik heb je altijd gezegd broer, je moet je laten vaccineren. Nu kun je nergens meer zitten.”

  “Ga gewoon vaccineren,” zegt de pop, terwijl er nog meer ongevaccineerden worden neergeschoten.

  h*tps://www.npostart.nl/de-societeit/15-10-2021/VPWON_1332011
  (Zie helemaal op het einde van het filmpje)

  Walgelijk.

  1. Mistgabel

   Vanaf 39 minuut 36.

 13. Mar

  Inderdaad walgelijk. Dat hele spel is walgelijk, maar krijgt helaas genoeg aandacht op o.a de tv.

 14. Monty

  ”Terecht dan ook dat PVV-politica Fleur Agema van een “farce” spreekt”

  Ben benieuwd wat Wilders dan wil voorstellen.
  Alles weer sluiten om zodoende iedereen voor elkaar te beschermen of alles gewoon open gooien met het risico dat gevaccineerd niet gevaccineerden massaal zullen besmetten?

 15. Mar

  Maar wat wil Fleur Agema nu van de Jong?

  De hele boel open gooien en zien wel waar het schip strandt.

  Mensen met een positieve test wordt gevraagd een bepaalde tijd binnen te blijven. Daar wordt niet door iedereen netjes (gevaccineerd of ongevaccineerd) gehoor aan gegeven. De QR-code verhelpt dat euvel niet.

  In Nederland is men nog schappelijk. In andere landen haalt men zoiets niet in het hoofd of laat de regering de deuren dicht timmeren.
  Laat Fleur Agema nu zelf eens met concrete uitvoerbare plannen komen om de bevolking te laten meewerken aan het terug dringen van het coronavirus en de overbevolking in de ziekenhuizen in te dammen.

  1. Mistgabel

   Welke overbevolking?

 16. Mistgabel

  If you’re double jabbed start to worry.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.