LOL! Caroline van der Plas zet Kamer voor het blok: ‘Afghanen opvangen in Tweede Kamergebouw!’

BBB-voorvrouw Caroline van der Plas heeft haar medeparlementariërs even heerlijk voor het blok gezet. Want ze stelde namelijk voor dat er best wat Afghanen opgevangen kunnen worden in het tijdelijke Tweede Kamergebouw. Daar staan namelijk maar liefst 4 etages in leeg. Oeps.

Al die linkse salonsocialisten roepen te pas en te onpas dat Nederlanders het maar moeten accepteren dat er horden ‘vluchtelingen’ naar ons land komen. Verzet een burger zich daartegen, dan is hij een vuile racist. En als een stél buurtbewoners niet wil dat er een azc bij hen in de achtertuin wordt geplempt, nou, dan zijn het niets meer of minder dan neo-nazi’s. Kleine Hitlers. Goebbels. Mussolini was er niets bij.

Van der Plas: Afghanen in Tweede Kamer

Nou, nu moeten diezelfde Kamerleden toch echt even met de billen bloot. Want BoerBurgerBeweging-leider Caroline van der Plas heeft een plan om Afghanen op te vangen. Er zou, wordt er gezegd, niet genoeg ruimte voor hen zijn in Nederland. Alle opvangcentra zitten vol, etc. Welnu, zegt Van der Plas, zíj́ heeft een idee: waarom worden er niet flink wat asielzoekers opgevangen in het Tweede Kamergebouw zelf? In B67. Daar staan namelijk vier etages leeg. Daar kunnen best wat Afghanen in, toch?

Natuurlijk is de kans levensgroot dat hier niets mee gedaan wordt. Oké, ja, staatssecretaris Ankie Broekers-Knol zegt het een “creatief” idee te vinden, maar dat betekent vooral: ‘Hier heb ik dus echt geen zin in.’ Niet zo gek natuurlijk, want wie wil er nou écht werken in zulke omstandigheden? Zelfs de meest linkse salonsocialist wil dat niet. Om over D66’ers nog maar te zwijgen. Die zijn immers het ergst van allemaal op dit vlak (en op vele andere vlakken, maar dat terzijde).

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Hoe dan ook, een prima voorstel van Caroline van der Plas om Afghanen op te vangen in de Tweede Kamer. Als de anderen daar niet mee akkoord gaan bewijst het dat ze hypocriet tot op het bot zijn, en doen ze dat wel, nou, dan hebben gewone Nederlanders er in ieder geval géén last van. Win-win, dus.

UPDATE

LOL! De motie om te onderzoeken of opvang van Afghanen in het Tweede Kamergebouw mogelijk is, is zowaar aangenomen. Hilarisch!

Natuurlijk is de kans nihil dat de conclusie luidt: ja het kan. Maar toch. Vermakelijk is het wel!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Jack Flash

  Leuke vrouw met goede ideeën.
  Go Caroline!

 2. Albert Egberts

  Dit is populisme op z’n platst.

  Die vrouw maakt zich volkomen belachelijk.

  1. albertliegt

   nee pathologische leugenaar dit is een reactie op het platte links populisme domme jongen !

   1. Antihedo

    Slap gezwets van een domme muts. Probeer het plan eerst maar eens uit te werken voordat de klep opengetrokken wordt. Er zullen dan wel de nodige voorzieningen getroffen moeten worden want het gebouw is niet echt geschikt voor bewoning.

  2. RvdBe

   Dat is geen populisme, dat is confronteren met hoe het is.
   Je kunt als overheid 1000en Afghanen binnen halen en ze vervolgens op de stoep van de gemeentes peuren met de boodschap: los mijn probleem maar op.
   Gemeentes moeten massaal bussen inzetten vol met Afghanen, ze op het binnenhof neer peuren met de boodschap: hier heb je je probleem terug, los het maar op.

   1. albertliegt

    de waarheid is hard maar meestal doodsimpel. De pathologisch leugenaar zal het wel weer niet begrijpen

  3. Echtepleb

   Zo is het, die opvang moet geregeld worden bij andere mensen. Niet in de buurt van onze regeringsleiders. Wat een topwijf die van der Plas.

  4. LifeBuddy

   Zeg Grote engberts, neo-nazi’s. Kleine Hitlers. Goebbels, Mussolini ondersteuner. Je bent weer de helft van het Volk aan het Discrimineren. Misschien wel meer dan de helft van het Volk, want ze willen allemaal Geertje Wilders gaan stemmen, wegens het sLinkse afvoerputje van het EU Gedrocht.
   Laat ze maar eens in die sLinkse 2e kamer slangenkuil proeven van het gif wat zij over het Volk Spuien.

  5. Bunky01

   Kunt u mij uitleggen waar het populisme in dit voorstel zit?

  6. Joko

   Nee dwarsligger. Dit is Bull’s Eye! Ik weet het, de realiteit doet pijn. Kom eens uit je opgeblazen luchtkasteel. Kaag kan eindelijk wat goeds laten zien door het met mevouw Van der Plas eens te zijn. Doet ze niet omdat het verkeren in de buurt van uitheems gepeupel niet past bij hare heerlijckheid.

  7. FVD

   Motie aangenomen!! Gossie, de meerderheid van de 2e kamer zijn platte populisten, in het verwarde beeld van AE. Heeft UW Sigrid Kaag ook voorgestemd, wat een plat populisme, van de deze achtingswaardige STAATSVROUW. (:

   1. Mr.blauw.sky

    Krijg je geen antwoord op van Alberts

 3. Bunky01

  Misschien gaan alle deugmensen dan een keer beseffen wat zij vanuit hun ivoren torens al jarenlang in Nederland neerplempen. Maar dit alternatief zal niet doorgaan vanwege het simpele feit dat de overlast maar door het plebs gedragen moet worden in plaats van door hen die de problemen mede veroorzaken. De negatieve uitkomst van dit plan zal menigeen de ogen openen hoe de deugpartijen omgaan met de belangen van de gewone bevolking. Dit kan dan hopelijk het stemgedrag voor de gemeenteraadsverkiezingen van komend jaar zodanig beinvloeden dat de landelijke politiek flink zenuwachtig wordt.

 4. HD

  Wat een top idee alle Afghaanse landverraders bij de Nederlandse landverraders/ ook die met een dubbel paspoort.

 5. Smek

  I love Caroline

 6. Peter den Bekker

  Meesterzet! Uit goed fatsoen kan men dit niet weigeren. Maar bij de regering is fatsoen al lang uit het woordenboek geschrapt.

 7. DubbelZout

  Thierry heeft als goed gebaar zijn piano uit het raam gedonderd zodat er een aantal Afganen op zijn kamer kunnen slapen
  Alle kleine beetjes helpen

  1. Albert Egberts

   😃

   1. albertliegt

    de tróllen hebben lól om hun onzinnig gewauwel.

    De verpleging komt zo jongens

   2. FVD

    Albert vindt de reactie van DubbelZout hilarisch, inderdaad is het aardig gevonden.

    Maar als adept van STAATSVROUW Kaag, bent u natuurlijk al door haar telefonisch op de hoogte gesteld van het openstelen van haar 2e huis voor die ” zielige” vluchtelingen. Of is dit fake nieuws?

    1. albertliegt

     Dat is inderdaad fake nieuws , al kaq heeft niets met gelukszoekers

     Deze is wel leuk.

     h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1110896358/tweede-kamer-wil-afghanen-opvangen-in-nieuw-kamergebouw

  2. RvdBe

   Baudet hoeft geen ruimte af te staan, de deugers die die gasten zo graag binnen halen om ze vervolgens bij een ander op de stoep neer te plempen zijn degene die ruimte af moeten staan.

 8. Florissa

  Liefst zadeld de politiek een ander op met narigheid ,krijgen ze er zelf mee te maken willen ze er vanaf,we kunnen al die lui er ook 4 mee naar huis geven,woningen hebben ze zat ,toch Kaag??

  1. Albert Egberts

   zadelt

   1. albertliegt

    de pathologisch leugenaar heeft op inhoud weer verloren
    de taalnazi ontwaakt en laat zijn diarree lopen

    Wat had de redactie ook alweer beloofd ?

    punt voor Florissa , game – set – match !

 9. Pieter48

  Er zijn rijke moslimlanden waar er erg veel ruimte en geld is om hun broeders en zusters in het geloof op te vangen. Zelfs het klimaat is er erg moslim vriendelijk. Misschien heeft men in deze rijke landen sommige van de geboden zoals de Koran voor schrijft gewist. Moslims en Christenen zouden vluchtelingen op moeten vangen. Maar in de olie staten zijn deze moslims meer geïnteresseerd in dollars dan in broeders en zusters in nood. Gelukkig hebben wij mevrouw van der Plas. Die wijst ons de weg waar we deze deze nieuwe Nederlanders moeten onder brengen. Nieuwe Nederlanders want er gaat er geen een terug alleen om vakantie te vieren in zijn vaderland.

 10. Word lid

  Ik begrijp natuurlijk wat ze bedoeld maar deze mensen moeten helemaal niet naar Nederland…

  1. Albert Egberts

   bedoelt

   1. albertliegt

    en weer verliest de huistról

    game – set – match voor word lid !

 11. Response

  Motie is aangenomen voor het onderzoek. Ik vrees dat ik de uitslag van het onderzoek al weet.

 12. sonny

  Een politica riep: er komen meer dan 10000 naar Nederland, daarop werd ze afgebrand en voor straf in de hoek gezet!
  Woordvoerders in een reactie: nee, nee, er komen maar 3000 richting onze overvolle COA’s!
  DUS, houdt rekening met minimaal 20000 !

  1. right

   Sonny@
   De politiek spreekt altijd in verzachtende termen tot het volk, om vervolgens hard in te zetten!
   Ik ben er van overtuigd dat de overheid nu al rekening houdt met minstens 12000 blijvende touristen!
   Volksverlakking is al jaren de standaard in ons land!
   Slaap, kiezers slaap!

  2. right

   Sonny@
   Onze humanistische, multiculturele, greendeal minnende, zichzelf op een voetstuk plaatsende regering, doet er alles aan om het volk te misleiden!
   En zie, het lukt op alle fronten!
   Dankzij de ‘woke’ stemmende kudde.

 13. Wim Vreeswijk

  Ik vind het helemaal geen stunt van onze Caroline. Ze had m.i. veel beter met een cameraploeg die lege etages laten zien en zo aantonen dat de regering de woningnood bij de eigen mensen nog altijd niet serieus neemt. Ga die 4 etages gewoon transformeren tot woonappartementen waardoor de grootste nood bij een aantal Nederlanders verminderd wordt dan toon je als politiek aan dat je als kamerlid deugt. Het willens en wetens leeg laten staan getuigt m.i. dan ook van volstrekt asociaal gedrag !

 14. 56RdK

  Een (h)eerlijke Hollandse vrouw, “recht door zee”: Caroline van der Plas! Zij schrijft naast wijlen Hans Janmaat, Pim Fortuyn en huidig Geert Wilders geschiedenis!

  En Michael, n.a.v. jouw citaat: “Om over D66’ers nog maar te zwijgen. Die zijn immers het ergst van allemaal op dit vlak (en op vele andere vlakken,”

  Vlak de gevaarlijke en dwaze invloed van de PvdA en GL niet uit! Die zijn even erg, zoniet nog véél erger achterbaks en hypocriet!