Schokkend! Negen opgepakte Jihadisten wilden aanslag plegen op Thierry Baudet, Geert Wilders en Mark Rutte

Het is een vreselijke situatie waarin we beland zijn in ons land. Want het negental Jihadisten dat onlangs werd opgepakt had volgens het OM plannen om drie vooraanstaande politici om het leven te brengen: Thierry Baudet, Geert Wilders én Mark Rutte. Het is de zoveelste klap in het gezicht van onze zogenaamde “democratische rechtsstaat.” 

De negen Islamistische terreurverdachten die van de week werden opgepakt in Eindhoven hadden vergaande plannen om drie politici op brute wijze te vermoorden. Ze hadden hun pijlen, aldus het OM, gericht op Thierry Baudet, Geert Wilders én Mark Rutte. Voor die laatste is het de tweede serieuze bedreiging in korte tijd, voor Wilders is het iets waar hij al jaren voor beschermd wordt, en voor Baudet is het ongetwijfeld een vreselijke gewaarwording.

De ranzige wannabe terroristen zijn tussen de 18 en 31 jaar. Acht van hen hebben een mediterrane achtergrond. Oftewel, het zijn allochtonen. Want ze zijn wel geboren in Nederland. De negende is de enige die in het buitenland geboren is: in Afghanistan.

Volgens het Openbaar Ministerie is de dreiging die van het negental uitgaat buitengewoon serieus.

Wilders en Rutte

Wilders wordt natuurlijk al jarenlang streng beveiligd. Hij slaapt niet eens in zijn eigen huis. Hij gaat van hot naar her, van veilig adres naar veilig adres. En zomaar even in zijn eentje over straat lopen is er al heel lang niet bij.

Wat Rutte betreft geldt dat zijn beveiliging onlangs flink is opgeschroefd. Dit vanwege ándere serieuze bedreigingen. Maar daar komt deze dreiging dus bij. Je kunt je niet voorstellen dat dit geen impact gaat hebben op zijn beveiliging en op de bewegingsvrijheid die hij geniet.

Baudet

Tenslotte is Thierry Baudet er nog. Baudet is een vrije geest. Een man voor wie het ongelooflijk belangrijk is om van het leven te kunnen genieten. Om naar een restaurant te kunnen gaan als hij dat wil. Om even een wijntje of biertje te doen als hij tijd heeft. Dit soort dreigingen zijn voor hem dus vreselijk. Niet alleen omdat je dan als mens doodsangsten uitstaat, maar ook omdat als je beveiligd moet worden, je simpelweg een groot deel van je vrijheid verliest.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Reden te meer om ervoor te zorgen dat a) alle Jihadisten met dit soort plannen allemaal worden opgepakt en b) dat ze vervolgens keihard gestraft worden. Want het kan en mag niet zo zijn dat gekozen volksvertegenwoordigers als Baudet hun vrijheid kwijtraken omdat Jihadisten het concept ‘vrijheid’ niet wensen te accepteren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. usb3.0

  En wat gaan “ze” ermee doen met die gasten? ik denk een kopje thee drinken

  1. Brenda Welsh

   Het gaat u boven uw pet

   1. usb3.0

    Tuurlijk, brendaatje zegt natuurlijk niets over de jihadisten want brendaatje is een echte islamist

   2. Marcoweer

    Ja maar dat is nogal snel

  2. LifeBuddy

   Jihadisten zijn er niet sinds gisteren of vandaag. Ik heb in de krant nergens namen van verdachten gezien, dus gaat het WEER over npo Nepnieuws van de VVD/CDA/D66/GL. De discriminerende afleidings mineuvre van pinokkio naar MONA KEIZER zal hem het MP. schap kosten.

 2. Monty

  ”op Thierry Baudet, Geert Wilders en Mark Rutte”

  Zelfs Rutte wordt nu bedreigd door jihadisten.
  Misschien wil hij nu Nederland wel de-islamiseren samen met Wilders.

  1. Bolkestein

   Me dunkt dat de hand Rutte die Moslims toch rijkelijk heeft gevoed. Hoeveel niet-Westerse immigranten zijn er in 10 jaar Rutte bij gekomen in ons land? Dat Rutte nu geconfronteerd wordt met het verschijnsel bijten in de hand die hem voedt zal zijn oogkleppen niet doen amputeren. Hij blijft doorgaan met appeasen. Hij blijft doorgaan met het eigen volk te brandofferen.

  2. Bolkestein

   Me dunkt dat de hand Rutte die Moslims toch rijkelijk heeft gevoed. Hoeveel niet-Westerse immigranten zijn er in 10 jaar Rutte bij gekomen in ons land? Dat Rutte nu geconfronteerd wordt met het verschijnsel bijten in de hand die hem voedt zal zijn oogkleppen niet doen amputeren. Hij blijft doorgaan met appeasen. Hij blijft doorgaan met het eigen volk te brandofferen.

 3. Harry Haller2

  “Volgens Peter Plasman, advocaat van twee van de verdachten, zijn er door de groep mannen ‘heel nare teksten’ gebezigd over de genoemde politici. Maar de raadsman zegt van dat een serieus plan voor een aanslag niets is gebleken. Zijn cliënten erkennen de gesprekken, maar hebben volgens Plasman verklaard dat het gaat om ’sarcasme en zeer foute humor, in melige buien’.” (Volkskrant)

  1. Echtepleb

   Nare teksten, nou doe dan maar een foei gesprek, dat zal ze leren.

  2. Magyar

   Zitten die moslimvarkens nog vast of zijn zij al losgelaten?

 4. Appelstroop

  Verontrustend nieuws, dit verdient niemand.
  Hoop met name dat Baudet niet te koppig is
  om beveiliging te nemen en niet zoals laatst
  weer alleen op stap te gaan. Vrijheid heb je
  niets aan als je dood bent. Nou alleen JA21
  en Haga nog, dan is de hele rechter flank
  in de kamer in levensgevaar.

  1. usb3.0

   Stiekem wenst apfelstriep Baudet dus dood

   1. Mr.blauw.sky

    Stiekem legt aartleugenaar Ussspleetje-tje Appelstoop woorden in in de mond deze deze helemaal niet gezegd heeft. Zo kennen we hem weer
    Je zou gaan denken dat niet Alberts maar Spleetje de valse nicht van dit forum is

    1. usb3.0

     Je bent kansloos bloeskie, zelf geen inbreng en geen ruggengraat…

     1. Mr.blauw.sky

      Natuurlijk probeert Ussb tje er zich weer kansloos uit te glibberen.. jammer, een gemiste kans om de duistere kanten van zijn hart eens goed onder ogen te zien..

     2. usb3.0

      Nee bloeskei je hebt niets en je bent niets wat je ook zegt of hoe je ook draait want een draaikont ben je zonder ruggengraat, je bent een kansloze

     3. Mr.blauw.sky

      Nee hoor Ussb tje ,
      Je ontwijkende reactie spreekt boekdelen…. daar hebt geen vadertje Geert aan.

     4. usb3.0

      Je bent een kansloze

   2. Appelstroop

    Hoe haal je dat nou weer uit mijn berichtje?

    1. Mr.blauw.sky

     Goede vraag. Helaas zal hij je het antwoord schuldig blijven, zoals altijd.

     1. usb3.0

      Ik zit goed onder de huid bij bloeskei, iedereen weet wat ik bedoel behalve, jawel, bloeskei

     2. Albert Egberts

      “Ik zit goed onder de huid bij bloeskei”

      Het hoogste genot van een tról.

     3. usb3.0

      tamil meent dat onder iemands huid het hoogste genot is, tamil geeft graag een inkijkje in zijn geesteszieke gedachtegoed

 5. Loes

  En nog meer meer meer binnenhalen,ISbruidjes met duivels gebroed,straks ISIS broeders die op ontsneppen staan,meer meer meer meer meer

 6. HD

  Ophangen in het centrum van Eindhoven, of een andere stad, mogen ze zelf kiezen.

 7. RvdBe

  Rutte bedreigd door de door hem beschermde terroristen, heb niet de illusie dat hij daar iets mee gaat doen, zal het wel afdoen als een incident.

  1. Mr.blauw.sky

   Ach, als het waar is dat de bedreiging van Rutte een grote hoax is zou die beveiliging toch maar voor de bühne zijn.

   1. usb3.0

    Klopt het is een hoax, een afleidingsmanoeuvre

 8. maraton

  Een hightech stad als Eindhoven lijkt me niet erg geschikt als achtergrond van een
  publieke afrekening.
  Ik ga voor de residentie.
  In den Haag staat nog steeds de gevangenpoort. Ruim voorzien van radbraak en vierendeel toestellen.

 9. Aborifa

  Geen bewijzen. Dus vrijspraak of een paar weken op de schoffel leunen.

 10. ikweetwatikwil

  En dat wordt Nederland. Het land waar vrijheid heerste. Nu???? Door asielzoekers hier heen te halen , gaat onze vrijheid verloren . Gaan de ogen van Rutte nu eindelijk open?
  Het komt wel dicht bij hé.

  1. leukeditter

   hopelijk gaan ze nooit meer open

 11. Bolkestein

  Het waren wel allemaal Nederlanders hoor, want ze hadden allemaal een Nederlands paspoort. We hebben dit document dus ook prijsgegeven aan negen jihadisten, waarvan acht aan Mediterrane types en één aan een Afghaan.

 12. Monty

  We trappen er allemaal in.
  Wat een goede bliksem afleiden.

  Thierry Baudet, Geert Wilders en Mark Rutte worden bedreigd.

  De formatie wordt op de achtergrond afgerond en wie was Mona Keijzer ook alweer.

  Het effect is goed gelukt iedereen rold over elkaar heen.

 13. Vrijedenkert

  Acht van de negen geboren en grootgebracht in Nederland dus opgegroeid en scholing gevolgd in een vrije democratische rechtstaat en als dank hiervoor wil men drie gekozen en vooraanstaande politici inclusief de premier ombrengen door bizarre middeleeuwse religieuze ideologische ideeën.
  Geeft goed aan dat de multiculturele samenleving, immigratie integratie en vluchtelingenbeleid compleet is mislukt!
  Wat mij betreft komt hier een eind aan…

 14. NO8DO

  Schokkend dat deze verdwaalde geesten Baudet als een bedreiging zien.

 15. Marcoweer

  Dit gaat mij dus boven de pet. Typ ik voor mezelf wat grappigs omdat ik denk het word toch niet geplaatst maar in 1 keer erop. Heel apart

  1. Rosa Munde

   Nee, dat kan niet. Je moet je eerst aanmelden en dan duurt het nog een tijdje. Vervolgens wordt het nagekeken op taalfouten en voor uzelf typen is er niet bij. Alles voor de gemeenschap, het mag ook niet misleidend zijn. Dus dit is een toevalstreffer.

 16. Tuinpaden

  Ze zullen een kleine straf krijgen vanwege de voorbereidingen.
  De grootste winst zit hem dat ze nooit meer hoeven te werken en sollicitatie plicht vervalt.
  Niet helemaal verkeerd, toch?

 17. 56RdK

  “a) alle Jihadisten met dit soort plannen allemaal worden opgepakt en b) dat ze vervolgens keihard gestraft worden. Want het kan en mag niet zo zijn dat gekozen volksvertegenwoordigers als Baudet hun vrijheid kwijtraken”

  Oh, maar Jan met de pet, die ook zijn mond opentrekt, mag wel slachtoffer worden van dit gajes?

  En keihard straffen in dit land? Wat denk je nou zelf Michael?
  Dit gajes krijgt hooguit een paar jaar met aftrek waarna ze weer hun gang kunnen gaan.
  Keihard straffen is dit gajes met familie en al als ongewenst dit land uitkieperen, zonder pardon, al hun gegevens internationaal verspreiden onder inlichtingdiensten zodat ze weten dat ze continue worden gevolgd. Dat is keihard straffen! En oh ja,
  de moskee of weekendscholen door hun bezocht per direct sluiten! Dan weet iedereen waar men aan toe is!

 18. rasecht wappie

  Ik als rasecht wapie denkt toch iets verder….

  Ik vrees dat het volgende gaat gebeuren:

  Baudet word vermoord.
  Wilders en Rutte niet, om de bekende redenen.
  1: Op Wilders stemmen vrij veel moslims en Rutte haalt ze met honderden elke week binnen.
  2: Baudet word in de ogen van het kartel steeds lastiger te verdedigen voor hun.
  3: In opdracht van het kartel word Baudet dus omgebracht net als Fortuyn dit overkomen is.
  4: Het kartel ontkent en verdedigd zich door te zeggen, ja maar Wilders en Rutte zijn ook bedreigd met de dood.

  Einde FvD.

 19. Wally

  En nu gaat men me proberen wijs te maken dat ze geschrokken zijn? Tuurlijk…. geleuter voor de bühne.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.