FVD veegt de vloer aan met paniekzaaiende Duitse minister: ‘Aan het eind van de winter zijn mensen gevaccineerd, hersteld óf dood!’

Forum voor Democratie vindt het niet kunnen dat de Duitse minister van Volksgezondheid bewust paniek zaait. Want deze gestoorde gek beweert dat er aan het einde van de winter maar drie soorten Duitsers zullen overblijven: gevaccineerde Duitsers, herstelde Duitsers en… dóde Duitsers. Want een mongool

Wat er nu in Duitsland gebeurt is ongekend. Nou ja, dat is niet waar. We kennen dit soort beelden natuurlijk al heel lang. Alleen dan van zo’n 80/90 jaar geleden. Want die minister van “Volksgezondheid” aldaar, Jens Spahn, doet zijn best om mensen via overheidspropaganda zover te krijgen te doen wat de regering wil. Zijn favoriete middel? Mensen zoveel mogelijk angst aanjagen.

Want, zegt hij nu, “Duitsers zullen tegen het einde van de winter waarschijnlijk gevaccineerd, hersteld of dood zijn.” Andere smaken zullen er volgens hem niet zijn. Of je overleeft corona, of je laat je inenten of je bent hartstikke dood. Maar als je niet gevaccineerd bent moet je er aan gaan geloven, deze winter. Er is geen ontkomen aan! Iedereen (zonder vaccin) krijgt corona!

Forum voor Democratie pakt Spahn aan

Ons eigen Forum voor Democratie vindt dit natuurlijk volstrekt bezopen uitspraken van een man die zijn volk juist tot kalmte zou moeten aanmanen.

“De Duitse minister van Volksgezondheid’ zet de 2G-samenleving in een stroomversnelling,” schrijft de partij op Twitter. “Wie in december niet gevaccineerd of genezen is, zal waarschijnlijk dood zijn, kondigt hij aan. Dat terwijl de IFR minder dan een halve procent is. Is dit bangmakerij, of een dreigement?”

Gekkigheid

En ja, dat is een goede vraag. Want welke cijfers je ook bekijkt, de IFR (het sterftecijfer) van corona is inderdaad (veel) lager dan 0,5%. Als je de mogelijkheden dan beperkt tot die gegeven door Spahn ben je ongelooflijk oneerlijk bezig. Er is maar één verklaring mogelijk voor dat soort ranzige uitspraken: hij probeert mensen bewust angst aan te jagen. Dit ongetwijfeld in de hoop dat ze het ‘vaccin’ dan alsnog nemen én dat ze akkoord gaan met nieuwe extreem vergaande maatregelen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Deze Duitse minister moet zich kapotschamen. Maar ja, dat de coronafascistische elites dat soort gevoelens niet eens kénnen weten we nu al langer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Monty

  ”Forum voor Democratie vindt het niet kunnen dat de Duitse minister van Volksgezondheid bewust paniek zaait.”’

  Misschien kan Baudet net zo’n grote demonstratie in Duitsland organiseren zoals hij in Amsterdam heeft georganiseerd.

  Dan zullen de Duitsers ook gaan vechten voor hun vrijheid.
  (Geweldloos natuurlijk)

 2. Piet Paaltjens

  “dat er aan het einde van de winter maar drie soorten Duitsers zullen overblijven: gevaccineerde Duitsers, herstelde Duitsers en… dóde Duitsers.”

  Toch is dit feitelijk correct, meer smaken zijn er niet.

  Een belangrijk feit is dat per definitie alle ongevaccineerden vroeger of later besmet zullen worden door corona (voor zover dat nog niet is gebeurd). Een groot deel van die besmette ongevaccineerden zal die ziekte overleven maar het deel dat toch zo ziek wordt om happend naar adem in het ziekenhuis te belanden is groot genoeg om ons zorgsysteem naar code zwart te brengen en onze samenleving te ontwrichten.

  1. dumbfarmer

   het blijft toch nog steeds mogelijk, hoe miniem ook, dat er nog ongevaccineerde ongeinfecteerden rond lopen.. dus de stelling is flauwekul.

   1. Piet Paaltjens

    In theorie is dat mogelijk. Als ongevaccineerden zich volledig isoleren en geen andere mensen ontmoeten zouden ze het lang kunnen volhouden om niet besmet te raken.

    1. Xyz1234

     Waarmee u uw eerdere bewering alweer onderuit haalt door te zeggen dat er wel degelijk meer smaken mogelijk zijn. Wat bent u toch dom.

     1. dumbfarmer

      dat heet niet dom, maar zoals men in den haag zegt: een leermoment!
      Je standpunt/visie bijstellen op basis van nieuwe informatie… enzovoorts 😉

  2. Mistgabel

   Blahblahblah van een oude media gehersenspoelde.

  3. Xyz1234

   Oh jawel hoor. Er zijn nog steeds mensen die niet besmet zijn geraakt en dat na de winter ook niet zullen zijn. Die horen dus niet bij die 3 smaken van u en uw fascistische Duitse idool.
   Verder zijn er ook mensen die wel besmet zijn geraakt en geen enkele hinder hebben ondervonden van dit virus. Sterker nog, dat was het meerendeel vorig jaar toen er nog niet gevaccineerd werd. Die mensen hersteld noemen is dus onzin, want er was niet eens iets om van te herstellen. Dat die mensen gevaccineerd zouden moeten worden is eveneens onzin.

   Dus zoals gewoonlijk praat u weer vol bravoure zonder daarbij iets zinnigs te zeggen.

   1. Piet Paaltjens

    Ik baseerde mijn reactie op een stelling van Jaap van Dissel die op basis van wetenschappelijke inzichten zeker weet dat elke Nederlander, vroeger of later, besmet zal worden met het Corona-virus. In theorie is het denkbaar dat een ongevaccineerde zich totaal weet te isoleren van de rest van de samenleving maar dat is een weinig relevant gegeven.

    Belangrijker is het feit dat gevaccineerden, zeker na een boosterprik, zelden ziek zullen worden van een Corona-besmetting. Voor ongevaccineerden is dat risico veel groter en dat blijkt ook uit het feit dat het overgrote deel van de Corona-patiënten op de IC ongevaccineerden betreft.

   2. Piet Paaltjens

    Ik baseerde mijn reactie op een stelling van van Dissel die op basis van wetenschappelijke inzichten zeker weet dat elke Nederlander, vroeger of later, besmet zal worden met het Corona-virus. In theorie is het denkbaar dat een ongevaccineerde zich totaal weet te isoleren van de rest van de samenleving maar dat is een weinig relevant gegeven.

    Belangrijker is het feit dat gevaccineerden, zeker na een boosterprik, zelden ziek zullen worden van een Corona-besmetting. Voor ongevaccineerden is dat risico veel groter en dat blijkt ook uit het feit dat het overgrote deel van de Corona-patiënten op de IC ongevaccineerden betreft.

 3. janrama

  Vorige week bij GeenStijl een leuke poll.
  =wie ziet u graag voor het tribunaal verschijnen=

  Overgrote meerderheid koos Baudet.

  Denk dat het afgelopen is met het geflirt van DDS …

 4. Branzino

  Die minister drukt zich niet erg handig uit, maar de interpretatie die hierboven wordt gegeven is niet de enige. Ik denk eerder, dat hij op een aanstaande verplichte vaccinatie doelt. Als vaccineren verplicht wordt heb je straks, inderdaad maar drie varianten: gevaccineerd, genezen of overleden. Zo spannend zijn die uitspraken dus niet. Maar hij had wel op zijn woorden moeten letten. Een andere interpretatie is die van Piet Paaltjens: iedere ongevaccineerde wordt vroeg of later besmet en vervolgens soms ziek. Dan zijn er twee mogelijkheden: genezen of sterven.
  Ik zie meer in mijn alternatieve interpretatie. Ik voel in ieder geval geen angstzaaierij.

  1. Forlan

   En de rest wordt met de trein afgrboerd

 5. Ritter

  We verdedigen Europa – bericht van de Poolse premier Morawiecki

  Videos boodschap aan Europa aan het begin van Morawiecki’s Europese tour in verband met de crisis aan de grens

  ht*ps://youtu.be/0CPW9wRNtVI

  1. Piet Paaltjens

   De xenofoob Ritter is off topic.

 6. leukeditter

  EMA-cijfers: 1.163.356 gevallen van bijwerkingen en 30.551 overlijdens na coronavaccinaties….hup NPO vermeldt dat es ff vanavond of mag dat niet??? vaccineren is de ondergang!!

  1. Piet Paaltjens

   Even de link vermelden, Leukeditter, dan kan ik beter uitleggen dat dit onzin is.

   1. Monty

    Staat op Facebook.

   2. Astralc

    Cijfers komen uit Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen. In Engeland zijn er na vaccinatie bijvoorbeeld in een periode van 10 maanden 1645 mensen overleden na vaccinatie. Feit is dat er vele honderden procenten meer mensen dood gaan na een Covid vaccinatie dan na bijvoorbeeld de griepprik. Of dat ook door het vaccin komt of visa versa de griepprik is dan nog de vraag, maar opvallend is het wel. Zelfde als de kans op hartproblemen met vaccin op basis van data kleiner is dan zonder vaccin als je Covid krijgt, maar dat het vaccin hartproblemen kan veroorzaken is een feit net zoals bij Covid. Waarom het vaccin hartproblemen veroorzaakt, wanneer en bij wie, weet helaas nog geen mens. Er komen nu steeds meer onderzoeken en statistieken (dat kost nou eenmaal tijd) en sommige zijn alarmerend en behoeven echt wel aandacht. Wetenschap is kritiek en zonder kritiek is er geen wetenschap. Het lijkt mij dat we alles moeten bekijken en niet alleen aan cherry picking moeten doen binnen het gewenste narritief.

   3. Astralc

    Voor de volledigheid de cijfers zijn waarschijnlijk vele male hoger gezien wij als Nederland het beste jongetje van de klas blijken, gezien wij bij verre de meeste meldingen doen.

    Van de 30.551 sterfgevallen zijn 14.303 terug te voeren op het Pfizer-vaccin, 8385 op het Moderna-vaccin, 1793 op het Janssen-vaccin en 6070 op het AstraZeneca-vaccin.

    166.346 gevallen van bijwerkingen zijn vanuit Nederland gemeld bij de EMA. Nederland gaat bijna overal aan kop

    1. Piet Paaltjens

     “Van de 30.551 sterfgevallen zijn 14.303 terug te voeren op het Pfizer-vaccin, 8385 op het Moderna-vaccin, 1793 op het Janssen-vaccin en 6070 op het AstraZeneca-vaccin.”

     Ik mis nog steeds de link, maar als deze cijfers kloppen zijn deze sterfgevallen niet terug te voeren op de genoemde vaccins maar vonden ze plaats na toediening van het vaccin.

     Een causale relatie kan slechts in een zeer beperkt aantal gevallen worden aangetoond.

     1. Piet Paaltjens

      Zie ook: ht*ps://www.lareb.nl/coronameldingen#/content/content/edit/1453?mculture=nl-NL

     2. Astralc

      Dat staat er toch ook ‘terug te voeren op’ of er een verband is, is net als met de griepprik niet 100% of geheel 1 op 1 aan te tonen. Wel is zoals gezegd het aantal doden na een griepprik honderden procenten lager.
      Maar hier het linkje h**ps://www.adrreports.eu/nl/

  2. Branzino

   @leukeditter
   Je cijfers zouden informatiever zijn als je ook aangeeft waarvoor ze gelden: voor Nederland, de EU of wereldwijd. Kijk vooral eens op de EMA-site. Daat staan ze allemaal met toelichting en interpretatie.
   Overigens komt niet alleen de NPO regelmatig met dergelijke en andere cijfers, maar ook commerciële omroepen doen er niet geheimzinnig over, evenmin als de MSM. Die cijfers zijn ook helemaal niet alarmerend, als je er een beetje meer info bij geeft. Maar dat moet je dan wel willen horen of lezen.

  3. Piet Paaltjens

   Lareb meldt onder meer:

   De meldingen gaan over ongeveer 24,1 miljoen gegeven vaccins. Hierbij gaat het om ongeveer 18,4 miljoen vaccins van Pfizer/BioNTech (Comirnaty), 2,8 miljoen van AstraZeneca (Vaxzevria), 2 miljoen van Moderna (Spikevax) en 850.000 van Janssen. Deze cijfers zijn gebaseerd op het Coronadashboard van de Rijksoverheid.

   Een gemelde bijwerking hoeft niet altijd door het vaccin veroorzaakt te zijn. Klachten of aandoeningen kunnen ook door een andere oorzaak na de vaccinatie zijn ontstaan.
   Het aantal meldingen zegt niets over hoe vaak een bijwerking optreedt.
   Onderstaande gegevens kunnen niet gebruikt worden om de bijwerkingen per vaccin te vergelijken. De verschillende coronavaccins worden in wisselende hoeveelheden en bij verschillende doelgroepen gebruikt.
   De getoonde meldingen zijn afkomstig van patiënten, zorgverleners en fabrikanten van de vaccins.
   Eén melding kan meerdere bijwerkingen betreffen die afzonderlijk in het overzicht getoond worden. Het aantal bijwerkingen is dus hoger dan het aantal meldingen.
   Wilt u gegevens over de meldingen gebruiken in publicaties of media? Dit kan uitsluitend na overleg met Lareb. Dit in verband met de juiste interpretatie en benodigde toelichting van deze gegevens.

   Tot nu toe zijn er 546 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. Het gaat om 268 personen ouder dan 80 jaar, 217 personen tussen de 61 en 80 jaar, 44 personen tussen de 41 en 60 jaar en 13 personen tussen de 20 en 40 jaar. Van 4 personen is de precieze leeftijd niet bekend.

   De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer/BioNTech (Comirnaty). Dit is het meest gebruikte coronavaccin en tevens het vaccin dat de eerste maanden in de ouderenpopulatie gebruikt is.

   Overlijden ná vaccinatie betekent niet dat een bijwerking van het vaccin de oorzaak is van het overlijden.

   In de meldingen met voldoende informatie, is bij een groot deel een al bestaand gezondheidsprobleem de meest voor de hand liggende verklaring voor het overlijden. Bij een aantal meldingen hebben bijwerkingen mogelijk bijgedragen aan het verslechteren van een al kwetsbare gezondheidssituatie of sluimerende onderliggende conditie al dan niet door hoge leeftijd. Het gaat hier om bekende bijwerkingen van de coronavaccins zoals koorts, misselijkheid en algemene malaise. Er zijn 6 patiënten overleden na trombose in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes, waarvan het bij drie ging om de zeldzame bijwerking bij het AstraZeneca vaccin.

   1. dumbfarmer

    Waarom geven ze dan de cijfers.. als ze vervolgens via allerlei disclaimers zeggen dat ze geen enkele verantwoording nemen er voor, en eigenlijk gewoon de geloofwaardigheid onderuit halen om te voorkomen dat ze (stel je voor) eens verantwoordelijk voor iets gemaakt kunnen worden?

 7. marcel_2011

  En wat als Jens Spahn met zijn dikke woorden nu zelf eens het loodje gaat leggen. Dat is dan pas lachen !

 8. marcel_2011

  @ Paaltje, en als de link verwijst naar een betrouwbare bron, ben je dan ook zo sportief om je ongelijk toe te geven???

  1. Piet Paaltjens

   Ik sluit niet uit dat de cijfers kloppen maar de insinuatie die ditter er aan verbindt niet.
   Ja, het vaccin heeft bijwerkingen. Zelden overlijden mensen daar aan, en als ze dat doen is dat in combinatie met ernstig onderliggend lijden dan wel hoge ouderdom. De nagenoeg altijd lichte bijwerkingen van het vaccin kunnen dan het laatste zetje zijn.
   Ja, er sterven mensen na vaccinatie maar er sterven ook veel mensen zonder dat ze gevaccineerd zijn. Hier wordt een causale relatie met het vaccin verondersteld en daar is geen wetenschappelijk bewijs voor. Op de miljarden vaccins zal er wel eens een enkele keer een causale relatie kunnen worden gelegd maar dat zijn zeer beperkte aantallen.

   1. september

    Die cijfers zullen wel kloppen ,maar wat Leukeditter zegt dat Vaccinatie is de grote ondergang dat is grote onzin,hij zegt wel meer gekke dingen.

   2. dumbfarmer

    gewoon uit nieuwsgierigheid…. ik ken de getallen niet..
    Maar hier is een vraag: als je het percentage sterfgevallen neemt door corona (direct.. dus niet ene die onder een trein komt en toevallig ook corona heeft 😉 ) en dan het percentage sterfgevallen door bijwerken..
    Hoe verhoud zich dat getal? meer? minder? ongeveer hetzelfde?

 9. marcel_2011

  Het is makkelijker iemand voor de gek te houden dan iemand te overtuigen dat hij de hele tijd voor de gek gehouden is.

 10. Mar

  Ja en, Baudet?

  Was het niet zo dat Nederland zich niet moest bemoeien met andere landen?
  Of was Baudet nog niet klaar met zijn missie en gaat hij die Duitse minister als dreigend voorbeeld gebruiken voor Nederlanders, zo in de trend van “kijk, het is wachten op onze minister die met dergelijke bangmakerij zal komen. Ze zijn er toe in staat.”

  Baudet, onze redder des vaderlands.

 11. Vit

  “Ons eigen Forum voor Democratie”
  Wil je mij erbuiten laten alsjeblieft dank u wel.

 12. Klaus Schwab

  Wat hoorde ik nu ?
  Thierry Baudet heeft zich gewoon laten vaccineren.
  Hij gelooft dus blijkbaar niet meer in zijn eigen onzin.
  Nu jullie messias overstag is gegaan, gaan jullie hier op deze site zeker ook gauw naar een priklocatie. Verstandig hoor jongens !

  1. leukeditter

   Klaus swaffel hou je kop man , je liegt net als rutte

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.