Hilarisch RTL Nieuws: ‘Een vaccinatieverplichting betekent geen dwang’

Dit is het dus. We leven tegenwoordig werkelijk in het boek 1984 van George Orwell. Hoe anders te verklaren dat de mainstream media ons nu vertellen dat een vaccinatieverplichting geen dwang is? En denken ze nou werkelijk dat onze rationaliteit onderhand zo erg aangetast is dat we de idiotie van zo’n opmerking niet inzien?

“Een vaccinatieplicht zoals in Oostenrijk is juridisch ook in Nederland mogelijk,” bericht RTL Nieuws. “Dat zegt André den Exter, docent gezondheidsrecht aan de Erasmus Universiteit. Maar, goed om te weten: een verplichting betekent geen dwang.”

Wat? Je kunt in de gevangenis worden gezet of een boete krijgen van duizenden euro’s, maar dat is op de één of andere zieke manier géén dwang?

Inderdaad, zeggen RTL en de ‘hoogleraar’. “Je zal niet beetgepakt worden door vier verpleegkundigen en thuis onder dwang een vaccinatie krijgen.” En zolang dat niet letterlijk gebeurt is er volgens deze gestoorde gekken geen sprake van “dwang.”

Dit is geschift. Natúúrlijk is er sprake van dwang als je een torenhoge boete (of zelfs gevangenisstraf!) krijgt als je je niet wenst te laten injecteren met een experimenteel vaccin. Dat is zo ongeveer de hele definitie van het woord ‘dwang.’ Doen alsof dat niet zo is, is niet alleen totaal gestoord, maar ook nog eens doodeng. Want het bewijst dat de zogenaamde “wappies” – die we tegenwoordig eigenlijk “snappies” moeten gaan noemen – ook op dit punt gelijk hadden al die tijd; dat we écht 1984 worden ingerommeld.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Geen wonder dat steeds meer mensen zeggen dat niet alleen de overheid, maar ook de media de vijand is van een vrij volk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

48 reacties

 1. dumbfarmer

  ik blijf het roepen: HET WAS EEN FILM!!!! GEEN VOORSPELLING OF HANDBOEK!!!
  (idiocracy.. )

  1. sonny

   Vaccinatiedwang is synoniem aan vaccinatieverplichting!
   En het zelfstandig naamwoord ‘vrouw’, is synoniem aan het begrip ‘vrouwelijke mens’!
   Tenminste dat waren harde feiten voor de ‘woke-cultuur’ zijn intrede deed!
   Actueel zijn hieromtrent, de meningen sterk verdeeld, veel vanzelfsprekende begrippen zijn verkracht door zieke chaotische geesten!

 2. por favor no borres

  De gevolgen van Baudet zijn oproep: “Kom in verzet” en de gevolgen daarvan in Rotterdam zijn niet communicabel op DDS.

  1. dumbfarmer

   ik kan het bij het verkeerde eind hebben, maar op de een of andere manier als je de filmpjes ziet betwijfel ik of degenen die daar stonden tot de achterban van FVD behoren.

   1. por favor no borres

    Oh, sorry, wist niet dat Baudet zijn optredens, toespraken en opmerkingen uitsluitend voor zijn achterban bestemd waren.
    Dat had hij wel eens wat eerder mogen zeggen.

    1. Hardline

     Je spreekt jezelf enorm tegen, vrij dom dus weer

     Moet je Michael vd G niet schuld geven ?

  2. Marcoweer

   Het is maar net hoe je verzet ziet. Of je pleegt verzet door niet mee te doen met de waanzin maatregelen of je pleegt verzet door te rellen. Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen daden voor zover ik weet heeft Baudet altijd gepleit voor geweldloos verzet .

   1. Nostradamus

    Precies dat. De linkse landverraders zijn goed in het demoniseren en hebben toestemming om dat via de M S M te doen.

    1. Krasvast

     Scherp!

  3. Mistgabel

   Slap, zwak, ziek en misselijk.

   1. Mistgabel

    h*tps://tp*.nl/2021/11/20/briefje-van-jan-aan-de-kamerleden/

  4. leukeditter

   doe normaal joh idioot.. ga zo verder , zou je je vriendjes van de VVD niet de schuld geven lompe ezel

  5. Trithing

   Nee por favor, het is de schuld van types als jij, die vooral het discutabele beleid verdedigen, die met een sprint naar de huisarts gaan om zich te laten injecteren met een goedje die nagenoeg niets doet en het dan raar vinden dat Nederlanders medisch worden gediscrimineerd en zich dan op 1 of andere manier uiten door verzet…

   1. Krasvast

    Het is beter om die frikandel te negeren, dat werkt veel beter. 🙂

  6. Averroes

   In Rotterdam zijn jongeren gaan rellen tegen de absurde maatregelen. Was er demonstratie tegen het vuurwerk verbod. En een hoop gewone mensen die tegen de QR samenleving zijn. Een explosief mengsel maar heeft niks met de FvD te maken. Geen FvD aanwezigheid waargenomen.
   En wat is er mis met verzet tegen dingen die niet goed zijn. Het moet zelfs.
   Door slappe zakken zoals jij belanden we wederom in een dictatuur. Maar ik zal me verzetten, tot het einde.

  7. Duckday

   Waarom Baudet dat snap ik niet .Kom in het verzet heeft niks te maken met deze rellen

 3. Mistgabel

  Doodziek van die heulende nepnieuwsfabrieken.
  Die zitten er niet om u goed te informeren, maar het woord/plan van de politiek te verkondigen.

  Wat BBB zei: de 3W’s.

  Wegwuiven
  Weglachen
  Wegmoffelen

 4. LifeBuddy

  Nu doen ze het WEER. De gelukzoekers uit maroc. steken weer iedereen aan in de winkel door GEEN kapje op te zetten en geen een baas of werknemer die er wat van zegt. Niet alleen het virus is onze vijand, maar ook mosl.en de arische sLinkse media strooien Agressie uit over het Volk.

  1. Loes

   Klopt lifebuddy,helemaal eens met je,is hier ook dat kkvolk zet geen kapje op en laten zich ook niet vaccineren,zie je een ggd bus bij de moskee staan? Neeeee ,dat volk houd de corona in stand en niemand die wat zegt

  2. Averroes

   De zogenaamde gelukszoekers uit maroc, zijn gewoon nederlandse jongeren. Die nog een beetje verzet durven te plegen in plaats van de slappe ver-d66-ficeerde rubbertegelkinderen. De echte gelukzoekers worden per duizenden per maand binnengeloodst door jouw vrienden van VVD66.

 5. Augustus

  André den Exter doet als of hij dom is, maar hij weet ook wel dat er iets als ‘informed consent’ bestaat. Dat staan aan het beginsel van de medische ethiek. Je vraagt je af hoe veel geld deze mensen krijgen om dom te spelen.

  1. Krasvast

   Ik denk dat ze vooral niet terug kunnen.

 6. Krasvast

  Ja, en arbeit macht frei

 7. Piet Paaltjens

  “als je je niet wenst te laten injecteren met een experimenteel vaccin.”

  Het betreft absoluut geen experimenteel vaccin.

  ht*ps://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2021/06/02/column-over-medicijnen-coronavaccins-experimenteel

  1. Trithing

   Jawel dat is het natuurlijk wel degelijk, maar pietje herhaalt continue zijn prikfascistische riedeltje.
   Zo experimenteel zelfs dat ze niet eens wisten dat het na 3 maanden werkeloos in een lichaam ronddwaalt.
   Zelfs ollongren zei het in de 2de kamer dat het volk onderworpen word aan een experiment, en dat mag niet volgens de Neurenberg code…
   Je bent een dom ventje die een nog dommer figuur slaat…

   1. Piet Paaltjens

    “Zou u het Pfizer-vaccin ‘experimenteel’ noemen?
    “Nee, dat vind ik gevaarlijk en heel onverstandig. ‘Experimenteel’ wekt de indruk bij ouders en kinderen dat er sprake is van een experiment. Maar de inzet van het Pfizer-vaccin is géén experiment. Pfizer is een voor gezonde kinderen veilig bevonden vaccin. Wat men – geheel onterecht – met ‘experimenteel’ bedoelt, is dat er voor dit vaccin een voorlopige registratie is afgegeven. De definitieve registratie volgt nog. In de VS werd die definitieve registratie op 23 augustus afgegeven. Het verschil tussen de voorlopige en de definitieve registratie is puur administratief. Ik begrijp niet dat er dokters zijn die dit vaccin daarom ‘experimenteel’ noemen. Heel betreurenswaardig. Zij zouden beter moeten weten.

    ht*ps://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2021/09/03/interview-11-kritische-vragen-over-tieners-en-coronavaccinatie

    1. Trithing

     Onderzoek duurt tot 2022 en dus in experimentele fase, ik heb gelijk gezien je hoeveelheid aan worden om het tegendeel te bewijzen.
     Je bent gewoon een zeer zieke prikfascist

     1. Piet Paaltjens

      Je hebt geen inhoudelijk weerwoord, Trithing. Je staat voor gek.

     2. Trithing

      Juist wel maar jij kan het niet aan..

     3. Krasvast

      @Trithing: Als je het vuilnis links laat liggen gaat het ook niet stinken.

   2. Piet Paaltjens

    ht*ps://dvhn.nl/extra/Thierry-Baudet-krijgt-tik-op-de-vingers-van-voormalig-partijgenoot-vaccins-zijn-geen-gentherapie-27045494.html

   3. Krasvast

    Maximaal effect, probeer het maar @Trithing. 🙂

   4. Piet Paaltjens

    “Waarom zijn de goedgekeurde vaccins niet experimenteel?

    De goedgekeurde coronavaccins hebben voor toelating alle onderzoeksfasen doorlopen. Dit verliep bij de coronavaccins wel sneller dan normaal. Dit was mogelijk door bijvoorbeeld verschillende onderzoeksfasen samen te voegen.

    Aan de laatste onderzoeksfase – fase 3 – namen tienduizenden mensen deel. In deze onderzoeken kreeg de helft van de deelnemers een coronavaccin en de andere helft een prik zonder werkzame stof, een placebo. Met het fase 3-onderzoek wordt aangetoond of een vaccin effectief is. Ook wordt, net als in eerdere onderzoeksfasen, gecontrôleerd of het vaccin niet voor ernstige bijwerkingen zorgt.

    Hoelang het fase 3-onderzoek duurt voordat met genoeg zekerheid gesteld kan worden dat een vaccin werkt, hangt af van het aantal COVID-19-gevallen in het onderzoek. Pfizer kon bijvoorbeeld zeggen dat zijn vaccin werkte toen er 170 gevallen van COVID-19 bij de deelnemers waren gemeld: 162 gevallen in de placebogroep en acht in de vaccingroep.

    Volgens het EMA hebben de vaccinontwikkelaars in het fase 3-onderzoek en het onderzoek dat daaraan voorafging, bewezen dat de goedgekeurde vaccins werken en veilig zijn. Dit betekent dat de coronavaccins niet meer ‘experimenteel’ zijn, of in de ‘testfase’ zitten.”

    ht*ps://www.nu.nl/nucheckt/6123842/nucheckt-goedgekeurde-coronavaccins-zitten-niet-tot-2023-in-de-testfase.html

    1. Tommy76

     Piet of Egberts:

     “Dit was mogelijk door bijvoorbeeld verschillende onderzoeksfasen samen te voegen.”

     Ik heb je dit eerder uitgelegd.

     Een ei koken duurt 5 minuten. Nu beweert men het volgende: als nou iedereen tegelijk een ei gaat koken dan zijn de eieren binnen 10 seconden gekookt.

     Zelfs jij begrijpt dat dit niet mogelijk is.
     Er dient een tijd afgewacht te worden om de effecten op lange termijn vast te kunnen stellen. Er is nog geen tijdmachine uitgevonden dus de factor tijd blijft bestaan.

     h*tps://mobile.twitter.com/IkNet/status/1455660980772409344

     1. Piet Paaltjens

      Gelukkig heeft Tommy wel verstand van het koken van eieren.

     2. Tommy76

      Ja piet, ik heb inderdaad ook van eieren koken meer verstand dan jij…

    2. Mistgabel

     Vertel liever wat erin zit.

  2. Krasvast

   Als je het vuilnis links laat liggen gaat het ook niet stinken.

   1. Piet Paaltjens

    “Als je het vuilnis links laat liggen gaat het ook niet stinken.”

    Merkwaardig, vuilnis gaat stinken of niet, ongeacht het feit of je het links of rechts laat liggen.

    🤓

   2. Trithing

    Vuilnis is het inderdaad Krasvast…

    1. Krasvast

     🙂

  3. Tommy76

   h*tps://mobile.twitter.com/IkNet/status/1455660980772409344

 8. Tommy76

  h*tps://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext?rss=yes&fbclid=IwAR2BFqxcLh9QYv-8wIWrso1hVlA2uv9kyeJI–iSLa1g_EkYBkDjcUdyLxU#%20

  h*tps://maurice.nl/2021/11/20/mindfuck-door-het-rivm-de-trucs-uitgelegd/

 9. Tommy76

  Interessant artikel uit the JerusalemPost. JerusalemPost is de spreekbuis van Pfizer en zeer pro-vaccineren.

  h*tps://m.jpost.com/health-and-wellness/coronavirus/will-brilife-be-a-covid-gamechanger-for-israel-and-the-world-685074

  Een quote (zoek naar het woordje ‘experiment’);

  Shapira said in a conversation with Yediot Aharonot that he knows from “my close circle and conversations” he has had with doctors that there are “significant” side effects that could be associated with the vaccine.
  “I don’t think that they were covered up on purpose, but I think digging deeper into the possibility of side effects was less convenient” when running a mass vaccination campaign, he told the Post. “I don’t think anyone tried hard enough to look for side effects…. A year is a very short experiment.”

  Another doctor said, “We have no history with mRNA vaccines and at some point, getting injections every six months could be a problem, so it would be good to have the option of another vaccine.”

  1. Piet Paaltjens

   Tegen de optie van een ander vaccin is geen bezwaar.

   Welk punt Tommy hier wil maken blijft duister.

   1. Trithing

    Het npo vaccin

 10. Trithing

  Dit vinden idioten als pietje ook niet, ben je dan gestoord in je hoofd of ben je dan gestoord in je hoofd..

 11. RS

  Zit er nu rode vloeistof in de houder ? Op deze foto dan! Ranja met een rietje………

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.