Ranzige kartelmedia gaan los op coronacriticus Doutzen Kroes: ‘Ze ontving coronasteun!’

Walgelijker dan dit wordt het niet: de linkse kartelmedia gaan helemaal los op Doutzen Kroes omdat die de euvele moed heeft het coronafascisme van het Regime te bekritiseren. En dus pakken ze haar omdat haar bedrijf “coronasteun” heeft gekregen. Dit is een buitengewoon vies spel. 

In naam van het partijkartel heeft het ranzige Quote vol de aanval ingezet op Doutzen Kroes. Het ranzige magazine bericht namelijk met gespeelde verbazing dat Kroes voor haar bedrijf “maar liefst” 18.000 euro aan steun heeft ontvangen van het UWV. “Waarom, in godsnaam? Die vraag dringt zich alleen al vrij praktisch op, als je stilstaat bij het vermogen van het model,” aldus de politieke mediahuurmoordenaars.

“Maar inhoudelijk gaat de vraag ook op. In welke ideologische Twister-houding moet Doutzen Kroes zich wringen om aan de ene kant vanaf haar smartphone van zo’n beetje ieder maatschappelijk instituut afstand te doen, om aan de andere kant te ontvangen van zoiets in- en in-collectiefs als het UWV?”

Een hetze

Dit is natuurlijk ongelooflijk walgelijk. Vies. Ranzig. Misselijkmakend. Maar je ziet in beide opmerkingen, en dan met name in de laatste, ook waarom Kroes het doelwit is. Zij verzet zich tegen het fascistische beleid van het kabinet en dus mag ze geen gebruik maken van staatssteun. Dit terwijl ze a) behoorlijk wat belasting betaalt, b) er recht op heeft, en c) inkomstenverlies heeft dóór het fascistische overheidsbeleid.

Wat is het voor idiotie om te propageren dat critici van de staat geen staatssteun mogen ontvangen als hun bedrijven financieel lijden door het wanbeleid van diezelfde overheid? Mogen alleen Ruttefans en Kaagfans geld innen als hun bedrijf op omvallen staat door het beleid van die twee?

Blijkbaar is het antwoord van de kartelmedia op die vraag: ‘Ja.’ En dat betekent dus dat alleen zij ‘steun’ mogen krijgen als dat nodig is, want zij moedigen het Regime immers steevast aan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Doutzen heeft álle recht op deze steun. Sterker nog, mensen als zij hebben er moreel méér recht op dan die idiote overheidscheerleaders. Doutzen zegt immers: ‘Ik wil dit beleid niet! Doe het niet! Mijn bedrijf moet normaal kunnen functioneren!’ Maar achterlijke idioten als die van Quote juichen juist bij alles wat de staat doet. ‘Yay!’

Oh. Vind je het zo geweldig, al die lockdowns? Dan red je het zelf maar.

Dát is een logische reactie. Niet ‘zij verzet zich tegen het wanbeleid van de staat en zoekt het dus maar uit.’

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. Trithing

  Iedereen heeft recht op ondersteuning, of gaan prikfascisten hier ook onderscheid in maken?

  1. LifeBuddy

   Precies de spijker op z’n kop. Het enige wat [nedere]land nodig heeft is Democratie en Eeerlijkheid. Daarom moet Robert Jensen NU terug op de TV.!!!

  2. Augustus

   Het is ook geen steun, het is namelijk gewoon een klein graantje belastinggeld wat ze terug krijgen. Uiteindelijk betalen wij deze bureaucratische onzin zelf.

 2. Nostradamus

  Als dit clownskabinet stopt met al die domme maatregelen dan heeft bijna niemand meer steun nodig.

 3. HenC

  Het geeft aan dat de staat en de omroep vazallen elke vorm van kritiek zonder argumenten plat slaan door op de persoon te spelen. Goedkope roddelpraatjes,
  maar geen onderbouwde argumenten voor hun eigen standpunt.
  Dat zij privé veel geld heeft heeft niets te maken met haar zelfstandig bedrijf dat net als elk ander bedrijf RECHT op steun heeft.
  Tegenstander persoonlijk aanvallen en zwart maken toont de eigen zwakte.

  1. Branzino

   HenC
   “Het geeft aan dat de staat en de omroep vazallen elke vorm van kritiek zonder argumenten plat slaan ”

   Dat geeft het helemaal niet aan. Voor zover ik heb meegekregen, hebben staat en omroep hier niets over gezegd. Quote is gewoon een tijdschrift dat in dit geval een mening geeft.

   Overigens kan ik me de kritische houding van wie dan ook wel voorstellen als iemand met een vermogen van tientallen miljoenen staatssteun vraagt van nog geen € 20.000. Dan mis je toch wat betrokkenheid bij onze samenleving, lijkt me.

   1. Magyar

    “Dan mis je toch wat betrokkenheid bij onze samenleving, lijkt me.”

    Vindt je dit ook van Willem Alexander die op een ranzige manier subsidie wil om te kunnen jagen in het Kroondomein?

    1. Piet Paaltjens

     Vind

     1. Magyar

      Sterf

     2. Piet Paaltjens

      😎

     3. Krasvast

      @Magyar: De enige manier om dat afval te scheiden is negeren.

    2. Branzino

     @Magyar
     Je bent fout geïnformeerd. Willem Alexander geeft juist subsidie op om te kunnen blijven jagen. Maar je vraag is terecht. WA mist nog wel eens een juiste inschatting van wat leeft in de samenleving.

     1. Magyar

      parool.nl/nederland/koning-wil-weer-subsidie-voor-het-loo-tot-woede-van-faunabescherming-grote-juridische-belazerij~b2238766/

      Die Oranje smeerlap is totaal gespeend van ook maar enig gevoel van schaamte. Betaalt geen cent belasting die parasiet!

     2. Piet Paaltjens

      “Die Oranje smeerlap is totaal gespeend van ook maar enig gevoel van schaamte.”

      Ik zou het niet zo formuleren maar ik ben het in de kern met Magyar eens.

     3. Magyar

      Moet ik nu soms de wave inzetten mongool?

      😀

     4. Krasvast

      @Magyar: De enige manier om dat afval te scheiden is negeren. 100% succes verzekerd!

     5. Pauline Kummer

      @Magyar, @Magyar, stelling is onjuist, op privé aankopen betaalt hij net als ieder ander BTW! Ook betaalt hij hondenbelasting.

     6. Branzino

      @Magyar
      Je blijft fout geïnformeerd. Een deel van het landgoed blijft geopend voor publiek en daar is subsidie voor. Een ander deel wordt jaarlijks een paar maanden gesloten. Voor dat laatste deel is geen subsidie aangevraagd. In het Parool-artikel heb je dit zelf ook kunnen lezen. Ik praat WA’s gedrag niet goed, maar je moet wel met de juiste informatie komen. Hier gaat het over Doutzen Kroes en daar heb ik veel meer moeite mee. Jij niet, blijkbaar.

    3. Nikita

     Magyar dit gedrog zit in een gesloten inrichting negeren is vele malen beter .

     1. Piet Paaltjens

      gedrocht

     2. Magyar

      Nee hoor. woont gewoon in een hoekwoning op een welbekend adres in Den Haag, het is wel een gedrocht, daar heb je dan weer gelijk in.

      😀

     3. Krasvast

      Onjuist, in 2020 is het vuilnis verhuisd.

     4. Piet Paaltjens

      “woont gewoon in een hoekwoning op een welbekend adres in Den Haag”

      Die meneer woont wel luxe in de chique Vogelenwijk maar Magyar moet zich behelpen met een stacaravan in een van muggen vergeven ver land.

     5. Magyar

      Blijf jij dat nu maar denken ranzige mongool, als ik maar beter weet…..

      😀

 4. Branzino

  Ik vind, dat iedereen gelijk behandeld moet worden, ook met staatssteun. Maar dan moet DDS ook ophouden met discriminerende suggesties als: “mensen als zij hebben er moreel méér recht op dan die idiote overheidscheerleaders. Doutzen zegt immers: ‘Ik wil dit beleid niet! Doe het niet! Mijn bedrijf moet normaal kunnen functioneren!’ ”
  Als ze dit werkelijk zo gezegd heeft, klinkt dat wel erg egoïstisch met weinig empathie voor anderen waarvan de gezondheid ernstig wordt bedreigd door corona. Zoiets als “ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken”.

  1. Ali Yas

   Corona bedreigt iedereen, daar komt de bedreiging van je winkel door de overheid nog bovenop. Het is niet meer dan normaal dat je de gevolgen van dat sluitingsbeleid op diezelfde overheid verhaalt.

 5. AS210854

  Als zij het corona virus ontkent, dan vraag ik mij af, waarom zij dan wel coronasteun aanvraagt als er volgens haar geen corona bestaat. Maar Ja geld en nog eens geld.

  1. JochemX

   Je hebt de prijs voor de domste reactie gewonnen. Gefeliciteerd.

   1. AS210854

    Sta je voor de spiegel JochemX ?

   2. Piet Paaltjens

    Ja, veel dommer kan niet.

    1. AS210854

     Ach Piet, liever van jou, als van iemand met gezond boerenverstand.

  2. Docm

   Uiteraard gaat het om geld. Dat is ook de reden waarom de overheid aanvankelijk te slap ingreep en daarna ook weer te snel versoepelde.

 6. Piet Paaltjens

  In het artikel blijft een tikkeltje onderbelicht waarom het gedrag van Doutzen laakbaar is:

  ht*ps://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/5268677/sander-schimmelpenninck-doutzen-kroes-satanisme

  1. Hardline

   Sander Schimmelpenninck als berouwbare en belangrijke bron aanvoeren,
   Piet P. Stelt zich hiermee volledig buiten de werkelijkheid, en kan door mij in ieder geval nooit meer serieus worden genomen

   1. Piet Paaltjens

    Mogelijk kun je hier beter mee uit de voeten.

    ht*ps://www.ad.nl/show/doutzen-kroes-hekelt-coronabeleid-maar-ving-wel-duizenden-euro-s-coronasteun~a89dfa2d/

    1. Fax uit Darmstad

     Engbek,

     Ze zal waarschijnlijk ook meer belasting betalen dan u.

   2. Nikita

    Negeren is vele malen beter, deze schijthagenees geilt hier op negeren negeren negeren.

    1. Krasvast

     @Nikita: 100%

     1. Mr.blauw.sky

      100% tonto, schippers ningun sabor!

  2. Krasvast

   @Hardline: De enige manier om dat afval te scheiden is negeren.

  3. Branzino

   @Piuet Paaltjens
   Ik had dit gemist. Op eze manier schaadt ze het Nederlandse anti-coronabeleid. Dat is niet strafbaar, maar als je dit leest zou het wel moeten. Iemand of een instantie beschuldigen van de grootste misdaad in de wereldgeschiedenis komt in de buurt van laster of smaad. En door die z.g. “misdadigers” wil ze wel graag gesteund worden. Ook daar zijn juridische termen voor.
   Het is inderdaad allemaal ongelooflijk walgelijk, vies, ranzig, misselijkmakend, de terminologie van Van der Galien. Maar dan niet voor Quote of Schimmelpenninck, maar voor Doutzen Kroes.

 7. por favor no borres

  Doutzen Kroes trekt 18 mille coronasteun
  Onze nationale trots, Doutzen Kroes, heeft merkwaardige opvattingen over corona. Het is een complot om de wereldbevolking te laten krimpen. ‘Ze’ maken ons wijs dat er een vreselijke ziekte is, en ‘ze’ dwingen ons dan vervolgens een vaccin te nemen dat dodelijk is. Allemaal bedacht door Bill Gates en zijn maten van de vrijmetselarij, uiteraard.

  De maatschappij deugt niet volgens Doutzen. Maar van NOW-steun is ze niet vies. Quote ontdekte dat ze meerdere keren de speciale steun aanvroeg voor bedrijven die last hebben van de (volgens Doutzen niet bestaande) ziekte. En ze kreeg ook meerdere keren steun. Quote: “Ze meldde zich met haar AHAU Gele Zon B.V. vijf rondes lang bij het UWV om NOW-steun te ontvangen. In totaal werd er € 18.817 op Kroes’ rekening bijgeschreven, bedoeld om haar de ongetwijfeld opdracht-armere coronawinter door te slepen. Waarom, in godsnaam? Die vraag dringt zich alleen al vrij praktisch op, als je stilstaat bij het vermogen van het model; onze laatste schatting is € 29 miljoen.”

  Net als bij Michael van der Galien, Willem Engel en Thierry Baudet rinkelt Doutzens kassa dankzij corona.

  1. Heinzs

   Een dom mokkel.

 8. por favor no borres

  Vaccinaties hoeven niet te stoppen, eisen Viruswaarheid afgewezen

  DEN HAAG (ANP) – Nederland hoeft niet te stoppen met het vaccineren tegen het coronavirus. De eisen van protestgroep Viruswaarheid zijn maandag afgewezen door de rechtbank in Den Haag.

  Viruswaarheid had een kort geding aangespannen. De groep wilde dat de rechtbank de Staat zou verplichten om de vergunning voor de vier beschikbare vaccins op te schorten. Het gaat om de vaccins van Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca en Janssen. Daarnaast zou de Gezondheidsraad alle adviezen over vaccinaties moeten intrekken, en zouden de leden van de raad hun steun aan de adviezen moeten herroepen.

  De handelsvergunningen zijn verstrekt door de Europese Commissie. Omdat Nederland daar niet over gaat, heeft de rechtbank dat deel van de eis afgewezen. Bovendien vinden de rechters dat een kort geding niet de manier is om alle medische argumenten in adviezen van de Gezondheidsraad te contr0leren.

  Viruswaarheid heeft sinds de uitbraak van het coronavirus vele rechtszaken aangespannen tegen het coronabeleid van de overheid. In één zaak kreeg de groep aanvankelijk gelijk, wat leidde tot een verbod op de avondklok, maar die uitspraak werd in hoger beroep teruggedraaid.

  1. Mr.blauw.sky

   Wat een geld gooien die Engel – schâapjes toch weer over de balk…

 9. maraton

  Hier wordt vergeten dat oogschaduw, mascara, bodylotion etc behoorlijk duurder zijn geworden.,toch?
  Natuurlijk heeft deze ranzige schoonheid helaas €-tekens in haar fraaie ogen.
  Die krijgt ze voorlopig niet meer weggelaserd.

  1. Echtepleb

   Valt waarschijnlijk mee, maar ze is duidelijk tegen het beleid. Als het dan toch doorgevoerd is en ze loopt daardoor inkomsten mis, kan ook zij steun aanvragen. De steun die je krijgt heb je zelf in de voorgaande jaren betaald of ga je in de komende jaren terugbetalen. Als je hem niet aanvraagt moet je toch meehelpen om de steun van de rest op te brengen, kun je hem niet zo goed zelf ook aanvragen.

   1. Woordkunst

    Precies, maar dat wil er bij de plaatselijke patjepeeërs die hier lopen te zieken niet blijven hangen.
    Blijkbaar mag je alleen geld ontvangen als je het wanbeleid steunt…

 10. sonny

  Kritiek op het Coronabeleid en een rechtmatige UWV uitkering ivm een door de overheid gecancelde bedrijfsvoering hebben niets met elkaar te maken!
  Door Corana regelgeving kan Kroes niet optimaal de bedrijfsvoering/winstmarge benutten!
  Als belasting betalende heeft ze recht op deze ‘overheidssteun’
  Vanuit de misplaatste kritiek kan je evengoed stellen dat prinses Beatrix geen recht heeft op AOW, vanwege haar vermogen!

  1. por favor no borres

   sonny 4 dagen geleden

   Dat krijg je als het verdienmodel prevaleert boven moraal en zelfrespekt.
   Typisch linkse lafheid en hebzucht!

   1. right

    Por favor@
    Je haalt het verhaal van Sonny uit de context!
    Kroes wil helemaal geen overheids- restricties in haar bedrijfsvoering, dat wordt haar opgelegd!
    In dat geval gaat het dus om het principe, dat ligt dus even anders!

    1. sonny

     Right,
     Juist, ik had het niet beter kunnen verwoorden!
     De overheid gooit haar bedrijf dicht, terwijl ze dat niet wil notabene!
     Het gaat hier inderdaad om het principe, een soort wraak!

  2. Branzino

   @sonny
   En wat vond je van Booking.com toen die ook steun aanvroeg en kreeg? Zij hebben uiteindelijk wel de ontvangen steun terugbetaald. Ik ga ervan uit, dat mevr. Kroes na de nu ontstane commotie ook iets terugdoet. € 18.000 is voor haar niet veel, valt weg in de afronding van haar vermogen. Maar het is wel heel bedenkelijk, dat ze dat in 5 porties aangevraagd heeft, dus elke keer een paar duizend euro. Deze berichtgeving is niet goed voor haar reputatie en richt meer schade aan dan die paar centen.

 11. Marcoweer

  Ze heeft natuurlijk gewoon recht op die steun maar als het zo is dat ze er niet van afhankelijk is zou het haar sieren het aan andere te gunnen die het werkelijk nodig hebben om te overleven. Maar dat heeft niets te maken met haar opvattingen over corona.

  1. Branzino

   @Marcoweer
   Mee eens. Ze zou er zelfs publicitair nog wat voordeel uit kunnen halen, als ze het slim aanpakt. Nu ben ik bang dat het haar publicitair alleen maar zal schaden. Wat mij trouwens niets kan schelen. Ze redt zich wel.

   1. Woordkunst

    Dat laat je anders niet merken dat je het niets kan schelen.
    Kan je nagaan hoeveel kletspraat eruit komt als het je wel wat kan schelen..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.