Pepijn van Houwelingen ontmaskert het kabinet: ‘Tweede Kamer stemde tegen onze motie die oproept geen vaccinatieplicht in te voeren’

Met één snelle motie heeft Forum voor Democratie het kabinet – en eigenlijk gewoon het hele partijkartel – ontmaskert. Want de partij diende een motie in tegen het invoeren van een vaccinatieplicht. Dat mag in Nederland nooit gebeuren, aldus de motie. De Tweede Kamer stemde het voorstel weg – en het kabinet ‘ontraadde’ de motie ook nog eens. Die vaccinatieplicht gaat er dus keihard komen.

In sommige landen hebben ze al een vaccinatieplicht – of hebben ze een wet daartoe die binnenkort ingaat. Hugo de Jonge en Mark Rutte hielden steeds vol dat ze dit in Nederland niet zouden doen. Echt niet. Alleen vrijwillige vaccinaties. Drang en dwang waren vreselijk. Zoiets zouden zij niet doen. Nooit. De gedachte alleen al!

Nou, daags nadat de president van de Europese Commissie Ursula von der Leyen heeft laten weten dat ze het Europabreed toch over zo’n vaccinatieplicht wil hebben, stemt de Tweede Kamer ‘opeens’ tegen een motie die dat juist veroordeelt. Dit is al erg genoeg. Maar het wordt nog erger als je beseft dat de motie ontraden werd door het kabinet.

Pepijn van Houwelingen legt uit:

Die vaccinatieplicht komt er dus ‘gewoon.’

Einde individuele vrijheid

Zoals Van Houwelingen terecht stelt betekent dit dat burgers niet langer de baas zijn over hun eigen lichaam. Zo ver gaat dit geschifte kabinet.

Het is, zegt Van Houwelingen daarna ook logischerwijs, daarom tijd voor “massaal verzet.” Dit kan en mag een vrij volk niet accepteren. Dat is sowieso al zo, maar nu helemaal aangezien uit alle informatie duidelijk blijkt dat het ‘vaccin’ transmissie niet tegengaat; mensen kunnen dus ook met ‘het vaccin’ nog ziek worden en de ziekte doorgeven aan anderen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Kortom, zoals Thierry Baudet het verwoordt:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Piet Paaltjens

  Het is inderdaad niet realistisch om een vaccinatieplicht volledig uit te sluiten. Niemand zit er op te wachten maar het begint erop te lijken dat die vaccinatieplicht niet te vermijden is.

  Het FvD staat buiten de realiteit dus dus zijn op voorhand tegen. Die geloven ook dat er duizenden vaccinatiedoden zijn gevallen en dat er een micro-chip met het vaccin wordt meegespoten teneinde alle mensen onder aansturing van de Deep State te brengen. Of zoiets.
  Wie neemt dit soort figuren nog serieus?

  1. leukeditter

   haha in belgie gaat de coronapas onderuit , en vele landen zullen volgen, zullen we het maar niet over de oversterfte hebben van de vaccinaties want die rijzen compleeeeet de pan uit volgens vele artsen

   1. Piet Paaltjens

    Nee, Shitter, die coronapas gaat niet onderuit en blijft in België gewoon bestaan.

    Lees je wel eens een krant?

  2. dumbfarmer

   als iemand tot iets verplicht wordt.. kunnen ze ook verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen er van..
   ik zie dus al de aanklachten er van komen..

  3. Krasvast

   Wat wel werkt? Negeren!

  4. aerosol

   De realiteit is dat mrna je kan veranderen in een dwerg of je voor altijd kan laten leven. Iets met de toekomst zeg maar. Ze willen echt niet voor de grap in uw rimpel lichaam.

  5. Adriaen van Bergen

   De feiten:
   Gemiddelde leeftijd van overlijden: 81 jaar.
   ifr: 0,15%
   De prik is experimenteel.
   De prik werkt niet.
   De prik heeft enorm veel bijwerkingen
   Langetermijneffecten: onbekend.
   Sinds het prikken is begonnen: Oversterfte, sportlui vallen om ( in 9 maanden tijd meer dan de vorige 30 jaar), meer verkeersongelukken.
   Mensen overleden onder de 70 jaar, zonder onderliggend lijden: enkelen.
   Waarom verplichten?

 2. por favor no borres

  Alweer een nieuw artikel?
  Wel jammer dat MvdG vanochtend snel klaar was voor de ochtend.
  Heb echt genoten van zijn twee sublieme bijdrages vandaag.

 3. por favor no borres

  “Ik denk dat het IC-zorgcapaciteitsprobleem vrij snel op kan lossen door het salaris met 50% op te trekken. Weggetrokken zorgpersoneel zo terughalen en nieuw aantrekken.”

  Terug naar avond en nachtdiensten
  Terug naar patiënten die hun diagnose op internet hebben gelezen.
  Terug naar agressieve viruswappies.

  Nee sukkels, de oplossing is niet zo simpel.

 4. Pauline Kummer

  Co clown Pepijn: Bewust leven..Innerlijke rust …Haal alles uit uw leven. Geen vaccinatiedwang. Nog meer humbug? Waar kan deze nar het anders over hebben?

 5. dumbfarmer

  ze hebben een motie aangenomen waarin staat dat er geen vaccinatie drang of dwang mag plaatsvinden..
  zal mij benieuwen dan hoe ze een vaccinatieplicht spinnen als ‘niet dwang’.

 6. tata

  Forza Pepijn.

 7. Adriaen van Bergen

  Doe als Volkert, koop een pistool.

  1. AS210854

   Dan wordt je vertroeteld en in de watten gelegd door links.

   1. Piet Paaltjens

    word

    1. Trithing

     Sukkel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.