Regiobloemist  Boeket

3 oppeppers voor een steuntje in de rug

Binnenlandmei 02 2022, 11:35
Iedereen ervaart zo nu en dan mindere tijden en zo ook de mensen om je heen. Een luisterend oor en een eventuele schouder voor tranen bieden is vaak al voldoende, in een vriendschap gaat het er uiteindelijk natuurlijk om dat je er voor iemand bent. Maar soms wil je grenzen verleggen en degene in moeilijke tijden toch nog extra verwennen, supporten of steunen. Wat is dan een beter idee dan de ander te verrassen met een cadeautje? Je kan ervoor kiezen om samen een dagje op pad te gaan; hij of zij vergeet dan wellicht alle zorgen en stress! Maar uiteraard is het ook een lief gebaar als je de ander verwend met een fysiek cadeautje; lees snel met ons mee hoe jij jouw vriend of vriendin kan verrassen en kan laten zien dat je er voor hem of haar bent!

Een cadeautjesmand

Het vullen van een cadeautjesmand is een origineel en leuk idee om iemand ontzettend te verwennen. Je zorgt ervoor dat je een leuk rieten mandje scoort, en gaat langs verschillende winkels om bijpassende cadeautjes op de kop te tikken. Gun je de ander een beetje meer ontspanning? Kies dan voor wat rustgevende douche artikelen. Is de ander al een tijdje niet helemaal fit? Dan kan je er natuurlijk een fruitmand van maken! Leuke aan de mand is dat je deze helemaal zo kan insteken als je zelf wil.

Een beetje kleur in huis

Misschien een beetje cliché, maar met een bosje bloemen weet je in ieder geval zeker dat je goed zit. Geeft de ontvanger weer een beetje vrolijkheid in huis! Je kan ervoor kiezen om een mooi boeket bloemen te laten bezorgen en als verrassing af te laten leveren, maar wellicht is het nog lekker om het kleurrijke boeket zelf langs jouw vriend of vriendin te brengen!

Voucher!

Wanneer jouw vriend of vriendin momenteel niet zo goed in haar vel zit en het daarom ook niet per se ziet zitten om een hele dag de deur uit te gaan, kan je natuurlijk ook een cadeautje ‘op reservering’ cadeau doen. Maak een mooie kaart en schrijf hierop dat er een dagje met jullie tweetjes gepland staat (bijvoorbeeld bootje varen in Leiden of Amsterdam). Jullie zouden dan alvast een datum plannen maar kunnen het ook nog even op z’n beloop laten; either way heeft jouw vriend of vriendin in ieder geval even iets om naar uit te kijken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten