1280px ahmed aboutaleb ambassadeursconferentie 2018

Aboutaleb zwicht voor criminelen: Stopt communicatie over explosies in Rotterdam

Binnenlandjan 25, 17:00
In een ongekende beweging die riekt naar capitulatie voor het criminele tuig, heeft burgemeester Aboutaleb van Rotterdam aangekondigd dat de stad overweegt te stoppen met het communiceren over explosies. Deze explosiegolf, die Rotterdam al tijden teistert, wordt vaak gelinkt aan de drugswereld. Aboutalebs redenering? Het zou criminelen helpen zegt hij tegen het AD.
Wat een ongelofelijke ommezwaai is dit! De man die ooit stoer verkondigde dat hij het terrorisme en criminaliteit zou aanpakken, lijkt nu te zwichten voor de criminelen die zijn stad terroriseren. Door te stoppen met communicatie, geeft hij niet alleen een overwinning aan de onderwereld, maar laat hij ook de bewoners van Rotterdam in het ongewisse over de gevaren die in hun eigen buurt op de loer liggen.
Deze beslissing is een schrijnend voorbeeld van hoe de linkse politieke elite hun verantwoordelijkheid ontloopt en het signaal geeft dat criminaliteit en terreur de overhand hebben. Het is een belediging voor elke Rotterdammer die zich veilig wil voelen in zijn eigen stad. Het argument dat deze maatregel criminelen zou benadelen is naïef en getuigt van een onbegrijpelijke onderschatting van het probleem.
Het is ronduit schokkend dat de burgemeester, in plaats van een harde lijn te trekken tegen criminaliteit, kiest voor een aanpak die lijkt op 'kop in het zand steken'. Dit zorgt voor een gevaarlijk precedent en laat zien dat de autoriteiten de controle over de stad verliezen. Het feit dat verschillende raadsleden verbaasd reageerden op Aboutalebs boodschap, toont aan dat zelfs binnen zijn eigen kringen twijfels bestaan over deze onzalige strategie.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Rotterdammers verdienen beter. Ze hebben recht op een beleid dat criminaliteit daadwerkelijk aanpakt, in plaats van een die het probleem onder het tapijt veegt. Deze stap van Aboutaleb is een stap terug in de strijd tegen de ondermijning van onze samenleving door criminele bendes. Het wordt tijd dat we leiders kiezen die niet buigen voor criminaliteit, maar die staan voor veiligheid en rechtvaardigheid. Rotterdam, en Nederland, verdient niets minder. Rotterdam is daarom niet rouwig dat Aboutaleb vertrekt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten