portraitfactorynl de dagelijkse standaard 39

Fleur Agema reageert fel op valse beschuldigingen van Frans Timmermans: "Doe even normaal joh!"

Politiekjan 25 , 16:00
Er is de afgelopen dagen veel te doen geweest over het afschaffen van het eigen risico. De PVV zou een motie van de PvdA niet willen steunen die het eigen risico met 100 euro verlaagt. Volgens Timmermans breekt de PVV nu een verkiezingsbelofte. Knettergek, die Frans! In tegenstelling tot de PvdA/GL zit de PVV namelijk midden in de onderhandelingsfase.
"We kunnen mensen in de Kamer helpen door het eigen risico te verlagen, als de PVV instemt. Door tegen het voorstel van Julian Bushoff te stemmen, breekt de PVV een harde verkiezingsbelofte en slaat ze de deur keihard dicht in het gezicht van al die mensen," aldus de PvdA/GL-leider. Timmermans wordt al snel weer de hoek in gestuurd door Agema, die de hele beschuldiging van Timmermans met de grond gelijk maakt.
"Doe even normaal, joh," schrijft Agema. "Op dit moment is er sprake van een informatiefase waarin vier partijen met elkaar praten. Onze inzet is het afschaffen van het eigen risico." Dus, Frans even rustig aan doen en geen onzin verspreiden over het feit dat de PVV nu opeens niet meer voor het afschaffen van het eigen risico zou zijn.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
De PVV zit namelijk midden in de onderhandelingsfase, waarbij het eigen risico – zoals Agema duidelijk maakt – onderdeel is van de gesprekken. Agema haalt tot slot nog een sneer uit naar Timmermans, die wederom afdruipt met zijn onzinnige, links-populistische grootspraak. "De PvdA wil in deze motie alleen verlagen met 100 euro, dus wie wil er nu iets anders dan voor de verkiezingen?"
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten