2l4a6144 fleur agema pvv

Agema (PVV) verontwaardigd over zorgsysteem: noodzakelijke operatie voor kind niet vergoed, maar wel bonussen voor asielzoekersplekken

Politiekjan 22, 15:00
Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) heeft gisteren haar verontwaardiging geuit op X over een schrijnend geval van onrecht in ons zorgsysteem. Een 12-jarig meisje, dat afgelopen zomer ongelukkig ten val kwam, kreeg te horen dat haar noodzakelijke heupoperatie niet wordt vergoed door de verzekeraar. Dit terwijl Nederlandse gemeenten bonussen krijgen voor het creëren van extra asielzoekersplekken. Waar zijn onze prioriteiten?
Deze situatie legt een pijnlijke realiteit bloot. Terwijl Nederlandse burgers in de kou worden gezet, worden gemeenten financieel beloond voor het bijdragen aan een spreidingswet die de problemen rond asielzoekers alleen maar vergroot. Agema's verontwaardiging is terecht en haar donatie aan een actie om de operatie te financieren, toont haar compassie en daadkracht. De overheid lijkt meer compassie te hebben met asielzoekers dan met haar eigen burgers.
Echter, in plaats van dit gebaar te waarderen, wordt het door de globalistische elite van Nederland op X bekritiseerd. Zij beschuldigen Agema ervan asielzoekers de schuld te geven van alle problemen. Maar in werkelijkheid legt zij de vinger op de zere plek: een systeem dat de eigen burgers in de steek laat en onhoudbaar is. Onze verzorgingsstaat kraakt in haar voegen en dat komt door de massa-immigratie maar daar praten de globalisten liever niet over.
Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Deze kwestie is niet alleen een kwestie van zorg en immigratiebeleid, het is een kwestie van nationale solidariteit en rechtvaardigheid. Het is hoog tijd dat we onze prioriteiten heroverwegen en een systeem creëren dat zowel onze eigen burgers als asielzoekers eerlijk en rechtvaardig behandelt. Agema's standpunt verdient lof, niet kritiek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten