portraitfactorynl de dagelijkse standaard 39

Fleur Agema (PVV) haalt uit naar Marion Koopmans: "Zoveel dédain, zoveel haat!"

Politiekdec 03 2023, 19:00
De verkiezingswinst van de PVV heeft diverse reacties teweeggebracht. Terwijl rechtse aanhangers voornamelijk optimistisch zijn en blij met de overwinning, heerst aan de linkerkant een minder positieve sfeer, met anti-PVV-demonstraties die hier en daar lijken op te duiken. Een van de critici is Marion Koopmans, die via Twitter haar ongenoegen uit over de verkiezingswinst van de PVV. Het lijkt erop dat zij momenteel in een ware nachtmerrie leeft!
Fleur Agema, de nummer 2 van de PVV en de beoogde minister van Volksgezondheid, reageert op Koopmans. Ze merkt op: "Zoveel dédain, zoveel haat." Agema verwijst naar tweets van Koopmans, waarin een bericht luidt: "Al dat gelul over vrijheid van meningsuiting See where that got us…." Koopmans lijkt niet zo'n fan te zijn van de democratie, aangezien ze ook paniekartikelen deelt die haar gevoel lijken te bevestigen.
Daarnaast vraagt Agema zich af of "de Kamer haar grondwettelijke controlerende taak [mag] uitoefenen en de #OMT-tapes desnoods vertrouwelijk naluisteren om na te gaan hoe de door de OVV geconstateerde fouten met vergaande gevolgen konden ontstaan?" Iets wat volgens Agema nog steeds niet is gebeurd.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het lijkt wat hypocriet van Koopmans, die allerlei uitspraken doet en lijkt aan te sturen op verdere angst en polarisatie door de verkiezingswinst van de PVV enigszins te demoniseren. Wat is er toch aan de hand met al die mensen die zich zo laten kennen?
Voor figuren als Koopmans lijkt het nog een uitdagende periode te worden, gezien de PVV momenteel al op 42 zetels staat in de meest recente peiling van Maurice de Hond. Hoe meer dit soort kritiek en negativiteit zich voortzet tegen de PVV, des te groter de partij uiteindelijk zal worden. Nieuwe verkiezingen zouden nu voor de Marion Koopmans'en van deze wereld uitmonden in een nog grotere teleurstelling.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten