screen shot 2023 08 14 at 125856

Angstaanjager Marion Koopmans wil er zeker van zijn dat er nog bange mensen zijn: 'In het najaar weer coronapatienten op de IC!'

Binnenlandaug 19 2023, 12:30
Er is heel slecht nieuws voor Marion Koopmans en andere professionele verspreiders van angst. Voor het eerst sinds de start van de 'coronapandemie' ligt er namelijk geen enkele coronapatiënt meer op de IC. Koopmans wil er zeker van zijn dat dit niet betekent dat mensen angstloos worden. Want dat mag natuurlijk echt niet gebeuren.
"Begin deze maand lagen ongeveer veertig coronapatiënten op een verpleegafdeling. Inmiddels is dat aantal gestegen naar ruim zeventig," aldus Nu.nl. Maar er is goed nieuws. Voor het eerst sinds de coronapandemie lag er geen enkele patiënt op de IC. Vervelend dat er nog een paar waren die behandeld moesten worden maar natuurlijk heel mooi dat ze niet behandeld moesten worden omdat ze écht ernstig ziek waren.
Tenminste, dat zou je invalshoek moeten zijn als je mensen graag wat positiviteit wilt geven... en je dus niet Marion Koopmans heet. Want deze dame ging METEEN naar X om mensen daar te vertellen dat ze wel degelijk nog heel lang angstig moeten zijn. Want COJONA, oh HANS!
"Let op," waarschuwt mevrouw daar, "dit betekent niet dat het nu klaar is. Dit is een momentopname. En dus ook, er lagen nog steeds mensen op de IC met corona. En helaas zal dat ook dit najaar weer zo zijn."
Oké, kan iedereen die denkt dat Koopmans dit "helaas" vindt even zijn vinger opsteken? Niemand? Joh. Wat gek. En dat terwijl de aardigheid toch van deze vrouw afstraalt! Ze wil steeds weer - heel duidelijk - dat we positief in het leven staan en zonder angst ons leven leiden! Zo'n voorspelde 'heropleving' vindt ze dus vast heel naar, ook al omdat het er natuurlijk voor zorgt dat zij wéér bij al die NPO programma's mag langskomen om daar zich belangrijk te voelen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we he-le-maal klaar met Koopmans en figuren als zij. We pakken ze aan. Hard. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Want als je niet blind meegaat in het coronajankverhaal dan word je keihard afgestraft door het partijkartel én het mediakartel. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons types als Koopmans te ontmaskeren voor de angstaanjagers die zij zijn.
Marion Koopmans is werkelijk één van de ergste, abominabele creaturen die de coronacrisis heeft voortgebracht. Deze vrouw is werkelijk doodeng - niet alleen qua aura en energie, maar ook qua uitspraken. Ze zal wel weer heel boos worden als ze dit leest, maar dat boeit me niet. Koopmans is overduidelijk steeds weer bezig om mensen angst aan te jagen. Ze begon daarmee aan het begin van de crisis en is er nooit mee opgehouden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten