640px marion koopmans 2018

Marion Koopmans en Marc van Ranst woest op transparante Elon Musk: 'Hij brengt de wetenschap in gevaar!'

Binnenlanddec 13 2022, 10:00
Op Twitter (LOL, de ironie!) zijn Marion Koopmans en Marc van Ranst (dat biggetje uit België) helemaal los aan het gaan omdat Elon Musk de euvele moed heeft hardop te zeggen wat we allemaal al langer weten: dat de autoriteiten (politiek en medisch) walgelijke spelletjes hebben gespeeld tijdens de coronacrisis.
Het misselijke mannetje Van Ranst is echt woedend. "Tweets zoals deze van Elon Musk zijn zuurstof voor de idioten die nu al jarenlang wetenschappers belagen," schrijft hij boos omdat Musk ironisch grapte dat zijn voornaamwoorden voortaan "Klaag / Fauci aan" zijn. "Elon Musk brengt wetenschap en wetenschappers in gevaar. Met zijn miljarden kan hij Twitter kopen, maar klasse en verantwoordelijkheidszin blijken uiteindelijk te duur."
Van Ranst is bij ons wat minder bekend, maar hij is een soort van Jaap van Dissel, Marion Koopmans en Diederik Televisiegeil allemaal bij elkaar. Daarnaast is hij vooral ook heel agressief, onbeleefd, en autoritair.
Koopmans zelf heeft gereageerd bij RTL Nieuws. "Het was denk ik al wel merkbaar waar deze meneer staat. Hij jaagt in feite een deel van de Twittergebruikers op, vooral uit extreemrechtse hoek. Mij valt vooral op hoe weinig ertegen te doen is. Het mag allemaal maar gewoon geroepen worden," schrijft zij, waarmee ze bewijst dat ze niet alleen voor médische dictatuur is, maar ook voor een politieke dictatuur. 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Natuurlijk zijn de tweets en opmerkingen van Koopmans en Van Ranst belachelijk... al was het maar omdat er nu zoveel bekend is geworden over hoe het allemaal gegaan is tijdens de coroancrisis, dat je écht serieus vraagtekens kunt en moet stellen bij de 'goede bedoelingen' van Fauci... én van zijn soortgenoten in Europa.
En tja, dat laatste is natuurlijk precies waarom Van Ranst en Koopmans zo fel reageren. Stel je voor dat er inderdaad een onderzoek komt naar de handel en wandel van Fauci... Dan kun je er vergif op innemen dat hetzelfde gaat gebeuren in Europe, en dus ook in Nederland. Dat kon weleens heel vervelend zijn voor 'experts' die tegen alle bewijzen in tijdens corona opeens riepen dat lockdowns werkten (deden ze zoals bekend niet), dat mondkapjes werkten (deden ze zoals bekend niet), en dat een avondklok echt best heel nuttig kon zijn (was het zoals bekend niet).
Overigens is Musk bepaald niet onder de indruk van de woede van Koopmans, Van Ranst, en soortgelijke creaturen. Hij schrijft op Twitter namelijk, hardop lachend: "De Branch Covidians zijn van slag!" Daarmee verwijst hij naar de Branch Davidians, een religieuze sekte van mafketels. Een grote groep van die idioten kwamen in 1993 om het leven (mogelijk doorzelfmoord) toen ze de oorlog verklaarden aan de overheid omdat hun geschifte leider David Koresh dat wilde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten