640px marion koopmans 2018

Marion Koopmans van de leg: China stopt met publiceren dagelijkse Covid-angstcijfers

Binnenlanddec 25 2022, 20:00
Slecht nieuws voor Marion Koopmans: China heeft besloten geen dagelijkse Covid-angstcijfers meer te publiceren. De reden? Het land zegt dat er, gelukkig, heel weinig mensen overlijden aan het virus. Is dit het begin van het einde van de corona-angstgekte?
De Chinese Nationale Gezondheidscommissie houdt op met de dagelijkse updates maar zegt dat er nog wel af en toe "relevante data" gepubliceerd wordt. Wat dat ook maar moge betekenen.
Voor de Covid-angstpropagandisten van de NOS is dit natuurlijk enorm slecht nieuws. China wordt immers al bijna drie jaar gebruikt om naïeve Nederlanders in doodsangst te laten zitten, inclusief video's van Chinezen die zomaar, pardoes doodvallen op straat, en van Chinese ziekenhuizen die totaal overweldigd worden door Covid-19.
De staatsomroep heeft dan ook heel snel Marion Koopmans ingeschakeld om hier iets van te vinden. Koopmans staat bekend als internationale marionet van het Chinese Covid-angstregime. Ze stelt de NOS dan ook niet teleur.
"Omg……dan maar liever een land waar heel veel deining is over gepubliceerde data ( teveel, te weinig,te laat, etc). Wat een drama, china laat de pandemie 'verdwijnen'," aldus dit walgelijke figuur.
Maar weet je waarom China deze informatie niet meer op de voet blijft volgen, naar eigen zeggen? Omdat er gewoon veel minder mensen overlijden aan Covid-19. Dat is ook niet zo gek. We zitten met een nieuwe versie van het virus, maar échte experts - ik heb het dus niet over Koopmans - zeggen al vanaf het begin van de 'pandemie' dat evolutie betekent dat het virus minder dodelijk wordt, niet meer dodelijk. Dat is overduidelijk het geval
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Voor een normaal mens is dat goed nieuws. Maar niet voor Koopmans. Want dit figuur is groot geworden in de corona'pandemie.' Het heeft haar aanzien én geld opgeleverd. Als Covid-19 totaal verdwijnt en we teruggaan naar een normaal leven zonder in doodsangst te leven voor een virusachtig virus gaat zij terug naar de anonimiteit.
Dat wil ze natuurlijk ten koste van alles voorkomen. Mevrouw is razend bekend geworden, en dat wil ze graag zo houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten