51015715642 264345f5ec k

Peiling: eenderde Nederlanders gelooft dat corona uit Wuhan lab komt. In buitenland tweederde

Binnenlandjun 25 2023, 11:11
Uit onderzoek van Maurice de Hond blijkt dat eenderde van de Nederlanders denkt dat corona uit het lab bij Wuhan komt. Gezien de media propaganda tegen deze theorie is dat nog steeds een significant percentage... maar in vergelijking met het buitenland is het minimaal. Daar is de meerderheid er namelijk van overtuigd. Het verschil? In het buitenland berichten ze open en eerlijk over deze mogelijkheid terwijl het bij ons steevast wordt weggezet als geschift.
Marion Koopmans en allerlei politici worden steevast ingezet in Nederland om de lab-theorie onderuit te schoffelen. Niet zo gek, want als het uit het lab komt dan moeten er ook vragen gesteld worden over de rollen van Amerikaanse én Europese wetenschappers (hallo, Marion!). Het gevolg hiervan is volgens Maurice de Hond dat in ons land de meerderheid van de mensen denkt dat corona van een markt komt in plaats van uit dat lab.
In het buitenland gaat dat heel anders. Daar wordt veel openlijker gesproken over de lab-theorie en, ja, daar wordt ook eerlijk bericht dat er zelfs Amerikaanse inlichtingendiensten zijn (hallo CIA) die die theorie het meest waarschijnlijk achten. Het gevolg is dat in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië bijna 60 procent van de mensen de lab-theorie aanhangt en slechts 20 procent denkt dat het op half magische wijze van een wet market gekomen is.
"Dt grote verschil in de mening van de Nederlanders met die van die 5 grote landen, zou het SCP en de journalisten in Nederland te denken moeten zetten," aldus De Hond. Want denken zij nou werkelijk dat het héle buitenland geschift is, dom, achterlijk? Wappie? En dat alleen Nederlanders het licht gezien hebben en half immuun zijn voor "samenzweringstheorieën"?

Het lab

De Hond heeft deze zaak zelf bestudeerd en komt voor Koopmans en co tot een ongetwijfeld schokkende conclusie. "Ik heb veel informatie tot me genomen en ik acht op basis daarvan de kans klein dat de start is geweest op de markt in Wuhan en de kans groter dat het virus – per ongeluk – is ontsnapt uit het lab, omdat lab-medewerkers besmet zijn geraakt en op die manier het virus mee naar buiten hebben genomen. Maar met 100% zekerheid is dat op dit moment niet te zeggen," schrijft hij op zijn website.
"Als je dit bovenstaande tot je neemt dan staat het je vrij om te denken dat het op de markt is gebeurd of vanuit het lab is ontsnapt. Maar wat volgens mij belachelijk is, om degenen die in Nederland stellen dat zij denken dat het virus in het lab is ontstaan te omschrijven als complotdenkers," gaat hij verder.
"Maar omdat een prominente viroloog, Marion Koopmans, die ook een belangrijke rol speelde in het OMT, al in februari/maart 2020 aangaf dat het virus zeker van de markt kwam en niet uit het lab, volgden de Nederlandse journalisten gedwee," legt De Hond uit. "Alsof hun kritisch vermogen volledig verdwenen was. Ze kwamen er ook niet meer op terug nadat gebleken was dat de onderzoeker (Peter Daszak), die een belangrijke rol speelde bij het toewijzen van de oorzaak aan de markt, een heel belangrijke rol had gespeeld bij het onderzoek in het lab."
De groepen die het meest uit de pas lopen met de internationale opinie over corona zijn D66/GroenLinks/PvdA. Aanhang van die twee partijen volgen de theorie van Koopmans blindelings. En dat is belangrijk. Want journalisten stemmen op die drie partijen. 
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Hier zie je dus waarom onze media de lab-theorie verworpen hebben - en waarom ze iedereen die wel waarde hecht aan die theorie wegzetten als gestoorde samenzweringswappies. Journalisten zijn D66'ers, GroenLinksers of PvdA'ers. Aanhang van die partijen gaat blindelings mee in het officiële narratief. En dus krijgt deze theorie bij ons totaal geen faire aandacht, waardoor Nederlanders de enigen zijn bij wie de meerderheid de theorie aanhangt dat corona bij een markt met vleermuizen vandaan komt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten