8667729293 c3b381a1f6 c

Totale verwaarlozing van Nederlandse infrastructuur: Uitstel renovatie Van Brienenoordbrug

Binnenlandjan 22, 14:00
Beste automobilisten, maak je borst maar nat. In een flagrant voorbeeld van overheidsfalen heeft Rijkswaterstaat de renovatie van de Van Brienenoordbrug, de drukste brug van het land, met vier jaar uitgesteld. Een besluit dat niet alleen getuigt van een schrijnend gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel, maar ook van een totale verwaarlozing van onze vitale infrastructuur. Dit is de bittere vrucht van dertien jaar Rutte-beleid, waarbij onderhoud aan onze infrastructuur blijkbaar geen prioriteit is.
De Van Brienenoordbrug, met dagelijks 230.000 voertuigen, is een cruciale ader in het Nederlandse wegennet. Het uitstel betekent een rechtstreekse klap in het gezicht van iedere automobilist die afhankelijk is van deze route. Dit betekent meer storingen, meer verkeershinder, en een groeiend risico op ernstige ongevallen bericht RTV Rijnmond. Waar is de visie? Waar is de daadkracht?
De excuses zijn ronduit lachwekkend: te hoge kosten, te veel risico's. Dit soort smoesjes kunnen we niet langer accepteren. Het is tijd dat de overheid haar verantwoordelijkheid neemt en investeert in de infrastructuur die ons land draaiende houdt. De veiligheid en het welzijn van Nederlandse burgers moeten altijd vooropstaan. Dus andere prioriteiten stellen, minder geld uitgeven aan immigratie en asiel, ontwikkelingshulp en aan de EU.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Dit uitstel van de renovatie van de Van Brienenoordbrug is meer dan een vertraging; het is een symptoom van een dieperliggend probleem. Een probleem van nalatigheid, kortzichtigheid en een gebrek aan wil om te investeren in de toekomst van Nederland. De automobilisten zijn weer de dupe, en dat terwijl ze al jarenlang geconfronteerd worden met stijgende belastingen en accijnzen. Waar gaat al dat geld naartoe als niet naar essentiële projecten zoals deze?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten