2023 06 15

Nederland trekt eindelijk de teugels aan: Massale uitzetting van Marokkaanse illegalen, maar de strijd is nog niet gestreden

Immigratiejan 22, 13:00
Het Nederlandse geduld met de aanhoudende stroom van illegale Marokkaanse migranten lijkt eindelijk op. Na jaren van politieke aarzeling en diplomatieke dansjes, heeft de Nederlandse regering haar ruggengraat gevonden en begonnen met het massaal terugsturen van deze illegale immigranten. In de eerste elf maanden van 2023 alleen al zijn 250 Marokkanen op het vliegtuig terug naar huis gezet schrijft de Telegraaf, een prestatie die lang op zich liet wachten.
Maar zoals altijd in het spel van immigratiepolitiek, is er geen tijd om op onze lauweren te rusten. Deze zogenaamde 'veiligelanders', een eufemisme voor mensen die ons land misbruiken en belasten, vinden al nieuwe manieren om de Nederlandse gastvrijheid te bespelen. Na afwijzing van hun asielverzoeken duiken velen onder, verdwijnen in de schaduwen van onze steden of vluchten naar andere EU-landen om daar hun geluk te beproeven.
Het is duidelijk: dit is niet alleen een kwestie van grensbeheer, maar ook van binnenlandse veiligheid en rechtshandhaving. Terwijl de demissionaire regering haar beleid van uitzettingen voortzet, moet zij ook de binnenlandse aanpak versterken om te voorkomen dat afgewezen asielzoekers onderduiken en in de illegaliteit verdwijnen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Deze situatie toont aan hoe broodnodig een strenger immigratiebeleid is, dat de realiteit van misbruik en uitbuiting van ons asielstelsel onder ogen ziet. Nederland kan niet langer een vrijhaven zijn voor hen die geen legitieme claim op asiel hebben. De aantallen spreken voor zich: de harde aanpak werkt. Nu is het zaak om door te pakken, niet alleen aan de grenzen, maar ook in de steden en gemeenten waar deze illegalen zich verschuilen. Het is tijd om de regels te handhaven en duidelijk te maken dat Nederland geen speeltuin is voor illegale migranten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten