shutterstock 1381299164

Extinction Rebellion zet Rotterdam op stelten: De Coolsingel geblokkeerd door extreemlinkse terroristen!

Binnenlanddec 29 2023, 13:00
Wakker worden, Rotterdam! De stad wordt gegijzeld door een stelletje radicale klimaatterroristen van Extinction Rebellion die de Coolsingel in hun greep houden. Met hun actie tegen ING en diens fossiele brandstofinvesteringen, hebben deze zelfbenoemde 'redders van de planeet' besloten om de straat te blokkeren. "Hé ING, stop met fossiele financiering!" schreeuwen ze, terwijl ze flyers uitdelen aan automobilisten bericht RTV Rijnomnd. Maar is dit echt de manier om verandering af te dwingen?
Het begon allemaal met een vrachtwagenchauffeur die niet om wilde rijden en probeerde door de blokkade heen te breken. Uiteindelijk moest de vrachwagenchauffeur omrijden. Je geeft hier als overheid zo'n verkeerd signaal mee af. Het is te hopen dat Wilders I hier een stokje voor gaat steken. Zet Extinction Rebellion desnoods op de terroristenlijst om ze aan te kunnen. Het moet een keer afgelopen zijn met hun maatschappij ontwrichtende acties. En wat denken ze nu te bereiken met hun plannen om de hele dag de Coolsingel te blokkeren en morgen zelfs de A10 in Amsterdam?
In Argentinië hebben ze een effectieve oplossing voor dit soort ongein: geen bijstandsuitkering meer voor wie wegen blokkeert. Veel XR terroristen ontvangen een bijstandsuitkering. Het zijn letterlijk beroepsdemonstranten. De Argentijnse oplossing van Javier Milei is een briljant idee! Stel je voor dat we dit ook in Nederland zouden toepassen. Die blokkade op de A10 zou binnen vijf minuten voorbij zijn. Het wordt tijd dat we deze tactieken serieus gaan overwegen, want dit kan zo niet langer. Extinction Rebellion houdt een hele stad in zijn greep, en het lijkt erop dat ze nog lang niet klaar zijn met hun acties. Hoe lang gaan we dit nog tolereren in 2024?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten