protest g7b97376a6 1920

Halsema vreest 'vergaande ontregeling' door de klimaatterroristen van XR op A10

Binnenlanddec 14 2023, 20:00
Burgemeester Femke Halsema vreest voor 'vergaande ontregeling' van de stad door de aangekondigde blokkade van de A10 door Extinction Rebellion (XR) op 30 december schrijft de Telegraaf. Deze klimaatterroristen, bekend om hun hysterische en vaak illegale acties, zijn van plan om de Amsterdamse ringweg te blokkeren, vlakbij het VUmc ziekenhuis. Maar wat bereiken ze hier nu echt mee? Behalve chaos en mogelijk levensbedreigende situaties voor patiënten en ziekenhuispersoneel?
Laten we even helder zijn: XR, met hun extremistische klimaatagenda, heeft wederom een doelwit gekozen zonder enig gevoel voor realiteit. Hun doel was het ING hoofdkantoor, dat al bijna een decennium geleden verhuisd is. Deze blunder toont aan hoe slecht geïnformeerd en ondoordacht hun acties zijn. En wie is het echte slachtoffer? De gewone burger, patiënten die dringend medische zorg nodig hebben, en het ziekenhuispersoneel. XR lijkt wel uit harteloze egoïsten te bestaan.
Halsema, die in het verleden vaak mild leek voor dit soort extremistische acties, lijkt nu eindelijk de ernst van de situatie in te zien. Ze spreekt haar zorgen uit over de veiligheid van patiënten en ziekenhuispersoneel. Maar woorden zijn niet genoeg. Het is tijd dat Halsema en haar team daadwerkelijke maatregelen nemen tegen deze onverantwoordelijke acties van XR.
De ironie wil dat terwijl XR beweert op te komen voor de toekomst van onze planeet, ze de directe veiligheid en gezondheid van mensen in gevaar brengen. Hun roekeloze gedrag op een snelweg waar auto's met 100 kilometer per uur rijden, brengt niet alleen hun eigen veiligheid in gevaar, maar ook die van nietsvermoedende automobilisten.
Het is hoog tijd dat we ons realiseren dat deze zogenaamde klimaatactivisten meer kwaad dan goed doen. Hun acties leiden af van werkelijke, constructieve discussies over klimaatverandering en mogelijke oplossingen. Het is een schreeuw om aandacht, ten koste van de veiligheid en het welzijn van anderen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we he-le-maal klaar met al die hypocriete mafketels van het partijkartel. Ze klagen maar over de 'Grondwet,' terwijl juist ZIJ de afgelopen jaren de grondrechten van Nederlanders op grote schaal hebben geschonden. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen dat belachelijke kartel.
Halsema's oproep tot het vrijhouden van wegen voor nood- en hulpdiensten is een stap in de goede richting, maar het is slechts een pleister op de wonde. Wat Amsterdam, en bij uitbreiding heel Nederland, nodig heeft, is een stevige aanpak van deze roekeloze, zelfverklaarde 'redders van de planeet', voordat hun groene waanzin echte slachtoffers eist.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten