screen shot 2023 12 14 at 124632

Zo bereid jij je voor op een nieuw gezinslid!

Economiedec 15 2023, 7:00
Ga jij een nieuw gezinslid verwelkomen? Dan is het zaaks om op tijd te beginnen met de babykamer, maar hoe pak je dit aan? Wij hebben het voor je uitgezocht! Je leest erover in deze blogpost! Het schilderen van een babykamer is een opwindende taak. Het is een van de eerste stappen bij het verwelkomen van een nieuw lid in het gezin. Maar, om ervoor te zorgen dat de kamer er precies zo uitziet als jij wilt is het verstandig om goed te kijken naar de verschillende opties. Je kunt de kale muren verven maar je kunt ook gaan behangen met renovaties voor een super strak en naadloos resultaat!
Wat is renovlies?
Allereerst: wat is renovlies eigenlijk? Renovlies is een type behang dat bekend staat om zijn duurzaamheid en gebruiksgemak. Het is gemaakt van papierpulp en heeft een gladde afwerking, waardoor het ideaal is voor muren waar je een strakke en naadloze uitstraling op wilt hebben. Renovlies kan ook overschilderd worden met elke muurverf die jij maar wilt, zo kun je in de babykamer een unieke sfeer creëren, ga jij voor baby blauw of baby roze? Alles is mogelijk met renovlies!
Waarom renovlies in de babykamer?
Als jij de kamer van jouw baby wilt inrichten is het belangrijk om te weten waarom Renovlies hier zo geschikt voor is! Renovlies is een behang dat eenvoudig aan te brengen is en scheur overbruggend is, daarnaast is het ook nog eens super stevig waardoor jouw opgroeiende kleintje in een veilige omgeving groot kan worden. Het behang is verkrijgbaar in verschillende designs en kan overschilderd worden in verschillende kleuren, zo kun je de babykamer helemaal naar jouw smaak inrichten. Daarnaast is Renovlies makkelijk schoon te maken, wat natuurlijk altijd handig is met een baby in huis.
Het kiezen van het beste renovlies behang
Door het inschakelen en bestellen bij een specialist in behang weet je zeker dat jou renovlies behang van de hoogste kwaliteit is! De professionals hebben de kennis en ervaring om jouw advies op maat te geven over de beste kleuren en patronen die passen bij de jou eisen en wensen. Bovendien weten de specialisten precies hoe jij het behang zelf aanbrengt en kunnen zij je de tips en tricks bijbrengen zodat ook jij zelf kunt behangen!
Het schilderen van de babykamer
Als het behang hangt kan er geschilderd worden, maar voor welke kleur ga jij? Kies je voor het typische baby blauw of roze? Of ga jij voor je eigen stijl? De babykamer schilderen dat kan in elke kleur die je maar wilt, dankzij het gladde renovlies behang. Zo kun je de kamer helemaal personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. En mocht je na een paar jaar toch weer iets anders willen, dan kun je eenvoudig over het behang heen schilderen. Op deze manier hoef je niet telkens de hele muren opnieuw te behangen en bespaar je dus ook geld.    Bovendien is Renovlies ook nog eens duurzaam, het gaat jarenlang mee waardoor je niet telkens opnieuw materialen hoeft te kopen en afval produceert. Een goede investering voor zowel jouw portemonnee als voor het milieu.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten