shutterstock 786975550

Alarmisme van KNMI neemt ongekende vormen aan: 'Nederland moet zich opmaken voor klimaatrampen!'

Binnenlandokt 09 2023, 14:00
Nee, dit zijn geen plotlijnen uit de nieuwste apocalyptische Hollywood blockbuster; het is gewoon het oude vertrouwde alarmisme van het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI). Volgens hun nieuwe 'Klimaatscenario’s' moeten we ons stante pede klaarmaken voor een toekomst vol extreme hitte, droogte, overstromingen en zwaardere buien schrijft het AD.
Zo spreekt Maarten van Aalst, hoofddirecteur van het KNMI, ons toe, met een sombere blik en een toon alsof de wereld al aan het einde van het jaar zou vergaan. "We zitten qua klimaat in een heel andere tijd dan in 2014," claimt Van Aalst tijdens een perspresentatie.
Ter verbazing van niemand heeft demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) deze apocalyptische horrorverhalen in ontvangst genomen. Het lijkt erop dat de boodschap van de overheidsgeleerden, die door hun ivoren toren het zicht op de realiteit al lang kwijt zijn geraakt, goed binnenkomt bij Harbers.
Wat het KNMI en Harbers echter vergeten, is dat Nederland geen Libië is waar plotselinge overstromingen tot chaos leiden, of Canada waar bosbranden verwoestende gevolgen hebben. Wij hebben hier de traditie, kennis en kunde om om te gaan met wisselvallige weersomstandigheden. We hebben de ramp van '53 overleefd en we kunnen de zogenaamde 'klimaatrampen' ook wel aan.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De hysterie van de klimaatalarmisten neemt steeds meer ongekende vormen aan. In plaats van ons klaar te stomen voor de toekomst, lijken zij vastbesloten om de burger angst aan te jagen. Maar laat u niet misleiden door deze doemdenkers. Nederland is sterker en veerkrachtiger dan zij ons willen doen geloven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten