shutterstock 2185858145

Bizar! Afschuwelijk incident op Schiphol: Persoon komt in draaiende vliegtuigmotor terecht en overlijdt

Binnenlandmei 29, 19:00
Op Schiphol heeft zich een tragisch incident voorgedaan waarbij een persoon om het leven is gekomen nadat deze in een draaiende vliegtuigmotor van een KLM Cityhopper terechtkwam. De exacte toedracht van het incident en de identiteit van het slachtoffer zijn nog niet bekend. De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft drie onderzoekers naar Schiphol gestuurd om het incident te onderzoeken.
Volgens de Koninklijke Marechaussee, die het onderzoek leidt, heeft het incident plaatsgevonden tussen 15:00 en 16:00 uur. Passagiers die zich aan boord van het vliegtuig bevonden, waren getuige van deze vreselijke gebeurtenis, die zich voordeed kort voor vertrek. De Marechaussee heeft bevestigd dat alle passagiers en bemanningsleden van de betreffende vlucht veilig van boord zijn gehaald en worden opgevangen.
Zowel Schiphol als KLM hebben in reactie op het incident hun medeleven betuigd aan de nabestaanden en betrokkenen. Een woordvoerder van Schiphol verklaarde: "Er is vandaag een afschuwelijk incident geweest waarbij een persoon in een vliegtuigmotor is beland. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden en we hebben zorg voor de passagiers en collega’s die dit hebben gezien." Ook KLM heeft aangegeven de getroffen passagiers en medewerkers te ondersteunen en samen te werken aan het onderzoek naar de toedracht van het incident.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Het betreffende toestel, een KLM Cityhopper, stond op het punt om te vertrekken naar Billund in Zuid-Denemarken. Deze vliegtuigen, van het Braziliaanse merk Embraer, worden vaak ingezet voor korte- en middellangeafstandsvluchten binnen Europa vanwege hun efficiëntie en capaciteit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten