shutterstock 515326441

COA stuurt bus met gewelddadige asielzoekers terug: Veiligheid buschauffeur in gevaar!

Binnenlandmei 26 2023, 11:00
Het is weer zover. Een afschuwelijk incident heeft plaatsgevonden waarbij een bus vol asielzoekers na vernielingen en bedreigingen terug moest keren naar Ter Apel meldt de Telegraaf. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) besloot donderdag om een groep van veertig alleenstaande mannen uit Noord-Afrika, onderweg naar een noodopvang in Den Haag, terug te sturen. Wat moet er nog gebeuren voordat de Nederlandse bevolking hier een einde aan maakt?
Deze gebeurtenis is simpelweg onacceptabel. Het idee dat deze asielzoekers, die naar ons land zijn gekomen in de hoop op een beter leven, zich schuldig maken aan vernielingen en bedreigingen is ronduit weerzinwekkend. Wat bezielt hen om op deze manier hun onvrede te uiten? Dit soort gedrag kan en mag niet getolereerd worden.
De buschauffeur, die nietsvermoedend zijn werk deed, werd geconfronteerd met deze dreigende situatie. "Ik hoop dat ik het haal," waren zijn woorden. Moeten we het zover laten komen dat mensen die hun werk doen bang zijn voor hun eigen veiligheid? Is dit het Nederland dat we willen?
Het wordt tijd dat er keihard wordt opgetreden tegen dit soort crimineel gedrag. Het is onacceptabel dat mensen die naar ons land komen om bescherming te zoeken, zich schuldig maken aan vandalisme en het bedreigen van anderen. Waar blijft de verantwoordelijkheid van het COA in deze situatie? Moeten zij niet alles in het werk stellen om de veiligheid van zowel de asielzoekers als de Nederlandse bevolking te waarborgen?
Maar laten we vooral niet vergeten wie hier de dupe van zijn: de Nederlandse bevolking. Het is de Nederlandse bevolking die dag in dag uit geconfronteerd wordt met de gevolgen van falend beleid en een gebrek aan adequate maatregelen. Hoe lang pikken we dit nog?
Deze gebeurtenis is slechts het topje van de ijsberg. De incidenten stapelen zich op en het lijkt wel alsof er geen einde aan komt. Het wordt tijd dat de Nederlandse bevolking opstaat en een krachtig signaal afgeeft. Wij accepteren dit niet langer. Wij eisen veiligheid en bescherming, zowel voor de goedwillende asielzoekers als voor onszelf.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Het is van groot belang dat er strengere maatregelen worden genomen om dit soort incidenten te voorkomen. De daders moeten worden opgespoord en gestraft. Het COA moet zijn verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor een veilige opvangomgeving. En de Nederlandse regering moet eindelijk eens daadkracht tonen en ervoor zorgen dat de veiligheid van de Nederlandse bevolking gewaarborgd wordt.

"Ik hoop dat ik het haal", zei buschauffeur Michel nadat zijn bus werd vernield door asielzoekers en hijzelf werd bedreigd. Ons land wordt als gevolg van de massa-immigratie steeds minder veilig. #FVD wil daarom onze grenzen weer bewaken en asielzoekers terugsturen.

Image
396
Reply
Voor FVD is de maat vol en twittert: ''Ons land wordt als gevolg van de massa-immigratie steeds minder veilig. FVD wil daarom onze grenzen weer bewaken en asielzoekers terugsturen.''
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten