Screen Shot 2022 07 27 at 121432

De boeren gaan door! Door blokkades zijn er meerdere wegen afgesloten

Binnenlandjul 28 2022, 9:58
De boeren zijn dag 2 in gegaan met hun strijd tegen het eco-communistische kabinet Rutte IV. De Blokkades zorgen voor gevaarlijke situaties op de wegen. Maar auto rijden is toch anticiperen? Er kan namelijk altijd een gevaarlijke rijsituatie ontstaan. Deze gevaarzetting is gerechtvaardigd tegen de aankomende onteigeningen van de boeren door dit globalistische rampenkabinet. Nu zijn het nog de boeren dadelijk bent u aan de beurt!
Vanmorgen hebben de boeren deze wegen uitgekozen voor hun acties. De A7 tussen Groningen en Drachten en tussen Middenmeer en Abbekerk in Noord-Holland en op de A1 bij Voorst. Het wegverkeer moet daar rekening houden met vertraging en hinder vanwege opruimwerkzaamheden. Op de A7 bij Frieschepalen is er door afvaldumping een ongeluk gebeurd met meerdere voertuigen. Daardoor heeft de politie besloten om daar de op- en afritten af te sluiten. Er raakte bij dit ongeluk niemand gewond. Ook is de A7 richting Heerenveen afgesloten bij verzorgingsplaats Oude Riet, omdat er rommel op twee rijstroken ligt. Fryslân Boppe!
Ook in West-Friesland weten de boeren van aanpakken. Daar is ook een deel van de A7 dicht. Bij Medemblik, tussen Middenmeer en Abbekerk, is de weg aan twee kanten afgesloten. Er zijn hooibalen en autobanden op en langs de weg gedumpt en in brand gestoken. „De bluswerkzaamheden zijn daar in volle gang. De verwachting is dat de weg rond 08.00 uur weer kan worden vrijgegeven'', aldus de lokale hulpdiensten tegen de Telegraaf
De A1 blijft dicht tot het einde van de middag richting Apeldoorn ter hoogte van Voorst (Gelderland). Rijkswaterstaat heeft inmiddels een pro Rutte IV aannemer gevonden die in de nacht van woensdag op donderdag is begonnen met het opruimen van de rommel die daar woensdag uit protest is gedumpt. De eerdere aannemers die in eerste instantie waren gevraagd om de wegen schoon te maken hebben dit geweigerd, omdat zij achter de boerenacties staan of omdat zij bang waren voor bedreigingen en intimidatie.
De boeren gaan dus door met hun strijd. En wij moeten de boeren blijven steunen. Zonder de boeren hebben wij geen eten en verliezen wij onze voedselzekerheid. De onteigening van de boeren is nog maar het begin; dit raakt ons uiteindelijk allemaal. We steunen de boeren omdat we tegen globalisme zijn. Tot slot beschermen wij hiermee de Nederlandse cultuur. Het boerenbedrijf hoort namelijk bij ons landschap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten