shutterstock 1388894738 1

Doe mee! Stichting Clintel mengt zich in zaak wat Milieudefensie ''de klimaatzaak van de eeuw'' noemt

Binnenlanddec 21 2022, 17:00
Stichting Clintel, een organisatie die pleit voor een open klimaatdebat en voor een rationeel en betaalbaar klimaatbeleid dat rekening houdt met meer belangen dan alleen het "klimaatbelang", heeft aangekondigd dat ze zich gaan mengen in wat Milieudefensie de klimaatzaak van de eeuw noemt. Milieudefensie won vorig jaar in eerste aanleg deze "algemeen belangactie". Dat deze algemeen belangactie de welvaart van Nederland vernietigd daar hebben de extremisten van Milieudefensie geen boodschap aan.
Clintel wil in de rechtszaak drie groepen vertegenwoordigen: wetenschappers, juristen en burgers. Ze nodigen iedereen uit om zich aan te sluiten bij hun zaak als burger of jurist, of als wetenschapper. Clintel krijgt geen geld van de overheid en ook niet van de Postcode Loterij, dus ze zullen het helemaal zelf moeten doen, met steun van burgers en bedrijven. DDS sluit zich helemaal aan bij de woorden van Marcel Crok, het wordt tijd dat realistisch Nederland in de tegenaanval gaat. We kunnen ons immers niet alles laten aanleunen. 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Milieudefensie en Shell zijn niet blij met de tussenkomst van Clintel. Hoe meer mede-eisers hoe sterker Clintel staat in deze zaak. Daarom sluit jezelf aan bij de andere 1000 mede-eisers aan uit binnen- en buitenland. Het andere geluid moet ook gehoord worden in de klimaatdiscussie. Het is belangrijk om te benadrukken dat iedereen zich gratis kan aansluiten bij deze zaak, maar dat donaties welkom en zeer op prijs gesteld worden. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten