shutterstock 1239512473

Extinction Rebellion steunt Kick Out Zwarte Piet: 'Klimaat en racisme zijn onlosmakelijk verbonden!'

Binnenlandnov 21 2022, 8:35
De ene geschifte linkse beweging is precies hetzelfde als de andere linkse beweging. Of het nou over klimaat, woke, trans, of 'racisme' gaat. Het is feitelijk één pot nat. Dat blijkt maar weer uit een tweet van de radicale klimaatgekken van Extinction Rebellion. Die mafketels zeggen namelijk zélf dat dit het geval is.
In Staphorst was de lokale bevolking niet blij met de professionele racismeroepers van Kick Out Zwarte Piet die daar het leuke Sinterklaasfeest wilden verpesten. Die KOZP-lijers hadden Staphorst uitgekozen omdat men daar conservatief is en dus gebruik maakt van Zwarte Piet in plaats van de belachelijke, overdreven herkenbare 'roetveegpieten' of 'regenboogpieten.'
Dus wilden ze daar de boel om zeep helpen. Het hele feest verpesten. Niet alleen voor volwassen, maar vooral ook voor kinderen.
Inwoners van Staphorst pikten dat niet en grepen in (waar de politie natuurlijk weer niets deed, want die stormtroepen van het regime komen alleen in actie als rechtse mensen demonstreren). De KOZP-wappies werden simpelweg weggejaagd.
Bij Extinction Rebellion vinden ze dat heel erg. Die gestoorde linkse organisatie reageert dan ook woedend op Twitter (waar ze allemaal van af zouden gaan als Musk het overnam, beloofden ze ons, maar ze zijn jammer genoeg toch echt gebleven).
"Huh, ER," hoor ik iemand daar zeggen, "wat hebben die hier nou weer mee te maken?"
Nou, best simpel. Als puntje bij paaltje komt zijn al die linkse organisaties precies hetzelfde. Ze streven namelijk één groot doel naar: een volk dat zichzelf haat, een volk dat losgeweekt is van de eigen geschiedenis, een almachtige staat, en met een beetje mazzel ook nog minder ("witte") mensen op de aardbol.
Dat zeg ik niet alleen, dat zegt Extinction Rebellion zelf. 
"Klimaatverandering en racisme zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom zijn we solidair met de activisten van Kick Out Zwarte Piet en veroordelen wij het racistische geweld in Staphorst; het toekijken van de politie; en het falen van de Nederlandse media in reactie," aldus ER.
Vervolgens wordt iedereen opgeroepen KOZP te stenen en te doneren aan "NederlandWordtBeter," wat natuurlijk Newspeak is voor "Nederland wordt slechter."
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Deze mensen sporen natuurlijk van geen meter. Ze zijn totaal geschift. Het gaat hier om extremistische Nederlandhaters. Om communisten die niet geïnspireerd worden door liefde voor hun medemens, maar door haat. Afgunst. Opgekropte woede. Je moet maar eens wat dichterbij dit soort tuig proberen te komen. Ze zijn vrijwel allemaal sociaal gestoord, kunnen geen échte, emotionele vriendschappen vormen, en blijken in 99% van de gevallen vroeger extreem gepest te zijn.
Maar helaas hebben deze gekken - van Extinction Rebellion maar ook die malloten van KOZP - het tegenwoordig voor het zeggen in Nederland. Zij dienen namelijk de agenda van de bovenonsgestelden. Van de elite. Van de globalisten. Uiteindelijk zullen ook zij afgedankt worden (en verdwijnen in de gevangenis of heropvoedingskampen), maar niet voordat ze meegeholpen hebben ons hele sociale systeem te doen instorten.
Overigens voor de goede orde: als jij willens en wetens, doelbewust, een kinderfeest probeert te verkloten moet je niet raar opkijken dat aanwezige ouders je op fysieke wijze eruit gooien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten