Gijs van Dijk  TK2021 51015533587

Feestelijke overwinning voor PvdA'er Gijs van Dijk: Linksgekkie Tinkebell mag hem niet meer lukraak overal van beschuldigen

Binnenlandjun 09 2023, 11:30
Oud PvdA Kamerlid Gijs van Dijk heeft een belangrijke overwinning behaald in zijn rechtszaak tegen kunstenares Tinkebell. De rechter heeft bepaald dat Tinkebell een rectificatie moet plaatsen en geen valse beschuldigingen meer mag uiten over Van Dijk met betrekking tot aanranding of ander seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dit is een geweldige triomf voor de integriteit en reputatie van Van Dijk.
De rechter heeft ook geoordeeld dat Tinkebell niet langer mag beweren dat Van Dijk een aanzienlijk bedrag van 350.000 euro heeft ontvangen van de PvdA. Daarnaast is het haar verboden om te beweren dat Van Dijk een romantische relatie heeft of had met PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken. Bovendien mag Tinkebell niet langer beweren dat Van Dijk met de PvdA heeft afgesproken dat 'niets voor slachtoffers gedaan zou worden'. Deze uitspraak geeft duidelijkheid en herstelt de waarheid over Van Dijk.
Na de uitspraak van de rechter lijkt Tinkebell te reageren met krokodillentranen, waarbij ze beweert monddood te zijn gemaakt. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze zaak draait om het beschermen van de reputatie van Van Dijk tegen ongegronde en schadelijke beschuldigingen. Het rechtssysteem heeft gesproken en de waarheid heeft gezegevierd.
Deze overwinning is niet alleen een persoonlijk succes voor Van Dijk, maar het is ook een belangrijk signaal dat laster en smaad niet ongestraft kunnen blijven. Het beschermt niet alleen de integriteit van individuen, maar het draagt ook bij aan het bevorderen van een gezonde en eerlijke publieke dialoog.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Laten we deze overwinning vieren als een triomf van gerechtigheid en waarheidsvinding. Het is een herinnering aan het belang van eerlijkheid, respect en verantwoordelijkheid in het publieke debat. Laten we samen streven naar een samenleving waarin iedereen zich vrij en veilig voelt om hun mening te uiten, zonder anderen ongegrond te beschuldigen en reputaties te schaden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten