shutterstock 730946221

De verontrustende realiteit van de transgender medische industrie: een blik op de reis van Ellen/Elliott Page

Cultuurjun 09 2023, 10:30
Het is tijd om de schijnwerpers te richten op een verontrustende trend die onze samenleving doordringt. Een trend die zich heeft ontwikkeld tot een industrie, en die winst lijkt te verkiezen boven mensen. Ik heb het over de steeds lucratievere transgender medische industrie, die, in de naam van progressiviteit en inclusiviteit, schijnbaar chirurgie boven echte gezondheidszorg heeft gesteld.
Dit fenomeen wordt belichaamd door een recente onthulling gedaan door Hollywood-acteur Ellen Page, die nu door het leven gaat als Elliott. In een interview met de Los Angeles Times onthulde Page dat de realisatie van 'transgender' te zijn, kwam na een psychotische episode van zelfbeschadiging en het begin van het horen en praten met een stem in haar hoofd. Ja, u leest het goed. Dit is geen sciencefiction, mensen, dit is de trieste realiteit van onze tijd.

Elliot Page has revealed to the Los Angeles Times that she realised she was 'transgender' when she started hearing and then talking to a voice in her head, following a psychotic episode of self-harm. Days later a doctor gave approval for her breasts to be removed

Image
Image
12.3K
Reply
In welke gezonde wereld is het logisch om psychologische distress te behandelen met invasieve fysieke chirurgie? Het is alsof we alle gevoel voor rede hebben verloren. We leven in een tijd waarin, wanneer iemand een psychologische stoornis heeft, we in plaats van de kern van het probleem aan te pakken, snijden en hakken, nippen en tuck. Een stem in het hoofd? Geen probleem! Laten we maar onder het mes gaan.
Binnen enkele dagen na haar interne worsteling werd Page goedgekeurd voor een mastectomie. Maar wat is er gebeurd met therapie? Wat is er gebeurd met de exploratie van de psyche? Wat is er gebeurd met de grondige medische onderzoeken en interventies die zo'n drastische, onomkeerbare actie zouden moeten voorafgaan?
In een haast om te bevestigen en te valideren, lijkt de medische industrie een van haar belangrijkste principes te zijn vergeten - "Doe eerst geen kwaad". Maar waar is de zorg voor de lange termijn repercussies op Page's geestelijke gezondheid, om nog maar te zwijgen van haar fysieke gezondheid, na zo'n overhaaste beslissing?
We hebben het hier niet over een snelle cosmetische chirurgie; we hebben het over een levensveranderend, identiteitsveranderend proces. En het antwoord van de industrie hierop is om het proces te stroomlijnen, de transitie te versnellen, om het lijden te commercialiseren.
Dit is geen gezondheidszorg. Dit is een industrie die lichtzinnig omgaat met mensenlevens onder het mom van vooruitgang.
Geestelijke gezondheidsproblemen moeten adequaat worden aangepakt en behandeld, niet omzeild voor een snellere chirurgische oplossing.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
In dit veronderstelde tijdperk van verlichting, lijkt het erop dat we afglijden naar een verontrustend duistere plek. De transgender medische industrie moet een stap terug doen, opnieuw beoordelen, en onthouden dat het te maken heeft met mensenlevens, niet met producten van een lopende band. Laten we de zorg in gezondheidszorg herstellen en stoppen met het toestaan van chirurgie om het stuur over te nemen terwijl we het psychologische welzijn achter in de auto gooien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten