rainbow flag g9b285a6a1 1920

Dragqueen Ma'MaQueen loopt leeg in zielig interview: petitie en demonstratie Stichting Roze Leeuw "Beangstigend"

Binnenlandapr 16 2023, 13:00
Dragqueen Ma'MaQueen mag bij NU.nl helemaal leeglopen, zielig doen en de petitie en het tegengeluid van Stichting de Roze Leeuw compleet de grond in boren. Het is allemaal onzin, zielig en niet waar volgens de Dragqueen die vandaag voorleest voor kinderen in Rotterdam.
Stichting de Roze Leeuw maakt zich ernstig zorgen over de seksualisering van kinderen en het normaal maken, of sterker nog, het opdringen van de WOKE-ideologie. De Stichting is dan ook een petitie gestart en plant vandaag een demonstratie om hun terechte ongenoegen te uiten wegens de voorleesmiddag. De Dragqueen in kwestie heeft het er nogal moeilijk mee, zo is te lezen in een uitgebreid interview met Nu.nl
Het hele interview is zodanig gekleurd dat van enige objectieve journalistiek geen spraken is. De Roze Leeuw wordt compleet door het slijk gehaald zonder ook maar enige wederhoor. Volgens Ma’MaQueen is er niks seksueels aan de voorleesmiddag. Dat een volwassen man in een jurk gaat voorlezen aan kinderen is blijkbaar tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Dat deze uitdossingen enkel thuishoren in het nachtleven zijn de meningen dus blijkbaar over verdeeld. “Natuurlijk zijn er ook dragqueens die wel seksueel getinte optredens geven, maar die bewaren dat voor de nachtclubs. En daar zijn zeker geen kinderen toegestaan." Aldus Ma’MaQueen.
Tot slot wil de Dragqueen ook nog even aankaarten dat het ze niet in de koude kleren is gaan zitten. Het valt natuurlijk ook niet mee om andere meningen te accepteren. “Het is beangstigend,” zegt de Dragqueen. “De kinderen kijken er ook zo naar uit, ik wil ze niet teleurstellen." Gezien de toon van het interview met Nu.nl is in ieder geval duidelijk geworden dat de mainstream media dit initiatief maar wat graag steunt. Het is ziekmakend te noemen dat we in een maatschappij leven waarbij Dragqueens voorlezen aan onze kinderen. Het is dan ook goed en belangrijk om Stichting de Roze Leeuw met alle kracht te steunen en hun boodschap te helpen uitdragen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten