jaap smit 3

Woede over excuses provincie Zuid-Holland voor slavernijverleden: "Een hypocriete vertoning!"

Binnenlandjun 09 2023, 9:45
Het nieuws over de excuses die de provincie Zuid-Holland aanbiedt voor het slavernijverleden roept gemengde gevoelens op. Terwijl sommigen dit zien als een belangrijke stap in het eren van de geschiedenis, kunnen anderen het niet helpen maar denken dat dit een cultuurmarxistische ontwikkeling is.
Waarom zouden we ons vandaag de dag nog verontschuldigen voor iets wat eeuwen geleden is gebeurd? Moeten we ons schamen voor daden die hebben plaatsgevonden in een tijd waarin normen en waarden anders waren? Is het niet juist belangrijker om ons te richten op de uitdagingen van vandaag en de toekomst?
Het is begrijpelijk dat sommige mensen willen dat er erkenning komt voor het leed dat slavernij heeft veroorzaakt. Maar laten we eerlijk zijn, het is onredelijk om de huidige generaties de schuld te geven van iets waar zij geen invloed op hebben gehad. Het bieden van excuses voor iets waarvoor we niet verantwoordelijk zijn, lijkt meer op een politiek spel dan op oprechte introspectie.

Jaap Smit had beter excuses aan kunnen bieden aan alle mensen, waaronder kinderen, die ten behoeve van de ‘klimaatcrises’ de grondstoffen voor bijvoorbeeld accu’s uit de grond moeten halen, onder de meest erbarmelijke omstandigheden. Of is dat geen slavernij?? @zuid_holland

Image
15
Reply
PVV-fractievoorzitter van Zuid-Holland, Henk de Vree, reageert terecht scherp op de excuses van de provincie. Hij wijst erop dat slavernij nog steeds bestaat, zij het in andere vormen. Hij benadrukt de schrijnende omstandigheden waarin mensen, inclusief kinderen, gedwongen worden om onder erbarmelijke omstandigheden grondstoffen te delven voor bijvoorbeeld accu's die gebruikt worden in de zogenaamde 'klimaatcrisis'. Deze moderne vormen van slavernij verdienen evenveel aandacht en actie als het verleden.
Het is hoog tijd dat de provincie Zuid-Holland haar verantwoordelijkheid neemt en concrete acties onderneemt om hedendaagse vormen van uitbuiting en onrecht aan te pakken. Simpele excuses zijn niet genoeg. Er moet een daadwerkelijke inspanning zijn om rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid te bevorderen, niet alleen in woorden maar ook in daden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het aanbieden van excuses voor het slavernijverleden kan zelfs een averechts effect hebben. In plaats van verzoening kan het leiden tot meer verdeeldheid en wrok. Het herinneren van ons verleden is belangrijk, maar laten we ons richten op het bevorderen van een vrije samenleving waarin iedereen gelijke kansen en respect heeft, in plaats van onnodig te blijven hangen in het verleden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten