- Kijktip! - Arts Erwin Annys werpt licht op de gevolgen van het coronabeleid: een kritische reflectie

Buitenlandjun 08 2023, 23:00
In een opmerkelijk gesprek met Erwin Annys, arts en auteur van het boek 'Factcheck: Neen - Niet elke arts deelt de mening van de televisie-expert', wordt dieper ingegaan op de impact van het coronabeleid tijdens de pandemie. Annys werpt een kritische blik op wat er de afgelopen jaren is gebeurd en trekt harde conclusies. Zijn woorden vormen een aanklacht tegen medici, farmaceuten, politici en televisie-experts.
Volgens Annys is de gezonde mens tijdens de coronacrisis gekaapt. Hij beschrijft de ziekenhuissituatie als een oorlogssituatie en is zeer kritisch over het gevoerde beleid. Hij stelt dat dit beleid niets meer te maken heeft met geneeskunde. Voor Annys is het duidelijk dat er sprake is geweest van georkestreerde misleiding, waarbij het beleid meer schade heeft toegebracht dan verminderd.
Dit interview werpt een interessant licht op de gebeurtenissen tijdens de coronapandemie en nodigt uit tot reflectie. Het is belangrijk om verschillende perspectieven en meningen te horen, vooral van experts op het gebied van gezondheid. Het is immers door het uitwisselen van ideeën en kritisch denken dat we tot een beter begrip en een effectiever beleid kunnen komen.
De aanbeveling van FVD Kamerlid Pepijn van Houwelingen om het interview te beluisteren en de waarheid langzaam maar zeker naar buiten te laten komen, is een oproep tot kritisch denken en het zoeken naar de waarheid. Het is essentieel dat we ons blijven informeren en ons niet laten leiden door een enkele bron van informatie.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is belangrijk om de bevindingen van Annys serieus te nemen en verder onderzoek te doen naar de gevolgen van het coronabeleid. Door te luisteren naar verschillende experts en kritisch na te denken, kunnen we een evenwichtige mening vormen en streven naar een beleid dat gebaseerd is op de beste inzichten en het welzijn van de samenleving vooropstelt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten