51992379151 ffe2fcb980 c

Amsterdamse ambtenaren: van bureaucraat naar klimaatheld in 10% van de tijd, Martin Bosma (PVV) steekt er de draak mee

Politiekjun 08 2023, 22:00
In een Kamerdebat meldt Martin Bosma (PVV) dat ambtenaren in Amsterdam 10 procent van hun werktijd mogen besteden aan klimaatactivisme. Ja, je leest het goed, terwijl je in de rij staat voor een nieuw paspoort, zijn de ambtenaren druk bezig met het redden van de wereld. Geen wonder dat Bosma de gemeente Amsterdam een gekkenhuis noemt!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Stel je eens voor: je hebt een belangrijke afspraak bij de gemeente en je staat geduldig in de rij. Terwijl je wacht, zie je ambtenaren druk in de weer met spandoeken, flyers en protestborden. Ze zijn bezig met het organiseren van klimaatmarsen en het verspreiden van bewustwordingscampagnes. Het is bijna alsof je je in een alternatieve realiteit bevindt waarin het redden van de planeet belangrijker lijkt dan het efficiënt afhandelen van gemeentelijke taken.
En laten we eerlijk zijn, het is best grappig. Je kunt je voorstellen hoe die ambtenaren met een serieuze blik aan hun collega's uitleggen waarom ze hun tijd besteden aan klimaatactivisme in plaats van aan hun eigenlijke taken. Misschien hebben ze zelfs een speciale klimaatactivistenclub opgericht, compleet met geheime handdrukken en een uniform van gerecyclede materialen.
Laten we realistisch zijn, mensen gaan naar het gemeentehuis voor heel andere zaken. Ze willen een paspoort vernieuwen, een vergunning aanvragen of hun belastingen regelen. Het is dan ook begrijpelijk dat de uitspraak van de PVV'er een gevoelige snaar raakt. Het lijkt misschien een gekkenhuis als de focus van de ambtenaren verschuift van hun primaire verantwoordelijkheden naar klimaatactivisme.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Laten we echter niet vergeten dat efficiëntie en dienstverlening aan de burgers altijd de hoogste prioriteit moeten hebben. Als ambtenaren echt zo gepassioneerd zijn over het klimaat, kunnen ze altijd 10% van hun salaris inleveren en zich in hun eigen tijd bezighouden met hun geliefde klimaatactivisme. Op die manier kunnen ze hun innerlijke Greta Thunberg naar hartenlust laten stralen, zonder degenen te hinderen die gewoon een nieuw paspoort nodig hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten