Screen Shot 2022 10 22 at 172918

Geen verassing! NS Publieksprijs wordt dit jaar niet uitgereikt

Binnenlandokt 26 2022, 17:15
Als je ziet dat een publieksprijs naar een omstreden persoon gaat wat doe je dan? Juist ja je cancelt de NS Publieksprijs. De NS zag natuurlijk dat het boek ''Het Coronabedrog'' op winst stond. Er is momenteel niks ergers voor deugend Nederland om Baudet">Thierry Baudet (FVD) glunderend met een boekenprijs op de foto te zien staan.
De organisatie van de NS Publieksprijs zegt dat het stemproces op grote schaal gemanipuleerd is en het daardoor onmogelijk geworden is om de stemming eerlijk te laten verlopen. Dit is natuurlijk onzin. Mensen die op een boek wilden stemmen, kregen eerst een mail waarin ze hun stem moeten verifiëren. Veiliger kan namelijk niet. Hier speelt mee dat een publieksprijs alleen leuk is om weg te gegeven aan iemand die lid is van de politiek correcte kerk. Je kunt van Baudet alles zeggen maar hij is geen lid van de politiek correcte goegemeente.  
Een ontdane Thierry Baudet vindt het jammer dat de NS Publieksprijs is gecanceld en twittert: ''De NS Publieksprijs is afgelast omdat er zou zijn gesjoemeld met het stemmen. Wat dit betekent blijft volstrekt onduidelijk. Het kan ook haast niet, want je moet je stem bevestigen per mail. Heel raar verhaal, ik eis opheldering.'' 
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
De vraag is speelt Baudet deze kinderlijke naïviteit. Hij dacht toch nooit echt serieus kans te maken op deze NS Publiekprijs. Deugend Nederland past altijd de spelregels aan als zij dreigen te verliezen tijdens het spel. Zij wanen zich immers superieur en dat moet natuurlijk wel zo blijven. Hier mag geen onrecht aan gedaan worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten