strand kinderen zomer

Global warming terug van weggeweest: Nederland zet zich schrap voor nieuwe tropische hittegolf

Binnenlandaug 16 2023, 14:00
Na weken van typisch Hollands weer maken we ons klaar voor een nieuwe hittegolf. De weerkaarten kleuren rood en de paniek wordt opnieuw aangewakkerd. De mogelijkheid van een derde regionale hittegolf deze zomer neemt toe. Het weekend belooft tropische temperaturen, en de voorspellingen lijken wederom alarmerend.
Het weerbeeld voorspelt dat het de komende dagen warmer zal worden, met temperaturen variërend van 20 graden in het noorden tot 25 graden in het zuiden. Hoewel er kans is op wat regen, zal de wind later in de week draaien naar het oosten tot zuiden en de temperatuur aanzienlijk doen stijgen. Dit resulteert in een warm en broeierig einde van de schoolvakantie.
Terwijl de thermometers stijgen, worden we voorbereid op temperaturen tot 30 graden, vooral in het zuiden van het land. De hoge luchtvochtigheid zal het klam en benauwd maken, en er wordt zelfs onweer voorspeld. De modellen tonen ook aan dat het binnenland na het weekend nog enkele dagen tropisch warm zal blijven. Dit vergroot de kans op een derde regionale hittegolf van deze zomer. Volgens de criteria moet het ten minste vijf dagen achter elkaar 25 graden of warmer zijn, waarvan drie dagen zelfs tropisch (30 graden of meer).
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Hoewel dit jaar records lijken te sneuvelen, beschouwen nuchtere Nederlanders het als een gewone zomer. Terwijl klimaatactivisten en propagandisten deze omstandigheden graag benutten om de klimaatgekte aan te wakkeren, zijn velen in staat om door deze bewustwordingstactieken heen te prikken.
Het is van groot belang om kritisch te blijven wanneer sensationele weersvoorspellingen op ons afkomen, vooral wanneer deze soms worden ingezet om de agenda van klimaatverandering te bevorderen. Gelukkig zien velen van ons in dat het juist tijd is om te genieten van het prachtige weer, een terrasje te veroveren of heerlijk te gaan ontspannen op het strand.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten