shutterstock 2300353851

Haagse PVV staat pal voor Haagse Dodenherdenking: Weg met antisemitisch tuig!

Binnenlandapr 25, 22:00
Er is een streep in het zand gezet door de Haagse PVV, en niet te vroeg. Sebastian Kruis en zijn politieke bondgenoten op dit dossier hebben de rug gerecht en eisen verscherpt politietoezicht bij de Dodenherdenking in Den Haag. En terecht! Na jaren van slap beleid en halfzachte maatregelen tegen antisemitisme en verstoringen, wordt het tijd dat er hard wordt opgetreden. „Een verstoring van een ceremonie valt niet onder het demonstratierecht”, zo klinkt het eindelijk uit de mond van de woordvoerder van de Haagse burgemeester Jan van Zanen tegen de Telegraaf. Nou, werd tijd dat dit klip en klaar werd vastgesteld!
De recente geschiedenis heeft aangetoond dat links georiënteerde betogers en islamitisch tuig, vaak met een anti-Israëlische agenda, herdenkingen niet schuwen om hun verwerpelijke boodschap te spuien. Hun respectloos gedrag bij de opening van het Nationaal Holocaustmuseum in Amsterdam is het toppunt van schaamteloosheid. Het wordt hoog tijd dat we deze activisten, vermomd als betogers, duidelijk maken dat onze nationale herdenkingsdag heilig is en niet de plek voor hun politieke toneelspelen.
Dankzij de PVV en andere partijen zoals ChristenUnie/SGP, VVD, en Hart voor Den Haag, die flink op de trom hebben geslagen, komt er nu eindelijk een adequaat antwoord. Er zijn steeds meer antisemitische incidenten, een verontrustende trend die blijkbaar niet hoog op de agenda stond bij onze linkse vrienden. Met een stijging van bijna 61% in meldingen van Jodenhaat, is het duidelijk dat de tijd van pappen en nathouden voorbij moet zijn.
Sebastian Kruis verwoordt het perfect: "Mooie samenwerking met een duidelijk doel: waardige herdenking." Dit is geen tijd voor politieke correctheid. Dit is de tijd voor actie. De PVV zet zich niet alleen in voor de bescherming van onze herdenkingsrituelen, maar staat ook voorop in de strijd tegen het antisemitisme dat onze samenleving binnensluipt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Het is simpel: wie de dodenherdenking wil verstoren, stuit op de volle kracht van de wet. Geen geduld meer voor de verstoringen, geen podium meer voor haatzaaiers. De PVV laat zien dat het nog steeds de partij is die staat voor de bescherming van Nederlandse tradities en de onverzettelijke strijd tegen antisemitisme. Zo hoort het: waardigheid en respect op 4 mei, met nul tolerantie voor degenen die dat willen ondermijnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten