immigranten kansenparels 7

Knetter! Idiote VVD-staatssecretaris Van der Burg wil meer, meer, meer asielzoekers én opvangplekken

Immigratieapr 25, 21:00
"Wanneer houdt het op? Eric van der Burg, onze o zo 'betrouwbare' staatssecretaris van Asiel, blijkt weer eens een meester in het verkondigen van de grootste onzin. In zijn nieuwste klucht beweert deze VVD-politicus dat 'de rek uit de opvang is', maar in plaats van de echte oplossing aan te dragen – namelijk een forse vermindering van immigratie – pleit hij voor nog meer, meer, meer opvangcapaciteit.
Ja, dat leest u goed: in plaats van onze grenzen te beschermen, wil hij Nederland verder laten volstromen met wat hij 'kansenparels' noemt, afkomstig uit culturen die mijlenver staan van onze Nederlandse waarden.
Van der Burg, de nep-liberaal die hij is, draait zijn hand niet om voor een beetje meer chaos. Terwijl gewone Nederlanders elke dag harder moeten werken om rond te komen, gooit hij met belastinggeld alsof het confetti is, allemaal om zijn geliefde asielzoekers op de meest comfortabele wijze te huisvesten. En laten we wel wezen: de ware crisis is niet het tekort aan opvang, maar het overschot aan immigratie die onze samenleving ontwricht.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS werken we samen met EerlijkEten om onze lezers voor een mooi prijsje vers voedsel te laten krijgen van onze trotse Nederlandse boeren. Bestel nu een vleesbox of een allround doos van EerlijkEten en probeer het. Je zult zien, dit is échte kwaliteit voedsel!
Deze staatssecretaris zorgt al jaren voor een ongebreidelde instroom van mensen uit culturen die onze taal niet spreken, onze normen en waarden niet delen, en bovenal niet hier zijn om bij te dragen maar om te nemen. En nu de asielopvangcentra uit hun voegen barsten, is zijn antwoord meer van hetzelfde falende beleid. Het is ronduit walgelijk hoe deze man blijft vasthouden aan een ideologie die ons land aan de rand van de afgrond brengt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten