stembureau winterswijk 2

Haarlem, grijp je kans: stem in het referendum tegen het onzalige betaald parkeren!

Binnenlandmrt 06, 16:00
In een zeldzaam raadgevend referendum krijgt Haarlem vandaag de kans om een duidelijk signaal af te geven: weg met dat onzalige betaald parkeren! BVNL Haarlem doet een klemmende oproep: stem vandaag tégen deze geldklopperij en voor de vrijheid om je eigen stad in te kunnen zonder te worden leeggeschud als een oude spaarpot.
Het is een publiek geheim dat het uitbreiden van betaald parkeren niets meer is dan een sluwe truc om de kas van de gemeente te spekken, ten koste van de hardwerkende burger. Raadslid Rademaker slaat de spijker op z'n kop: is deze parkeerwaanzin eigenlijk wel rechtmatig? Denk terug aan de schokkende onthullingen uit Rotterdam, waar betaald parkeren werd ingevoerd op plekken waar dit totaal niet nodig was, gebaseerd op fabeltjes over parkeerdruk. Wat als Haarlem net zo'n bedrogen stad is? Dit schreeuwt om een onafhankelijk onderzoek door de Rekenkamer!
screenshot 2024 03 05 at 192810
De stadsbestuurders lijken blind te zijn voor de werkelijke effecten van hun beleid. Het dwingen van mensen om hun auto in dure garages te parkeren onder het mom van 'verduurzaming', zonder enig bewijs dat dit werkelijk bijdraagt aan een betere stad, is ronduit schandalig. Waar is de transparantie? Waar is het bewijs dat dit beleid werkt, anders dan om de portemonnee van de gemeente te vullen?
Voor de fijnproevers die geloven in kwaliteit en duurzaamheid, presenteert DDS in alliantie met Nederlandse boeren en het initiatief van Thierry Baudet en Gideon van Meijeren, de EerlijkEten Vleesbox. Elk stuk vlees, zorgvuldig geselecteerd en vers van de boer, belooft een ongekende smaakervaring die je nergens anders vindt. Dit is je kans om niet alleen te genieten van topkwaliteit vlees maar ook DDS te steunen. Maak vandaag nog de switch naar echt, eerlijk eten. Bestel je Vleesbox via onze exclusieve link. Eet eerlijk, proef het verschil!
Het is tijd dat Haarlem laat zien dat ze genoeg heeft van deze autohaat en geldverslindende praktijken. Stem tegen betaald parkeren en eis een eerlijk, transparant beleid dat dient in het belang van alle Haarlemmers, niet alleen die van de gemeentekas. BVNL en FVD staan klaar om deze strijd te leiden, maar heeft de stem van elke Haarlemmer nodig. Laat je horen, stem vandaag tegen betaald parkeren en voor gerechtigheid!
vlees slogan simpel t bone 1 1
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten