Screen Shot 2022 10 29 at 145853

Hélène Hendriks van de leg! 'Waar hoor jij dat ik Marokkaanse rellen zit goed te praten!?'

Binnenlanddec 11 2022, 12:45
De presentatrice Hélène Hendriks heeft gisteravond op Vandaag Inside opmerkelijke uitspraken gedaan over de rellen van afgelopen weekend. Volgens Hendriks zijn rellen een normaal verschijnsel en is er disproportioneel veel aandacht voor de rellen van Marokkaanse nepfans.
Deze opmerkingen hebben op het internet furieuze reacties opgeroepen. Twitteraars vinden dat Hendriks de ernst van de situatie niet serieus neemt en de rellen goedpraat.
Hendriks reageert hierop boos. "Waar hoor jij precies dat ik alles zit goed te praten? Onzin. Veroordeel die rellen net zo hard als jij, geef alleen aan dat het veel vaker gebeurt zowel op kleine als grote schaal en binnen verschillende groeperingen."
Deze uitspraken zijn schokkend en tonen aan dat Hendriks het belang van het probleem niet inziet. Het is onbegrijpelijk dat zij de rellen goedpraat en suggereert dat het een normaal verschijnsel is. Het is tijd dat Hendriks haar verantwoordelijkheid neemt en duidelijk maakt dat deze rellen onacceptabel zijn en niet getolereerd worden.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dat er één keer in de zoveel jaar ook andere fans zijn die soortgelijk gedrag vertonen, tja, dat is eigenlijk niets meer of minder dan het goedpraten van iets dat niet goed te praten ís. Want ja, 'hullie doen het ook' heeft precies dát effect - een feit waar ze zich ongetwijfeld van bewust is. En zo niet, nou, dan is ze niet alleen om voor de kat te pissen, maar vooral ook om op tv te zijn.
Maar ja, mevrouw zit dan wel aan tafel bij Vandaag Inside, maar ze is natuurlijk ook van HLF8 én dus van... Talpa. De Vandaag Inside heren mogen niet-politiekcorrect zijn, maar dat geldt natuurlijk niet voor de rest van de Talpabende. Die dienen gewoon 'normale' Woke-Hilversummers te zijn. Misschien dat dit haar uitspraken verklaart.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten