globalisten bankiers blackrock boeren 4

HET BOERENVERRAAD van de BoerBurgerBeweging: Stemt tegen boerenbelangen In Zuid-Holland

Binnenlandmrt 08 , 11:00
Wat we vreesden in Zuid-Holland is realiteit geworden, en het is nog erger dan we dachten. De BoerBurgerBeweging (BBB), de partij die beweert op te komen voor de belangen van het platteland en de boeren, heeft zich gevoegd bij de rijen van verraders door tegen een cruciale motie van Forum voor Democratie te stemmen. Een motie bedoeld om onze hardwerkende boeren te beschermen tegen de draconische dreiging van gedwongen onteigening. Ja, u leest het goed. De partij die zogenaamd de stem van het platteland in de politiek vertegenwoordigt, heeft haar ware gezicht laten zien door zij aan zij te staan met de krachten die onze agrarische sector willen decimeren.

Forum voor Democratie diende een motie in om in geen enkel geval tot gedwongen onteigening over te gaan. Boeren hebben zekerheid nodig. Echter stemt een grote meerderheid zojuist tegen ons voorstel, met het BoerBurgerBedrog voorop. Gelukkig kunnen boeren wél op #FVD rekenen.

Image
500
Reply
In de Provinciale Staten van Zuid-Holland heeft een meerderheid besloten om de mogelijkheid van gedwongen onteigening open te houden. Een besluit dat niet alleen een klap in het gezicht is van onze boeren, maar van iedereen die de waarde van eigendomsrecht en voedselzekerheid begrijpt. En wie stonden er vooraan om deze motie te ondersteunen? Precies, de BoerBurgerBeweging. "Ongelofelijk", zou nog een understatement zijn om de schok en verbijstering te beschrijven die door de agrarische gemeenschap moet gaan.
Fractievoorzitter van FVD in Zuid-Holland, Ewald Kegel, sloeg de spijker op zijn kop door deze manoeuvre te beschrijven als ordinaire landjepik. Terwijl FVD standvastig de linie verdedigt om onze boeren te beschermen tegen deze overheidsovername, hebben BBB en consorten zich gekeerd tegen degenen die zij beweren te vertegenwoordigen. Het is een verraad van de hoogste orde, en een die niet snel vergeten zal worden door de mensen die het meest getroffen worden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Deze gang van zaken is een duidelijk signaal dat de strijd voor de rechten van de boeren, voor de bescherming van ons land en onze voedselvoorziening, nog lang niet voorbij is. FVD Zuid-Holland stond al klaar voor deze strijd, maar nu is het duidelijker dan ooit dat we niet alleen staan in onze zorgen. De tijd voor halve maatregelen is voorbij. Het is tijd om op te staan, onze stem te verheffen en te vechten voor wat rechtvaardig is. De boeren verdienen beter, Nederland verdient beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten