Dappere Amerikaanse conservatief Candace Owens ontmaskert de link tussen Michael Jackson en... P. Diddy

Mediamrt 08 , 10:00
Het zal niemand écht verbazen, maar dat maakt het niet minder schokkend. Er zijn aanwijzingen dat de bekende rapper P. Diddy al decennialang een "extortion ring" leidt. Dat wil zeggen: hij en zijn maten zouden bekende Amerikanen - sterren - in ongemakkelijke situaties brengen en ze vervolgens chanteren. Zoals Jeffrey Epstein deed met de politieke en zakelijke top. De dappere Candace Owens gaat de strijd nu aan en legt het verband publiekelijk tussen P. Diddy en... (de dood van) Michael Jackson.
Diddy is het voorwerp van een rechtszaak. In bijbehorende documenten wordt gesteld dat de rapper/platenproducent seks met minderjarigen en drugs gebruikt om 'sterren' eronder te houden. Dat zei zegt Candace in de nieuwste aflevering van haar ongekend populaire podcast. "Er zou gebruik worden gemaakt van drugs en alcohol om die artiesten in een problematische situatie te brengen met minderjarigen. Daar worden beelden van gemaakt. Vervolgens worden die beelden tegen die artiesten gebruikt."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
"Er wordt gesteld dat dit bij de Virgin Islands gebeurt," aldus Owens. "Dat is opmerkelijk vanwege de link met Epstein. En het is ook opmerkelijk omdat de [bekende] Bitcoin-miljonair die onlangs 'verdronk in zijn zwembad' terwijl hij volledig gekleed was en zelfs zijn portemonnee in zijn broekzak had zitten, kort voor zijn dood publiekelijk twitterde dat 'de CIA en de Mossad samen een seks-chantage-operatie runnen vanuit de Virgin Islands'."
"Iets anders dat we ontdekt hebben in de Diddy-rechtszaak is dat de media en de autoriteiten er mogelijk bij betrokken zijn. De chanteurs hebben mogelijk dus echte macht, niet nepmacht," ging Owens verder. "Nogmaals, de documenten en informatie staan allemaal in de rechtszaak-documenten, maar het is allemaal nog niet 'zonder twijfel bewezen,' daarom gebruik ik 'mogelijk' of 'beweert' in deze context. De foto's en video's met bewijs zijn nog niet door het hele rechtssysteem gegaan."
"Maar het belangrijkste punt dat we geleerd hebben uit de documenten is dat de chantageorganisatie bereid is om mensen te vermoorden om zichzelf te beschermen - en dat ook al gedaan heeft. Zo zou Diddy in zijn opnamestudio iemand hebben neergeschoten. Die moord moord zou daarop onder het tapijt geveegd zijn door de politie én de media."
Dat laatste is belangrijk omdat veel platenmaatschappijen eigendom zijn van... dezelfde media die hen in de gaten zouden moeten houden. Het is dus een 'ons kent ons' verhaal, en meer dan dat: het is een 'jij bent van mij en jij ook'-ding.
Ook wordt gesteld in de documenten dat één specifieke man gezien wordt als "de opruimer" van de organisatie. Als er een probleem is bel je hem. "Als je wordt aangehouden door de politie moet je hem onmiddellijk bellen," zouden 'werknemers' van de organisatie al meteen te horen krijgen.

De connectie met Michael Jackson

De naam van die persoon? Faheem Muhammad. Wie is dat? Nou... je zou denken: niemand. Maar dat klopt niet. De man was namelijk de baas van Michael Jacksons beveiliging én de eerste of één van de eersten die Michael Jackson aantroffen toen die plots - zomaar, oh jeetje wat zonde hij had wat te veel medicijnen gekregen van zijn totaal betrouwbare arts - overleed.
Muhammad was op heel jonge leeftijd "hoofd beveiliging" van Jackson. Sterker nog, hij was nog maar een jaar afgestudeerd van de universiteit toen hij die baan kreeg. Opmerkelijk genoeg had hij... business administration gestudeerd. Iets dat helemaal niets te maken heeft met het beveiligen van mensen, laat staan the king of pop.
"Gedurende zijn leven werd Michael Jackson altijd van pedofilie beschuldigd," aldus Owens. "Die aanvallen waren heel succesvol hoewel uit onderzoek na zijn dood bleek dat er werkelijk geen greintje bewijs voor was."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.

Jackson antisemiet

"Daarnaast werd Jackson beschuldigd van 'antisemitisme.' In dat opzicht werd na zijn dood een lijstje gevonden waarop hij de namen had gezet van alle mensen in de entertainmentindustrie die hij zag als zijn vijanden. Het klopt dat al die mensen van Joodse afkomst waren," maar betekent dit dat hij antisemitisch was... of maakte hem het niet uit dat die mensen Joods waren, maar ging het hem erom wat ze hem aandeden?
Bij leven zei Jackson dat zijn "vijanden" zijn fortuin van hem wilden afpakken. Na zijn dood bleek dat hij opeens een nieuw 'testament' had laten schrijven (vlak voor zijn dood). Dat zou gedaan zijn in Los Angeles, aldus drie 'getuigen.' Toen Jacksons familie en vrienden bewezen dat hij op die dag in New York was veranderden de 'getuigen' hun verhaal, en zeiden ze dat zich vergist hadden in de stad. Het was inderdaad New York, foutje bedankt!
Wat er vervolgens gebeurde is... opmerkelijk. Zijn fortuin werd totaal overgenomen door topmensen van Sony en anderen. Mensen aan wie Jackson een hekel had, die op zijn lijst van vijanden stonden, en die hij bij leven wilde bevechten voor het behoud van zijn rijkdom. Eén van die mannen had namelijk stiekem miljoen en miljoenen gestolen van Jackson. Toen hij daarachter kwam ontsloeg hij de man... die na diens dood vervolgens even zijn bezittingen leuk en blij verdeelde en grotendeels alle bezittingen gaf "aan mensen die toevallig Joods" zijn.
Met andere woorden, ten eerste klopte het feitelijk wat Jackson zei dat die mensen op zijn lijst zijn fortuin wilden stelen, ten tweede klopt het dat veel van die mensen van Joodse afkomst zijn, maar ten derde zegt dit natuurlijk niets over 'antisemitisme' van Jackson. Hij noemde die mensen niet omdat ze Joods zijn, maar omdat ze van hem wilden stelen. Het was hem om het even wat hun afkomst verder was, aldus Owens.
Opvallend is dat jaren later, Kanye West hetzelfde zei over mensen in de muziekindustrie die hém wilden slopen. Hij deelde toen WhatsApp-berichten van een "persoonlijke trainer" van hem die hem bedreigde. Zo vertelde hij Kanye onder meer "dat we jou kunnen drogeren" en met "je afrekenen." Kanye West werd toen ook aangevallen, ook omdat hij antisemitisch zou zijn.

Knettergekke Shmuley

In dat opzicht heeft Candace zelf ook ervaring. "Ik werd onlangs bedreigd door een man die Rabijn Shmuley heet," aldus Owens. "Een man waar ik tot voor kort nog nooit van gehoord had, maar die op de vijandenlijst van Michael Jackson stond. Die man bedreigde mij en zei dat, tenzij ik me publiekelijk zou uitspreken tegen Kanye, hij mijn leven zou ruïneren. Hij zou dan een voorpagina-advertentie opkopen [in grote kranten] en mij daarin wegzetten als een antisemiet."
"En het was niet alleen Shmuley," ging Owens verder. "Het was ook zijn dochter die mij onder meer een berichtje stuurde met de tekst: 'Don't mess with the Jews.' Het zijn echt bizarre dingen. Hij en zijn dochter halen ook steeds clips uit deze podcast, trekken ze uit hun context, en gebruiken die beelden vervolgens om Joden ervan te overtuigen dat ik ze haat."
Vervolgens liet Owens clips zien van Shmuley en z'n dochter die werkelijk de meest vreselijke dingen zeggen over haar. Echt op afgruwelijke wijze. Waarom? Niet omdat ze vreselijke dingen heeft gezegd over Joden... maar omdat ze Kanye West bij tijd en wijle heeft verdedigd. Daar gaat het om. Ze doet niet mee aan de smeercampagne tegen West. En dus gaan ze helemaal los.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.

Bendes

"Dit is knettergek," legde Owens daarop uit. "Wat hier gaande is, is dat je in alle gemeenschappen ziet dat er bendes ontstaan. Bij ons in de zwarte gemeenschap heb je de Bloods en Cribs. Stel je nu voor dat die twee bendes verschrikkelijke dingen doen, mensen vermoorden, mensen onder controle houden door middel van chantage, en dan telkens als een persoon zich hiertegen uitspreekt, gaan de Bloods en Cribs schreeuwen dat hun beschuldigers 'vuile racisten' zijn."
"Hun beschuldigers hebben het echt alleen over de Bloods en de Cribs, maar die gebruiken dat op zo'n manier en beginnen te schreeuwen over dat de slavernij terugkomt. Vervolgens geloven gewone zwarte mensen dit en denken ze dat de slavernij mogelijk écht terugkomt.
"Dat is natuurlijk emotionele manipulatie," zei Owens, "want hoewel de Bloods en de Cribs toevallig zwart zijn steunt de meerderheid van de zwarte bevolking hun misdaden natuurlijk totaal niet."
"Wat als hetzelfde nu gebeurt in Hollywood? Wat als er een heel klein groepje specifieke individuen is die het feit dat ze Joods zijn gebruiken om zich te af te schermen tegen elke vorm van kritiek? Het is iets om over na te denken want ja, we hebben nu genoeg mensen gehad die zich publiekelijk uitspreken over een organisatie in Hollywood - en mogelijk DC - dat we dit soort vragen moeten stellen."
Overigens had ze het daarna over de rapper Meek Mill. Meek is de laatste weken opeens het slachtoffer van een smeercampagne waarin hij wordt weggezet als homo. Dat gebeurt met name in de zwarte gemeenschap, en de aanvallen komen op het moment dat hij zich uitspreekt tegen bepaalde zaken in de muziekindustrie. Ja, er is duidelijk een patroon herkenbaar.
Meek Mill verdedigt zich publiekelijk en vecht terug. Candace: "Wat moeten we hiervan denken? Moeten we maar weer hetzelfde concluderen dat we steeds moeten concluderen als een zwarte artiest zegt dat mensen hem willen kapotmaken, namelijk dat hij 'vast paranoïde' is? Of is het mogelijk dat hij daadwerkelijk een punt heeft?"

Shmuley woest

Rabbijn Shmuley heeft ondertussen gereageerd op Owens podcast. Hij beschuldigt haar - hoe kan het ook anders - van antisemitisme. "Ik zie dit nu pas," schrijft hij, waarna hij haar hard aanvalt en stelt dat een jodenhatende engnek en complotdenker is.
En ja, hij ging nog even door:

Candace Owens, Employed by Ben Shapiro, Has Public an Antisemitic Meltdown Saying Jews Run Hollywood Sex Pedophile Ring @officialbenshapiro profits off a woman, Candace Owens @candaceshow who today directly implied or said outright on her show that: 1. Jeffrey Epstein was a…

Image
70
Reply
Kijk maar:
En nog meer:
Let wel, uren daarvoor had hij de aanval ook al op haar geopend. Hij eiste dat haar werkgever Ben Shapiro (de meest succesvolle conservatief in Amerika op dit moment, eigenaar van Daily Wire, én zelf Joods) haar ontslaat. Daar is Shmuley nu al tijden voor aan het pushen - op een ontzettend agressieve manier die het doet lijken alsof de beste man half of volledig in handen is van een andere entiteit, maar dat terzijde.
Een dag geleden herhaalde hij zijn veelgedeelde boodschap nog maar eens dat "Joden gevreesd moeten worden, niet geliefd." Dat is zijn motto. Iets dat hij overduidelijk in de praktijk probeert te brengen:
De komende dagen gaan we zien wat de gevolgen zijn voor Owens en haar podcast. Ze is erg populair en heeft extreem hoge luister- en kijkcijfers. Maar Shapiro heeft haar in het verleden al tot op het bot beledigd omdat ze kritisch is over Israël en de manier waarop dat land te werk gaat in Gaza. Shmuley probeert er duidelijk voor te zorgen dat ze haar baan en dus haar inkomen verliest.
Owens wordt overigens niet minder, maar eerder meer populair door dit soort podcasts. Ze wordt met de dag prominenter in Amerika - óók onder conservatieve Afro-Amerikanen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten