Prinses Amalia

Het hele studentenhuis van prinses Amalia wordt bedreigd door de Mocromaffia

Binnenlandsep 22 2022, 15:04
Het is al een paar dagen bekend dat prinses Amalia wordt bedreigd door de Mocromaffia. Dit heeft ook gevolgen voor het studentenhuis van Amalia. Deze is nu onveilig en onbewoond. Dit krijg je ervan als de prioriteiten van Rutte IV in het buitenland liggen in plaats van Nederland.
Daar gaat de onbezorgde studententijd van de kroonprinses door de dreiging van de Mocromaffia.. Er zijn signalen van een aanstaande ontvoering of zelfs een moordaanslag op de oudste dochter van koning Willem-Alexander. Daarom zijn de beveiligingsmaatregelen rondom Amalia aanzienlijk opgeschroefd. Dit heeft als gevolg dat de prinses nooit lid kan worden van een studentenvereniging. Dit valt niet te beveiligen.
Toen Amalia net begon aan haar studie op de UvA, waren er voortdurend fietsen te zien bij haar studentenhuis. Eind augustus werd het zelfs zo druk in het huis, dat buurtbewoners besloten in te grijpen omdat de fietsen de stoep blokkeerden. Maar een week later was er plotseling geen fiets meer te bekennen volgens ditjesendatjes.nl. Sindsdien is het licht niet één keer aan geweest, meldt weekblad Story.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Door het slappe beleid van Rutte IV is het studentenleven is in het water gevallen van prinses Amalia. Dat is natuurlijk ook niet gek omdat onze minister van Justitie en Veiligheid het drukker heeft met onbeduidende  lezingen te geven waarin ze Kamerleden uitmaakt voor onwelriekende reuzel. Van haar baas Rutte die het buitenland belangrijker vindt, dan de criminele situatie in Nederland, kun je ook niets anders verwachten. Dat mag natuurlijk niet gezegd worden omdat het kabinet dan wegloopt en je het woord wordt ontnomen als volksvertegenwoordiger in de Kamer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten