dalle 2024 06 13 122711 a satirical and humorous illustration showing extinction rebellion activists crying and protesting outside a court building the scene captures the ac

Hilarisch! Extinction Rebellion-gekkies huilen tranen met tuiten: 'Geef onze activisten geen strafblad!'

Binnenlandjun 13, 13:00
Op 14 juni staan maar liefst zestien walgelijke Extinction Rebellion-gekken voor de rechter. Heel goed. Dit tuig moet immers hard bestraft worden. Maar de XR-organisatie zelf denkt daar heel anders over. Die engnekken huilen op X nu namelijk dat het heel erg is als hun medegekkies "een strafblad" krijgen. En dus moeten mensen in actie komen. Ofzo.
"Steun ons voor de rechter - geen strafblad voor activisten!" schrijven de radicaal-linkse halvehele terroristen op X. "Op 14 juni staan zestien dappere rebellen om 14:10 uur in Arnhem terecht. Laat je stem horen! Verzamel met ons vanaf 13:30 uur buiten aan de Walburgstraat 4 in Arnhem en steun ze in de rechtszaal."
Waar het om gaat, in dit specifieke geval. Nou, XR vat het als volgt samen. "Twee jaar geleden plakten ze posters op de ramen van de Rabobank met eisen en duizenden handtekeningen voor een petitie," aldus de radicaal-linkse groep. "De politie hield ze illegaal lang vast, ontzegde ze medicijnen en liet sommigen 20 uur zonder voedsel zitten."
"Nu worden de rebellen beschuldigd van vernieling," huilen ze daarop, "terwijl de Rabobank ongestoord doorgaat met het vernietigen van onze planeet en de levens van kleine boeren. In eerste instantie eiste Rabo zelfs 2101 euro schadevergoeding. Wie houdt de bank verantwoordelijk voor hun daden?"
Met andere woorden, dat willen de XR-malloten wel even doen. Díe willen Rabobank "verantwoordelijk" houden voor "hun daden." Want, vinden de XR-marxisten, dat is aan hén. Zíj́ bepalen wie wat doet en wanneer. Als echte revolutionairen hebben ze lak aan regels, wetten, en afspraken.
"Bescherm ons recht op protest. Geen strafblad voor posters plakken!" roepen ze daarna nogmaals. "Kom 14 juni, 13:30 uur naar de Walburgstraat 4 in Arnhem."
Hilarischer dan dit wordt het natuurlijk niet. Deze halve en volledige idioten denken echt dat ze het recht hebben om gebouwen van anderen te beschadigen - en als mensen daar dan tegen in verzet komen huilen ze tranen met tuiten. Wat een imbecielen!
image001 5
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten